2009 Nisan Anneleri

Selen hangı dıyetısyene gıttın..

ÜskÜdar da .denge dıyet bır yere gıtmıŞtık bız eŞımle hamılelık ten Önce
bahar hanım onuda tavsıye ederm.

öyle ama.. Akşam gidince gene sen ilgileniyorsun..
Kılını kıpırdatmıyor benimki..

Sanki ben tek başıma yaptım çoçuğu...
Ama buna rağmen 2. çoçuğu istiyorum..

kendi annesi olunca eşim kılını kıpırdatmıyor. annesi herşeyi hallediyor zaten ama benim annem varken ben iş verip duruyorum. iş verince yapıyor Allahtan bizimki de sölemeden akıl etmez. dün gece o uyuttu yasoşu ben de yaprak dökümünü izledim. ne güzel oluyormuş.

Selen hangı dıyetısyene gıttın..

ÜskÜdar da .denge dıyet bır yere gıtmıŞtık bız eŞımle hamılelık ten Önce
bahar hanım onuda tavsıye ederm.

hımmm aklımda bulunsun
ben daha gitmedin randevu aldım salı günü gidicem. benimki nildiyet diye bir yer hem nişantaşında hem feneryolunda muayenehanesi var. ben iş aralarında falan gitmek istediğim için bunu seçtim. nişantaşı yakın bizim işe. haftasonu falan gidecek olursam da feneryoluna

Son düzenleme:
ya bu erkekler neden böyle anlamıyorum
gerçi benimki saolsun bakar sıkılmaz
zaten çocuk diye delirıyo ona kalsa 2.yide doğururdum şimdiye
bakmak zorunda ama ben tek başımamı yapıyorum
akşamları gelio atıyorum hemen çocuğu ona valla
bende yoruluyorum evde

ben doğumdan 1 gün sonra
acı çekerken halam artık istemezsn herhalde demişti
ben 2-3-hatta 4 tane istiyorum demiştm:)
halada istiyorummmmmmm
şöyle bi 3 sene geçsinde inş. hayırlısıyla

ayyy sorma dün ilk defa bizimki de baranı uyuttu.. Bende diziyi seyrettim..

Tabiii çıkarı olmadan olurmu... Sonradan da aldı mukafatını...

ben kaçtm
kocm kalktı gelip sırnaştı
konuşmuyormmmm
çok uykum var yaaaaa
hadi öpüldnzzzz

niee kimsee slmm vermemişşş alooo..küstümm hıhhhhhhhhhh...

deniz..

elanın uyku düzeni nasıl canım yaa..kağan iice azııtıı..önce 12 de yatardıı şimdi 1buçuk oluyoo uyumuyoo..erken uyandırıyorumyine aynıı..böyle çok zor oluyorr..eşimle 5 dk vakit geçiremiyozz..

tum erkekler aynı desenıze genelde yapar ama bakmaz cınstenler:))
denızcım bende not aldım dedıklerını selenle ızlenmıyo bişey
ayse gözünaydın regl olmussun
şirvan hayırlısı hakkkında canım
yaz gelıyo ya hepiniz kılo verme telaşına mı gırdınız anacım

slm ayşe nasılsın hadi gözün aydın hastalanmışşın bende hastalandım spral varken bile tırstım valla kaydirigubbakcemile2

yasemınd eyurumeye başlamış idil sultanda maşallah çok guzel paytaklıyo aferın sızlere
benım selenın uyku duzenı anneme gelınce değişti inşallah eve gdıdınce duzelır
benım kız butun bun gun bom bom pow dınlıyo ya kapatınca ağlıyo sızınkılerde öylemı

geçmişee baktıımmm..

tugbacım supravit demişsin..polivite çok benzioo.. ben multitabs kullanıyordum dr bu ay supravit verdi..bide zinco verdi..iştahı fena değil..ama çok az etki edioo bencee..

denizcim sen elanın uyku saatlerini yazmışsın geçmişte gördüm..

şirvann sen çıkmaya iice niyetlendin zannımcaaa..baksana spor salonu filann..aman boşver çalışma yaa..kendine vakit ayırrr..

bacım niye selam vermiyelim.. selamların en kocamanı sana.... öpüyorum nanaktan...

bencede hayırlısı .... bundan sonra gezerim paso ...
koca parası yeriz ...

ecrin ööle sehercim şarkıları aynuı :)
ayşe valla ela gece 8 bilemedin 9 saat uyumaya başladı toplamda aştı artık kendini..gündüzde 2 saat uyuyo toplam..sürekli oyun oynasın..gece 3-4 kalkıyo sabah 6 da dikiliyo yaa ne kadar uyutmaya çalışsamda oyun oynuyo ne uyuması..

ben gesmeye gidecem saat buçuk gibi...kafam dağılıoo ii oluyoo..

dün gecede planlarımı yazdımm..gözlem notlarımı kaydettimm..ohh işim yokkk..

ya deniz bi ara epey çabalamıştın boşa mı gitti yanii..

kağan daha fenaaaa..bebek dediğin 2 d uyurmuu..artık eşimde kızdıı..dün diyokii bu sıpayıı ben okula giderken uyandırcammm..uyutma hiçç dioo..

dün gece 2 saat ayağında salladı..saalamayı kesince ayağa kalmaya çalışıooo..çokkk yaramazzzzzz..

kızlar programın ilk yarım saatini kaçırdım son yarım saatinde elektrikler gitti..
arada not aldıklarım bunlar bi de daha büyük yaş grupları için şeyler ama ben netten izler yazarım yine..ben bugün elayla mutfak dolabı karıştırmaya başlıcam çünkü tek istemediğim şey onları karıştırmaması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…