eheheh reytınggggggggggünaydın anaam daha 7,45 miş yeni gördüm biz 6 da kalktığımız için öğlen oldu gibi..aştı artık ela 10 dan önce uyumayıp yinede 6 da kalkmakta ısrar ediyo ama o kadarlık uyku bana yetmiyo ona yetiyo valla..
bu aralar nazar değdi buralara kimseler yok haftasonundan beri( birimiz hamileyiz falan desekte reyting çossa bari hehehe
şenaycım ben daha kıyafet bakma işine girmediğim için hiç bilmiyorum cnm..
bu arada 1 kilo vermişiimmm..62 oldum yola devam :)
gece acaip fırtına vardı şimşekler çaktı ama sabah kalktıkki yerler kupkuru urasıda aynıydıııııııııı
3de uyandı 5 kadar sabahta 8de uyandık kocacım işe gec kaldı sıpa yüzünden
ege aqartık pamagını emmıyor 1 aydır baş parmagını emıordu hatta üzülüyorduım büyüyee kadar emer diyee
eltımın oglu var 12 yaşında egeye hani dilimizle lık lık yaparız öle bi ses cıkar egeye ögretmiş ege pazardan beri yapıyor yemelik oldu tam
bende koşturdum saahtan beri eltıme bıraktım egeyi pazara gıttım geldim öglne kızı gelıcek ya bakıom
ocaga etli patates koyuycam etlr haşlaınyor ege uyuyor bakıyım dedim.....
:)
elektrikler gitti gitti geldi uyurken..şimdide sular yok bi de misafirim gelecek :)
dr.umuz gerekli tahlilleri yaptırdı canım,şükür ki birşeyi yok.
ama malesef iştahsız...
suya bayılıyor tabiii ama az vermeye çalışıyorum mamasını yesin diye.
uyanınca denicem bakalım yicek mi?
bende pazar günü kavga ettim... hep ben bakıom eve gelıyorsu tv karsına yaılıon dedim demıyorsu butun guıun baktı yoruluyor ben ilgileneyım offfffffftuğba size de geçmiş olsun canım.
müge kadınların işi çok zorrrr.
eşimde akşam 2 saatliğine çıktı evden 00:30 eve geldi.
egeninde huysuzluğu tutmuştu,zaten tüm gün yoruyor beni!!!
sabah işe gitti egeyle yine ben....
insan dinlenmek istiyor biraz....
birde şu var bu yorgunlukla egeye de yararlı olamıyorum..
bu arada tuğbbacım resimde farkettimde
sende hiç göbek yok maşallah nasıl başardın?
tugba inşalla bugunkü tahlılınızde temız cıkar
şirvan hoşgeldin bacım
senay gelmiş gitmiş.......
ege dün gece 3de uyandı 5 kadar uyumadı agladı şuup içirdim
kocacaımda işe gec kaldı saba 8de uyandık ....
10da paxzara gıttım geldim egeyi eltıme bıraktım
kızına bakıom ya akşam üstü 5den sonra gıdemem diye ocaga yemek koyucam uyuyorken bakaaım ddim
ege baş paramagını emıyordu dogdugundan beri 1 aydır emmıyor rtıkkkkkkkkk
şükür unuttuu
eltımın oglu var 12 yaşında dilimizle lık lık yaparız ya bi ses cıkar ege de yapıyor pazar gününden beri tm ısrmalık yaaaaa
eheheh reytınggggggggg
bende pazar günü kavga ettim... hep ben bakıom eve gelıyorsu tv karsına yaılıon dedim demıyorsu butun guıun baktı yoruluyor ben ilgileneyım offffffff
0 3 yaş çocuğu
bi kendine zarar verebileceği şeyler vardır
onun zarar verebileceği şeyler vardır çiçekler gibi
kendine zarar verebileceği şeyler deterjen mesela evde kesinlikle kilitli durmalı prizlere yaklaştırılmamalı falan diyo,birde soba..çocuklar sıcağa yaklaşılmaması gerektiğini doğuştan bilirmiş yaklaşınca o yüzden kaçarlarmış..ütüyü ipek tarzı bi kumaşa basın ve o kumaşı çocuğun eline yakşaltırın ve sıcaklığı her hissettiğinde kendinizce hayır anlamına gelen bişey söyleyin ıı falan gibi bunu tekrarlayın ve sonra sobaya yaklaşınca aynı tepkiyi verin çocuk hayır ne demek bilmez ama arada bağ kurması onu yasak olduğunu anlaması için böyle bişey gerekir diyo..
çocuğun zarar vereceği şeylerde ise çocuğun hiç aklında yokken sizin karıştırmasını istemediğiniz çekemeceye götürün ve karıştırın birlikte diyo bunu 3-5 kez yaparsanız çocuk artık orayı açmak istemez diyo ki çiçekler içinde geçerli vs..ama çocuk başka bişey yaparken alıp onu yaptırcakmışız o isteyince değil :) daha yazarım
ege kardeş istediğinde çok pişman olursun sonra bence tek taraflı düşünme evet zor ama her bebek aynı olmazbunları tekrar yaşamamak için tek çocuk annesi olucam.....
evet canım ben hamile kaldığımda 49 kiloydum hamileliğim boyunca 13 kilo aldım
zaten doğumda 6 kilosu falan gitti sonrasıda uykusuzluk falan derken
doğumdan 20 gün sonra eski kotlarıma girdım
ama bende kilo alamıyorum
sürekli yiyorum anlıycağın ama kilo almıyorum
bide sezeryan yaptım herkez göbek kalır dedi ama göbek namına bişey kalmadı
ege kardeş istediğinde çok pişman olursun sonra bence tek taraflı düşünme evet zor ama her bebek aynı olmaz
bnm abimde yaramazmış yemezmiş ben süt dökmüş kedi gibiymişim
bu konuda dertli gibisinalsanaalsanasmilelmaz:
ben vereyim sana
saol cnm benim
sen ne yaptın iş nasıl gidiyor?
güzelim bunların hepsi aynı...günaydın kızlar
demir beni deli etti
gece 3 ten beri uyumuyorum
ama uyuz eşim hala horul horul uyuyo
sanki gece boyunca o uykusuz kalmış gibi
bırak beni ben uyuycam diyo bnm cnm yok sanki
demire kahvaltısını yaptırdım zorla uyudu salla salla yok orda salla burda salla uyumadı
en sonunda meme verdim kapadı gözlerini
gece boyuncada ağladı dişleri yüzünden sanırım 1den fazla çıkacak çnkü çok mızmızlandı
ya 1 dk. yerinde durmuyo herşeyi istiyo
hasta bebişlere geçmiş olsun
aysun egeye yemek yemediği zmnlarda devam sütünden versen
geçen gün sormuşsun
ben kahvaltıdan 1 saat sonra emziriyorum
sonra canı isterse arada da emiyo
yağmur mu burda henüz bişey yok.. Tabii ben şuan istanbulun diğer ucundayım ya :)))yağmur şiddetlendi salak digiturk kanalları gösermiyo yine bizim ev hava alanına 10km falan uçaklar alçaktan geçiyor o zaman bile 5 10 saniye gidiyo ya kaç kere diyorum iptal ettirelim şunu boşa para veriyoruz
benim kızımda çiçeğe elini uzatıp bizim gözümüzün içine bakıyor birşey diyecek miyiz diye hayır diyoruz geri çekiyor bi daha uzatıyor hayır diyoruz geri çekiyor. Geri çekerken de bize kızıyor ıııı diyor. Komik bunlar
en azından çalışınca gündüz ev işi yapmıyorsun çocuk bakmıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?