2009 Nisan Anneleri

burda canım bugünde kalır heralde
valla bu sefer dedim ben yatak odasında eşimel yatayım sen burda kerem le yat ehehe öyle de oldu gece 3 te kalktım gerçi ağladı kerem ama sonra uyuduk baktı sağolsun

burda canım bugünde kalır heralde
valla bu sefer dedim ben yatak odasında eşimel yatayım sen burda kerem le yat ehehe öyle de oldu gece 3 te kalktım gerçi ağladı kerem ama sonra uyuduk baktı sağolsun

ohhh iyi yapmışın sende dinlenmişsindir biraz ya
kerem nasıl oldu iyimi?

ya bizimki normal yatma saatinde uyumuyo artık direnio çıldırtıo beni ya. gündü de fazla uyumuyo sadece 2 saat

aynen canım selenin gece uykusuna 3.30 ta yattığı bile oluyo bu ara o zaman ben de çıldırıyorum
normali de 1.30 zaten çalışmaya başlarsam ne yaparım bilmiyorum
dr dediki sabah erken kaldırın gündüz de rahatsız edin uzun uyumasın düzelir
bi ara el atıcam bakalım değişecek mi

şimdi uyuyo uyandırıcam zaten öfff bari bu akşam uyusa da erkenden kafamı dinlesem ayaklarımı uzatıp çayımı içsem

yok valla aliyecim değişmiyo ben neler yaptım yani ecem aynı ecem gündüz uyumaz gece yatmaz .

en yakın örneklerden biride biziz aliyecim...işe giderken mecbur kaldırıyorum ama yatma saati değişmiyor ne yazık ki...(....şimdilerde 12.30 oldu çok şükür

merhaba kızlar bencede gulercım bı doktora götür selende yapıyo ama uyukusu ıyı
maşallah eceme afıyet seker olsun
aliyecım gecmiş olsun canı m
selin inşallah ıstediğin kıloya ınersın kısa zamanda

şimdi uyuyo uyandırıcam zaten öfff bari bu akşam uyusa da erkenden kafamı dinlesem ayaklarımı uzatıp çayımı içsem

inşallah canım

yok valla aliyecim değişmiyo ben neler yaptım yani ecem aynı ecem gündüz uyumaz gece yatmaz .

en yakın örneklerden biride biziz aliyecim...işe giderken mecbur kaldırıyorum ama yatma saati değişmiyor ne yazık ki...(....şimdilerde 12.30 oldu çok şükür
hiç boşuna uğraşmıyım o zaman.ya bana da 1.30 2 zor gelmiyo da 3 olunca dayanamıyorum
selen de hep böyleydi 11.30 12 de uyurdu artık 2 ye doğru kaydı. yazın 2-3 aylıkken yazlıkta 12 de bizimle yatar sabah 8 de kalkardı gece uyanmadan

sağol canım

ben çıkıyorum kızlar kursa iyi akşamlar hepinize

yemekteyize bakıyorum karnım acıktı ya sarmalar falan dünden yemeklerim vardı benimde bide pilav yapayım abartmışım resmen barbunya yaptım ıspanak tarhana çorbası var ama vanım patlıcan istıyo ya akşamada misafir var fırını batırasım yok

benim canım da tatlı çekiyor ama canım yapmak istemiyor, sitenin yemek tarifleri bölümüne bir bakayım bari

gülercim mutlaka 1 dr a götürün ihmal etmeyin yaa hiç bişey çıkmasa bile içiniz rahat eder..demir kullanıyoruz diyosunda benimde ilk arkadaşıma sorduğum oydu o da daha 1gün ihmal etmedim demişti on a rağmen kansızdı çocuk oturuğumuz yerde bulabileceğimiz bişey değil bence bi bilene sormak lazım hem hiç bişey çıkmasın o zaman huyu bu diyelim di mi..çiçek aynen elada 8.30 uyurdu ama 1 aydır9.30 a kadar dayanıyo sıpa sonra zorla uyuyo..

Son düzenleme:
bu arada sevgililer gününe eşime güzel bir güneş gzölüğü aldım istiyordu yazda geliyor umarım beğenir:))

selaaam millet.............

bu ara misafirlerim var giremiyorum yusufta canıma ot tıkıyor acaip huysuz bir çocuk oldu.

dün misafirim vardı ikide bebek oğluş çok sevindi oynadılar biri yusuftan 1 ay büyük diğeride 3 ay küçük arkadaşın bebeği 7 aylık veeeeeeeeeee 4 aylık hamile ve ben rüyamda görmüştüm şok oldum.

aaaaaa yusuf bugün 10 aylık olmuş aslan oğlum

recep ivedik 3 e bilet aldım sinema sitemizin yanındaki avm de eşim yusufa bakacak annem kardeşim ben seyredicez cuma günü............

ay valla 1 yaş araları olucak baya zorlanır kızcağız isteyerekmi olmuş ya ben 2 yaş olsun istıyorum ama onda bile korkularım var henüz emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…