canim 7bucukta ders baslamismi oluyoo yaniii
ccoookkkkkk erken breeereeee
cocuklar uyumuyomuuu derste
benim ilk iki saatim hep uyumakla gecerdi kaleriferi. Yaninda:::)))))
günaydın
bizde güne gayet güzel başlamıştık ama kendi kendime nazar değdirdim sanırım
ela yanımda oynarken düştü bende kucağıma alıp sarılıp gezdirdim dikkati dağılsın acısını unutsun diye her zamanki gibi amaa mama sandalyesine koyup kahvaltısını getirirken bi baktım kolumda kan var başımdan aşağı kanar sular döküldü bismillah çekip çocuğa döndümki ağzı kan içinde( dudağı patlamış sanırım ama sustuğuna göre hemen canı çook acımadı oof yaa anne olmak çook zor bana ööle kan falan etki etmezdi kendime inanamıyorum
oşgeldinnnnnnnnslm bayanlar bende nisan annesiyim bir oglusum var benıde aranıza alırmısınız babamızda askerde...
ana gibi yar olmaz lafı cok dogru..................allah aşımızdan eksik etmesinhosşgeldin sametsevgi geçmiş olsun
bende tam temizliğe başlamıştım ecem ağlayıp duruyodu zil bi çaldı annem çarşıya gidiyomuş eceme selocan şapla almış bende salarmıyım hadi sen çocuğa bak bende işime bakayım dedim 2 hemen bitii işim valla
bende şimdi eceme balık çorbasını koyydum uyuttu anacığım gitti
ay ya biz bu annelerin hakkını nasıl öderiz bilmem....
canım ir derdi olmasa bu kadar cok aglamazzgecveleri çok ağlıyo banu.saat başı kalkması bi yana dün saat 11 de 3 e kadar aralıksız ağladı.
maşallahhfatoş sanıyorum patronlar kadın:)) allah kolaylık versin canım
gülercim sen eşine bakarsan ooo benimkide öyledr bişeyi yok kuruntulusun sen der hep bana ama ben hiç takmam valla hastane hastane gezerim sonrada ben haklı çıkarım çünki çocuğun bir sorunu çıkar bana iyiki götürmüşşün der
ecemde bir tabak dolusu çorbayı içti maşallah
güle güle kullansınbu arada sevgililer gününe eşime güzel bir güneş gzölüğü aldım istiyordu yazda geliyor umarım beğenir:))
hoşgeldin Allah kavuştursunslm bayanlar bende nisan annesiyim bir oglusum var benıde aranıza alırmısınız babamızda askerde...
geçmiş olsun.benim oglusumda hasta oldu bugün uyuyor şimdi cok üzgünüm yaa....
distendir canim yaa..bi merhaba bile demeden dalmışım.
arkadaşlar ben gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim.kızım hergün daha kötüye gidiyo.dün saat 11 de 3 e kadar aralıksız ağladı.ne yaptıysam susmadı.ağrı kesici bile verdim.2 saat bile uyumadım.kendisi d 8 den 11 e kadar uyudu.bi de 3 ten 5 e kadar.sonra 6 ve 7 de tamamen ayaktaydı.az önce de yine ağlıya ağlıya zorla uyudu.ben huyu diyorum ama acaba bi rahatsızlığı mı var ki?yoksa normal mi?
kafanızı şişiriyorum ama gerçekten kötü durumdayım
hadi hayırlısıkızlar bir diyetisyenden randevu aldım hadi hayırlısı çok istiyorum zayıflamak
afıyet olsun evet yapraklar dökülecek ehehyemeğimizi yedik bulş mak koydum,çam.mak.çam. koydum şükür oturdum birazdan yapraklar dçkülecek
allah yardımcı olsun..tuğba hamile olduğunu bile 3 aylıkken anlamış isteyerek değil hemde yunus emreyi sezeryanla yapmıştı allah yardımcısı olsun ama oğlu çok uslu allah yardım eder
İ BEGENİR CANM BEN DAHA BİŞEY ALMADIMbu arada sevgililer gününe eşime güzel bir güneş gzölüğü aldım istiyordu yazda geliyor umarım beğenir:))
geçmişolsn canmm inşş düzelir tansiyonnbu ara tansiyon problemim ortaya çıktı hamileyken 3 aydan doğuma kadar tansiyon ilacı kullanmıştım çok kötü birden yükseliyor annem ve babam hipertansiyon hastası moralim bozuk inşallah geçer
iyi akşamlar kızlar.
eşim dışarıda benimde canım sıkıldı
ege 15:00dan beri ağzına birşey koymuyor
mızmızlığıda üzerinde reklam açtım izlesinde bende dinleneyim 5 dk.
aç uyuyacak offf yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?