doktorum da sabiha paktuna var ödül ve cezayı anlatıyor
ben dün milupanın kahvaltısını aldım.. pekmezlimi ne ondan işte..
üstünde ılık suyla yapın yazıyor,,
ama ben pınarın 6-12 aylık sütleri varya ondan yaptım..
baranda yedi,,
herhangi bir terslik olurmu acaba ?
hani midesine ağır falan gelirmi ,, anneme de tarif ettim .. ondan yap dedim ama .
aklıma takıldı şimdi.
kızlar çok mutluyum kızkardeşim geliyo yarın sabah burdaa 1 ay falan göndermicmmm baya baya rahatlarım çoçuk dilinden çok ii anlarrr
maşallah denız erkencıısınız ne guzel işte kılo vermişsin hayırlı olsun
yemeden uyumaz ecrın ınşallah
bende anneme geldığımden berı selenın huyu değişti zaten aksıydı ıyıce aksı oldu sabah 7 de ayakta off offf ananemde ta cumartesi çıkıcakmış valla çıksada eve gıtsek bız eşimde ne zaman gelcen deyıp duruyo
olmaz bışey şirvancım ama ben sutlu şeylerı suyla yapılır dıye bılıyorum ama
saolun bayanlar...cnm sen bilirsin ama bana sorarsan hazır kahvaltı vermek yerine evde hazırlasanız daha sağlıklı olmazmı?eğer hazırlardan yapıyorsanda suyla yap ağar gelebilir
dün somon balığından ben çorba yaptım canım burdada yazdım bi incele istersen
inşallah temiz çıkar canım...günaydın kızlar ecem çok huysuz ya sürekli ağlıyo bugün eşim erken gelicek idrar tahlili tekrar istedi doktorumuz inşallah temiz çıkar ya
doktorum da sabiha paktuna var ödül ve cezayı anlatıyor
varya ben bu kadına boşuna hayran değilim hayır bi elime geçirsem 3 gün hiç durmadan soru sorar konuştururum valla :)))
her dediğini yazdım elimde bulunsun diyee ama çalışan ve kaçıran anneler kanal d doktorum sitesinde geçmiş programları veriyo izleyebilirsiniz
saolun bayanlar...
devamlı vermiyorum zaten .. sadece denemek istedim..
arada bir değişiklik olsun diye..
bildiğiniz gibi ben şimdiye kadar hiç mama vermedim barana,,, hevesleniyorum işte...
inşallah temiz çıkar canım...
pardon atladım ben ama.... geçen gün yaptırmıştınız bişey çıkmamıştı.. şimdi niye istediki...:uhm:
elif cnm miray evdeki çiçekleri yoluyo bazen demiştin di mi sabiha hanım çözümünü söyledi izle mutlaka akşam gelince ya da ben yazarım..
şirvan,seher saolun kızlar inşallah kiloların devamıda gider..
tuğbacım inşallah temiz çıkar sonucu eceminn
canım ecem 2 gün önce tekrar ateşlendi ve yine enfeksiyon çıktı ama çok az sonra ateşi düştü doktorda bugün tekrar istedi bakalım yükselme varmı diye
anladım canım geçmiş olsun yeniden ....
slm kzlar kerem ve kayınvalidem uyuyolar fırsattan istifade açtım:)
ilksayfayı okudum anca gülfem ağlamış sanırım gece bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum kesin bir ağrısı vardır
fatoş dikkat et patronlar okumasın :))
tuğbacım maşallah ecem e
bende bugün sağlık ocağına gittim boğazlarım acıyor ilaç kullancam toptan hasta olduk vallahi
merhaba kızlar bencede gulercım bı doktora götür selende yapıyo ama uyukusu ıyı
maşallah eceme afıyet seker olsun
aliyecım gecmiş olsun canı m
selin inşallah ıstediğin kıloya ınersın kısa zamanda
gülercim mutlaka 1 dr a götürün ihmal etmeyin yaa hiç bişey çıkmasa bile içiniz rahat eder..demir kullanıyoruz diyosunda benimde ilk arkadaşıma sorduğum oydu o da daha 1gün ihmal etmedim demişti on a rağmen kansızdı çocuk oturuğumuz yerde bulabileceğimiz bişey değil bence bi bilene sormak lazım hem hiç bişey çıkmasın o zaman huyu bu diyelim di mi..çiçek aynen elada 8.30 uyurdu ama 1 aydır9.30 a kadar dayanıyo sıpa sonra zorla uyuyo..
bu arada sevgililer gününe eşime güzel bir güneş gzölüğü aldım istiyordu yazda geliyor umarım beğenir:))
selaaam millet.............
bu ara misafirlerim var giremiyorum yusufta canıma ot tıkıyor acaip huysuz bir çocuk oldu.
dün misafirim vardı ikide bebek oğluş çok sevindi oynadılar biri yusuftan 1 ay büyük diğeride 3 ay küçük arkadaşın bebeği 7 aylık veeeeeeeeeee 4 aylık hamile ve ben rüyamda görmüştüm şok oldum.
aaaaaa yusuf bugün 10 aylık olmuş aslan oğlum
7:40 DA BAŞLIYOR DERS,AMA TÖREN FALAN ,ÇOCUKLAR en geç 7:25 de okulda oluyorlar.Onşardan bizden ii dayanıyorlar valla,ben bile uykulu oluyorum,o saatte,onların gözler fıldır fıldır)
Denizcim,çok geçmiş olsun,neyse ki bununla atlatmışsınız.
Güler,sana da çok üzüldüm,Gülfeme de,bence de bir dr. götürün,idrarına problem çıkmıştı daha önce sanırım,acaba onunla mı ilgili ki??
oşgeldinnnnnnnn
allah kavuştursun........
ana gibi yar olmaz lafı cok dogru..................allah aşımızdan eksik etmesin
canım ir derdi olmasa bu kadar cok aglamazz
maşallahh
bende annemden gelırken aldım egoş uyuorrr eşimde erken gelıcek bugun 8 gibi evde kızartıcam yiyecwegızz
güle güle kullansın
enım eşiminde spor aakkabı ihtıyacı var ende aakkabı alacagım dahaa
hoşgeldin Allah kavuştursun
geçmiş olsun.
distendir canim yaa..
ama biras da huyu öyledir..
meriç te 2 satte bir kalkıyor hallaa
alıştım artık..
hadi hayırlısı
bu ara tansiyon problemim ortaya çıktı hamileyken 3 aydan doğuma kadar tansiyon ilacı kullanmıştım çok kötü birden yükseliyor annem ve babam hipertansiyon hastası moralim bozuk inşallah geçer
iyi akşamlar kızlar.
eşim dışarıda benimde canım sıkıldı
ege 15:00dan beri ağzına birşey koymuyor
mızmızlığıda üzerinde reklam açtım izlesinde bende dinleneyim 5 dk.
aç uyuyacak offf yaaaaa
kızlar çok mutluyum kızkardeşim geliyo yarın sabah burdaa 1 ay falan göndermicmmm baya baya rahatlarım çoçuk dilinden çok ii anlarrr
günaydın anaam daha 7,45 miş yeni gördüm biz 6 da kalktığımız için öğlen oldu gibi..aştı artık ela 10 dan önce uyumayıp yinede 6 da kalkmakta ısrar ediyo ama o kadarlık uyku bana yetmiyo ona yetiyo valla..
bu aralar nazar değdi buralara kimseler yok haftasonundan beri( birimiz hamileyiz falan desekte reyting çossa bari hehehe
şenaycım ben daha kıyafet bakma işine girmediğim için hiç bilmiyorum cnm..
bu arada 1 kilo vermişiimmm..62 oldum yola devam :)
aaa birde ;
dün somon balığı aldık.. elektrikli ızgarada yaptık,, baran yedi,,
pişmiş olupta yenmeğen balığıda torbaya koyup derin dondurucuya koydum.
sonradan çorba yaparım diye...
olurmu öyle..
olursa da balık çorba tarifi rica ederim....
günaydın kızlar ecem çok huysuz ya sürekli ağlıyo bugün eşim erken gelicek idrar tahlili tekrar istedi doktorumuz inşallah temiz çıkar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?