2009 Nisan Anneleri

canim 7bucukta ders baslamismi oluyoo yaniii
ccoookkkkkk erken breeereeee
cocuklar uyumuyomuuu derste
benim ilk iki saatim hep uyumakla gecerdi kaleriferi. Yaninda:::)))))

7:40 DA BAŞLIYOR DERS,AMA TÖREN FALAN ,ÇOCUKLAR en geç 7:25 de okulda oluyorlar.Onşardan bizden ii dayanıyorlar valla,ben bile uykulu oluyorum,o saatte,onların gözler fıldır fıldır)

Denizcim,çok geçmiş olsun,neyse ki bununla atlatmışsınız.

Güler,sana da çok üzüldüm,Gülfeme de,bence de bir dr. götürün,idrarına problem çıkmıştı daha önce sanırım,acaba onunla mı ilgili ki??

slm bayanlar bende nisan annesiyim bir oglusum var benıde aranıza alırmısınız babamızda askerde...
oşgeldinnnnnnnn
allah kavuştursun........

ana gibi yar olmaz lafı cok dogru..................allah aşımızdan eksik etmesin
gecveleri çok ağlıyo banu.saat başı kalkması bi yana dün saat 11 de 3 e kadar aralıksız ağladı.
canım ir derdi olmasa bu kadar cok aglamazz

maşallahh

bende annemden gelırken aldım egoş uyuorrr eşimde erken gelıcek bugun 8 gibi evde kızartıcam yiyecwegızz

bu arada sevgililer gününe eşime güzel bir güneş gzölüğü aldım istiyordu yazda geliyor umarım beğenir:))
güle güle kullansın
enım eşiminde spor aakkabı ihtıyacı var ende aakkabı alacagım dahaa

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, AysunEge, bursasu+, TugbaEcrin

ege ayaklarımda bırakıom aglıyor delırcem

urla, AysunEge, Esennn+, huzur84

slm bayanlar bende nisan annesiyim bir oglusum var benıde aranıza alırmısınız babamızda askerde...
hoşgeldin Allah kavuştursun
benim oglusumda hasta oldu bugün uyuyor şimdi cok üzgünüm yaa....
geçmiş olsun.
distendir canim yaa..
ama biras da huyu öyledir..
meriç te 2 satte bir kalkıyor hallaa
alıştım artık..

kızlar bir diyetisyenden randevu aldım hadi hayırlısı çok istiyorum zayıflamak
hadi hayırlısı

Meriç 2 sn durmuyor çok yoruyor yaa.
bişi yemiyor uyumuyorr...
sürekli ordan oraya koşturuyor...
ayy düşcekmi ...derken gözlerimi ayıramıyorum..
sandalyeyi sallıyo şimdii....
herkül gibi masallah..
sürekli ayakta yorulmuyor da...

tuğba hamile olduğunu bile 3 aylıkken anlamış isteyerek değil hemde yunus emreyi sezeryanla yapmıştı allah yardımcısı olsun ama oğlu çok uslu allah yardım eder

bu ara tansiyon problemim ortaya çıktı hamileyken 3 aydan doğuma kadar tansiyon ilacı kullanmıştım çok kötü birden yükseliyor annem ve babam hipertansiyon hastası moralim bozuk inşallah geçer

yemeğimizi yedik bulş mak koydum,çam.mak.çam. koydum şükür oturdum birazdan yapraklar dçkülecek
afıyet olsun evet yapraklar dökülecek eheh

onlarında hiç güzel günlri yok.....
tuğba hamile olduğunu bile 3 aylıkken anlamış isteyerek değil hemde yunus emreyi sezeryanla yapmıştı allah yardımcısı olsun ama oğlu çok uslu allah yardım eder
allah yardımcı olsun..
benım görümmıne oglu ne kadar uslu anlatamamm hıc işyı ellemz ses cıkmaz cocugun 21 aylık dogurum valla diyor bıde kayınvalidesı baktı ogluna tabi ddogurursun diyoz eltımle
yemegıde kayınvalidesınde yıyolar bi yatmaya cıkıyorlar evlerınee

var öle cocuklar

yaprak dökümünde sanırım oguz mıtat tan geri alıor leylaya hedıye...........

urla, Esennn+, roseberry, tugbiş123

ya bugun şirvan yoktuu?

kızlar geçmişe bakyım dedim baya geri gitmişim kuzuların yemek saatlerini yediklerini yazmışsınız benim oğluş gerçekten çok az yiyormuş ve beni hiç emmedi

saat 10.30 kahvaltı 1 kase yarısı kusmukla geri çıkıyor ve ben hergün azaltıyorum kusmasın diye

saat 15 çorba

17 yoğurt

18 meyve

23 muhallebi

bunun haricinde hiçbirşey yediremiyorum gecede su harici bişey emmiyor uykusunda denedim yokk
gün geçtikçe öğün azltıyor benim oğluş maşallah kuzulara iştahları iyi

urla, bursasu+, denizela, TugbaEcrin

bende şimdik çıktım iyi seyırler ıyı gecler

iyi akşamlar kızlar.
eşim dışarıda benimde canım sıkıldı
ege 15:00dan beri ağzına birşey koymuyor
mızmızlığıda üzerinde reklam açtım izlesinde bende dinleneyim 5 dk.
aç uyuyacak offf yaaaaa

bu arada sevgililer gününe eşime güzel bir güneş gzölüğü aldım istiyordu yazda geliyor umarım beğenir:))
İ BEGENİR CANM BEN DAHA BİŞEY ALMADIM

bu ara tansiyon problemim ortaya çıktı hamileyken 3 aydan doğuma kadar tansiyon ilacı kullanmıştım çok kötü birden yükseliyor annem ve babam hipertansiyon hastası moralim bozuk inşallah geçer
geçmişolsn canmm inşş düzelir tansiyonn

ay canm eminmisin saat 3 ten beri bişey yemedigine kıyamm ya nasıl duruyo ölee aç açç

kızlar çok mutluyum kızkardeşim geliyo yarın sabah burdaa 1 ay falan göndermicmmm baya baya rahatlarım çoçuk dilinden çok ii anlarrr

kızlar biliyorum bu diş yüzünden başınızı çok agrıttım ama napıyım yaşına girecek oldu daha diş çıkarmadı
bişey sorcm diş çıkmaya yakın damaklarında beyzlık olur mu sanki dişler uzamış gibi 2 tane deri altı beyazlamş diş yukarı çıktıkça diş şekli beliriyor mu ordaa üst kısımlar degil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…