2009 Nisan Anneleri

herkese merhabalar
ayy geçmişe bakayım dedim birikmiş başım ve gözlerim ağrıdı ,
Aysun canım bildiğim kadarıyla 500 ml süt alması gerekiyor günlük varsa anne sütü, devam sütü hatta normal sütü öneren doktorlar bile var, ben cicibebe pek vermiyorum çok nadir zorda kalırsan veriyoum ,
Sevgi hoş geldin daha önceden hatırlar gibiyim seni yanılıyormuyum acaba??
yarışmaya takıldım hepsi birbirinden güzel maşallah

meriç hala uyumadi çok yoruldum..
bugün hiç uyumadı desem doğru 10dk uyudu..
gece 3e yakın uyuduk 7de kalktık..
hem uyumadı hemde 1sn durmuyor..
sürekli bir hareket var masallah..
çok yoruldummmmmmmmmmmmm

biz de aynıyız.sanki bizim dün gecemizi anlatmışsın.

Kocan sana mesaj mı vermeye çalışıyor yani,anlamadım)

ayyy aklıma getirdin ya.nöbetlerden nefret ediyorum.

çok geçmiş olsun canım.

ben 11 de veriyorum devam sütünü.zorla içiyo.bi gün meyve bi gün yoğurt hepsini birden yiyemiyo.

devam sütü sütmü?
mammaı milupanın mamaları gibi bişiymi?

bende gece istıyorum sıpaya vereyımde şöyle deliksiz 4-5 satt uyuummm

canım moralini bozmayım ama gülfem devam sütü içiyo ama yine de uyumuyo hem de hiiiiiç.

kilolarımız hemen hemen aynıymış.forumun en zayıf bebişleri biz de sanırım.7580 dik biz de geçen ay.

maşallah idile.

maşallah ya yaş olacak nerdeyse.

dişten oalbilir mi ki acaba?

hayırlısı olsun tuğba.

ben de senin gibi veriyorum canım.sabah kahvaltı öğlen çrba akşam muhallebi.genelde muhallebiyi reddediyo. ne kadar yerse artık zorlamıyorum.11 de devam sütü içiyo ama dün içmedi.heralde o sayfayı da kapadık artık malesef.

slm bayanlar bende nisan annesiyim bir oglusum var benıde aranıza alırmısınız babamızda askerde...

hoşgeldin.

geçmiş olsun.

bi merhaba bile demeden dalmışım.
arkadaşlar ben gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim.kızım hergün daha kötüye gidiyo.dün saat 11 de 3 e kadar aralıksız ağladı.ne yaptıysam susmadı.ağrı kesici bile verdim.2 saat bile uyumadım.kendisi d 8 den 11 e kadar uyudu.bi de 3 ten 5 e kadar.sonra 6 ve 7 de tamamen ayaktaydı.az önce de yine ağlıya ağlıya zorla uyudu.ben huyu diyorum ama acaba bi rahatsızlığı mı var ki?yoksa normal mi?
kafanızı şişiriyorum ama gerçekten kötü durumdayım

saol canım... balık corbasımı o nasıl yapılıo tatlım ya..

ay canım ya valla senin yazdıklarını okuyunca nasıl üzülüyorum anlatamam

ya cnm yine sen daha ii bilirsin ama bence rahatsızlığı olmasa çocuk neden bu kadar ağlasınki mesela ecemin bir ağrısı sızısı olmasın yatar sabah kalkar ama acısı sancısı varsa sabahı sabah eder kim isterki gecenin bir saati uykusundan uyanmak ağlamak
bana sorarsan iyi bir kaç hekime göster derim umarım iyi olur canım ya

saol canım... balık corbasımı o nasıl yapılıo tatlım ya..

ben eceme 3 günde bir yapıorum cnm severek yiyor
*1 tane yeşil soğan
*1 tane küçük patates
*1 yemek kaşığı kırmızı mercimek
*1 tane havuç
*bugün evde somon vardı onları ufak ufak dilimledim hepsini haşladım ve kaynadıktan sonra blanderdan geçirdim yağ koymuyorum balık yağlı olduğu için ecem böyle çok seviyor

ben de doktora götürme taraftarıyım ama eşim dedi inadı kıramıyorum.normalmiş bebekler böyle büyürmüş

gülercim bir arkadaşımının bebeğide öyle bütün gece uyumuyormuşş doktor bişeyi yok demiş hatta pasifloramı ne vermiş o bile etki etmemiş bazı bebeklerin huyu oluyor ama yinede göstermekte fayda varrr

ben geldiiimmmmmm

ayy sabah beri ilk defa başım boş kaldı delikafadulden hiçbir şeyle ilgilenemedim bile . ne yoğun birgün yaaaa....

sizler nasılsınız hanımlar?? kuzucuklarım nasıl???

gülerrr siz gülfemine kan tahlili yaptırdınız mı hiç?? ya da ne zaman çünkü arkadaşımın bebeği de böyleydi kansız çıktı dr 15 gün içinde ilaçlarla uykusu düzene girebilir kansızlıktan uyumuyo olabilir demiş...2. gün deli gibi uyumaya başlamış çocuk..ilaçları bıraktılar sanırım artık uykusu düzenli maşallah..hayır sizinki diş miş değil yani..çoook az uyuyoo

hoşgeldin fatoşş iyiyiz sen nasılsın ben ecemin balık çorbasını içireyim hava güzel balkonda yediricem belki bakarken daha iştahlı yerguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…