2009 Nisan Anneleri

İ BEGENİR CANM BEN DAHA BİŞEY ALMADIM

geçmişolsn canmm inşş düzelir tansiyonn

ay canm eminmisin saat 3 ten beri bişey yemedigine kıyamm ya nasıl duruyo ölee aç açç

eminim canım yemediğine:)
benim verdiklerimi yemediği için aççç...
öylede uyuyor zaten şimdi(((

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, dozkan+, ekim.29, pırıl, TugbaEcrin

egecik aç açmı? uyudu kıyamam

nagihan sevıdıım senın adına kardeşin glıyormuş
evt beyazlık oluor diş etlerinde cnm...

ben yatıyorum y. dökümü son reklamda herhalde uykuda bastırdı .......
byeeeeeee

ben pek dizi izlemiyorum eşim film seyrediyo ben de bakıyom sözdee gözümde burdaa tabi ama pek kimseyi göremiyom bu aralar
tugba melek deniz agrlıklıı

selam kızlar ya beni bi doğum günü stresi sardıki sormayın kızlara kıyafet bulamıyorum doğum günü için şöyle abiye bişeyler arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum varmı fikri olan yaa

hg canm nasılsn ,
valla şuan için düşünmedmkıyafet ama bende şık bişyler giymek istiyorum ama yavaştan yavaştan bakarım artık kuzucuklar nasıl

sağol canım çok özlüyorum valla sizi hastalıklarla uğraştık durduk tatil boyunca canımı okuyolar halen zeynebin uykusu halen düzensiz yarım saatte bir kalkıyo daha yeni iyileştiler sayılır kendime değil kızlara arıyorum kıyafet yaa stres oldum resmen

kızlara iii bulunur canm dert etmee
çok geçmişolsn bu aradaa ikisi aynı yerde mi yatıyo birnn sesinden digeride uyanmıyo mu valla çok zor senn iiiiiiin allah kolaylık versn

erymanda canım valla zerenin maşallahı var akşam en geç 9 9,5 gibi yatıyo sabaha kadar uyuyo sanırım zeynebin sesinide kanıksadı hiç oralı olmuyo

ii valla maşşalhı varr zeren hanımın
zeyneplerede arada ugruyoo bizikiside bu aralarr öleee gece ayagıma alıyorum saalla babam salla 1 saatte mi uyur 2 saattemi bilinmezz

hakikaten var bu zeyneplerde bişey ay yarım saatte bir kalkılırmı yaa dr 2 yaşında düzelir dedi ama benim dayanacak gücüm kalmadı

günaydın anaam daha 7,45 miş yeni gördüm biz 6 da kalktığımız için öğlen oldu gibi..aştı artık ela 10 dan önce uyumayıp yinede 6 da kalkmakta ısrar ediyo ama o kadarlık uyku bana yetmiyo ona yetiyo valla..
bu aralar nazar değdi buralara kimseler yok haftasonundan beri ( birimiz hamileyiz falan desekte reyting çossa bari hehehe
şenaycım ben daha kıyafet bakma işine girmediğim için hiç bilmiyorum cnm..
bu arada 1 kilo vermişiimmm..62 oldum yola devam :)

gece acaip fırtına vardı şimşekler çaktı ama sabah kalktıkki yerler kupkuru :)
elektrikler gitti gitti geldi uyurken..şimdide sular yok bi de misafirim gelecek :)

anacım işemi gidiyorsunuz,, erkenden ayaktasınız...

kilo vermişsin gözün aydın.. dün akşamda eşim bana diyor,, bayaaa zayıfladın..

günaydıııın.bizde erkenden kalktık kuzucukumla yumurtası kaynıyor kahvaltı etmeden uyumasa bari çok sersemledi hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…