meriç hala uyumadi çok yoruldum..
bugün hiç uyumadı desem doğru 10dk uyudu..
gece 3e yakın uyuduk 7de kalktık..
hem uyumadı hemde 1sn durmuyor..
sürekli bir hareket var masallah..
çok yoruldummmmmmmmmmmmm
Kocan sana mesaj mı vermeye çalışıyor yani,anlamadım)
Bu saate kadar ütü yaptım,az önce de banyo yaptım,üstümü giyinmeden buraya bir bakayım dedim)Sabah da erken kalkmam lazım,7:30 da dersim var,üstüne nöbetçiyim,çok stres yapıyorum ya,sabah erken olunca dersim:-((Sizlerin de her Salı gecesi başınızı şişiriyorum farkındayımeyvahedigeldismile
günaydın
bizde güne gayet güzel başlamıştık ama kendi kendime nazar değdirdim sanırım
ela yanımda oynarken düştü bende kucağıma alıp sarılıp gezdirdim dikkati dağılsın acısını unutsun diye her zamanki gibi amaa mama sandalyesine koyup kahvaltısını getirirken bi baktım kolumda kan var başımdan aşağı kanar sular döküldü bismillah çekip çocuğa döndümki ağzı kan içinde( dudağı patlamış sanırım ama sustuğuna göre hemen canı çook acımadı oof yaa anne olmak çook zor bana ööle kan falan etki etmezdi kendime inanamıyorum
günaydın kızlarrr.
deniz geçmiş olsun canım.
kızlar dr.umuz devam sütüne başlattı ve kafam karıştı artık.
devam sütünü hangi öğün vericem ki?gece içmiyor ege!!
sabah kahvaltısı
meyve püresi
çorba yada yemek
yoğurt
devam sütü
muhallebi(ama egenin uyku saati geldiği için muhallebiyi yemekte zorlanıyor )
sizler öğünleri nasıl veriyorsunuz?saatleriyle yazarsanız sevinirim.
birde kahvaltıyı ayrı verdiğimde az yiyip sıkılıyor bu yüzden karışım yapıyorum cicibebede koyuyorum.(1 ayda 200gr.aldığımız için az yese de olur diyemiyorum)
cicibebeyi kaç tane koyuyorsunuz?
hergün meyve püresi yada yoğurt veriyor musunuz?
ben düşünüyorum 1 gün yoğurt verip diğer gün yoğurtlu yemek versemde yoğurt saatinde devam sütü versem....
devam sütü sütmü?
mammaı milupanın mamaları gibi bişiymi?
bende gece istıyorum sıpaya vereyımde şöyle deliksiz 4-5 satt uyuummm
7.750 kilosu canım
egeden daha iştahsız olamaz sanırım..
devam sütünüde biberonla ağzına sıkıyorum o yutuyor.
biberondan sadece su içiyor.
kaşıkla verince eliyle itiyor dökülüyor.
ay offff pufff
selam kızlar....elaya geçmişler olsun cadı bunlar o kadar çok gezerlerse başlarına geliyor ufak tefek kazalar...Allah en kötüsünü böyle eylesin...idil çok iyi maşallah akşam keyfi çok yerindeydi...dün sabah doktora tahlil sonuçlarını göstermek için gittiğimde uzun uzun konuşma fırsatı yakaladım iyi oldu....bundan sonra yılda 1-2 kilo almasını bekleriz dedi....artık ayda 200-300 gr kilo artışı bize mükemmel gelir dedi...sağlığı yerindeyse ve persentil içindeyse sorun yokmuş.....mesela bizim boya göre kilomuz az...buda güzel beslendiğini ama hareketli olduğu için et tutmadığının göstergesiymiş.....18 aydan sonra inatlaşmalar başlıcak artık psikolojik olarak güç dönemler olucak sizin için dedi...çoğu zaman niye yemiyor bu çocuk diye düşünmeye fırsatımız olmıcakmış...internette herşeyi araştırdığımı ve yanlışlarımı bulmak için çok çabaladığımı söyledim...lütfen rahatla her anne iyidir bu kadarda internette araştırma dedi...ve kızdı meslektaşlarına herşey böyle uluorta söylenmez,herşey herkese tavsiye edilmez dedi...özellikle tv deki doktorlar için sağlık bakanlığına dilekçe vermeyi bile düşünmüş annelerin kafası çok karışıyor dedi...böyle işte
günaydınn
denizcim geçmiş olsun ağzında kan var felan diyince inan gerisini okuyamadım bir süre kötü birşey oldumu diyeee
kızım 11 aylık olduuuuuuu dün kontrolü vardı aşı vuruldu koldan ama hiç ağlamadı çok şaşırttı beniii
gülşencim benim doktorumda kızdı bana internet vesvese dışında bişey yapmazz bu kadar araştırma çocuk yetiştirmekte en önemli şey doğal olmak ve hayata onun gözüyle bakmaya çalışmak dediii
gunaydın kızlar selen gece hıc durmuyo sureklı ağğlama kafayı yıcem az kaldı
denızcım elaya gemış olsun gulşencım sızde ne guzel atlamıssınız rahatsızlığınızı aysun selende aynı devam sutunu gece verıyorum ben uyurken uyanıkken ıcmıyo asla
kızlar selen saba 7.3 tan berı ıkı oldu kaka yapıyo ıshal gıbı sanırım gene yaptı kokular gelıyo atesı yok burnu akmıyo neden oluyokı acaba
günaydın.
elaya geçmişler olsun.çok yaramaz oldular ecrin devamlı ayakta durmak istiyor tabi ayakta sabit durmuyor ki zıplamak bişeyleri çekiştirmek falan derken düşüyor aklım çıkıyo valla.soğuk kanlı değilim ne yazıkki.
sehercim sanırım diş geliyor selenin.inşallah öyledir hastalık olmasın da.
ecrin devam sütüne bayılıyor mama yemesin bütün gün devam sütüyle beslenebilir.emmiyorsa devam sütü verilmesi kanaatindeyim.inek sütüne cesaret edemedim.annemle konustuk da yeğenime vermişler bi ara o da devamlı kusmuş ve kabız olmuş verme dedi.zaten süt olayının mama firmalarının politikası olduğuna inanmıyorum.dünya sağlık örgütü bile tavsiye etmiyormuş.doktorlarımız zaten tavsiye etmiyor kendimi türk doktorlarına emanet ediyorum bundan böyle :))
eşim 2 haftaya kadar kıbrısa gidiyor işlemler için.bizi adapazarına bırakacak.şimdiden içimi bi sıkıntı aldı.evlendiğimizden beri sadece 2 gece ayrı kaldık o da düşük tehlikesiyle hastanede yattığım gece bir de ecrinin doğduğu ilk gece.2.gece dayanamayıp annemle birlikte yanımda kalmıştışimdi 2 3 hafta gelemicek belki de 1 ay hoff içim daraldı
kızlar bişey sorucam size ben elife 3 öğün veriyorumm ara öğünleri yemiyorrr sabah kahvaltı öğlen etli yemek akşam muh veriyorum ama onu yemiyor pek sevmiyor bende ondaki sütü sabah kahvaltısında kullanıyorum akşamda öğlenki çorbadan veriyorum ama aynı oluyor farklı ne verebilirim akşamlarııı
slm bayanlar bende nisan annesiyim bir oglusum var benıde aranıza alırmısınız babamızda askerde...
selam kızlar....
kaç gündür giremedim.
elaya geçmiş olsunne çok panik olmuşsundur deniz elayı öyle görünce.neyse ki önemli bişey yok.
tuğba allahkavuştursun canım.sanırımkıbrısa gitmeye karar verdiniz.
bende nezle olmuştum yeni geçti sayılır.kereminde 2 gündür burnu akıyo.şıp şıp...eğer silmeye yetişemezsemde sümüğünü yalıyoooo
bi geçmişe bakayım.kerem uyuyorken.
hosşgeldin sametsevgi geçmiş olsun
bende tam temizliğe başlamıştım ecem ağlayıp duruyodu zil bi çaldı annem çarşıya gidiyomuş eceme selocan şapla almış bende salarmıyım hadi sen çocuğa bak bende işime bakayım dedim 2 hemen bitii işim valla
bende şimdi eceme balık çorbasını koyydum uyuttu anacığım gitti
ay ya biz bu annelerin hakkını nasıl öderiz bilmem....
bi merhaba bile demeden dalmışım.
arkadaşlar ben gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim.kızım hergün daha kötüye gidiyo.dün saat 11 de 3 e kadar aralıksız ağladı.ne yaptıysam susmadı.ağrı kesici bile verdim.2 saat bile uyumadım.kendisi d 8 den 11 e kadar uyudu.bi de 3 ten 5 e kadar.sonra 6 ve 7 de tamamen ayaktaydı.az önce de yine ağlıya ağlıya zorla uyudu.ben huyu diyorum ama acaba bi rahatsızlığı mı var ki?yoksa normal mi?
kafanızı şişiriyorum ama gerçekten kötü durumdayım
saol canım... balık corbasımı o nasıl yapılıo tatlım ya..
kızlar bir diyetisyenden randevu aldım hadi hayırlısı çok istiyorum zayıflamak
kaç kilosunki canım sen?
76 :1shok:
hamile kalmadan önce 67 dim 170 boyum var kurtarıyordu.
güler cenım ben de endişelendim şimdi niye o kadar ağlıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?