günaydın kızlarr...
egeye kahvaltısını yediremedim malesef
dün 15:00dan beri aç.
ağzında tutup yutmuyor,yada tükürüyor.
sinirden bağırdım ama oda bana kızdı çığlık atarak ağladı.
kıyamam sakinleştirdim, şimdi de uyuyor ama ben nasıl sakinleşirim bilmem
eşimi aradım birazdan kaşık maması alıp getiricek,şansım varsa yer..
çok özeniyorum egeye kaşığı verdiğim gibi yesin,yutsun.
ama her öğünümüz stres!!
kanal d yi bende izliyorum ve bu kadının paylaştığı bilgilere bayılıyorum
günaydın kızlar
demir beni deli etti
gece 3 ten beri uyumuyorum
ama uyuz eşim hala horul horul uyuyo
sanki gece boyunca o uykusuz kalmış gibi
bırak beni ben uyuycam diyo bnm cnm yok sanki
demire kahvaltısını yaptırdım zorla uyudu salla salla yok orda salla burda salla uyumadı
en sonunda meme verdim kapadı gözlerini
gece boyuncada ağladı dişleri yüzünden sanırım 1den fazla çıkacak çnkü çok mızmızlandı
ya 1 dk. yerinde durmuyo herşeyi istiyo
hasta bebişlere geçmiş olsun
aysun egeye yemek yemediği zmnlarda devam sütünden versen
geçen gün sormuşsun
ben kahvaltıdan 1 saat sonra emziriyorum
sonra canı isterse arada da emiyo
slmmm kıslarrrr..nasılsıınızz..
dün yoktumm..yollardaydım yinee..adet olmadım olmadım dün yola çıkmadan önce oldumm..iğrençç bi yolculuktu..sürekli midem bulandıııı..sancılandımmm..(
şimdi iyiyim ama ilk günü ben fena oluyomm yaa..sinirler tavannnn...
tugba daha ne istiyon yaa..yiyipte kilo almıyosan ohh ne alaaa..ben 23 kilo aldımm taamm..sinir oluyomm..gerçi bu ara hiçç iştahım yokk..neden bilmiomm..sabah kahvaltıya eşim acuka yaptı..salçalı cevizli bişeyy azcık yedimm midem bulantıı..
bu arada eşim artık perşembe günlerii evdeeee..gününü boşaltmışlarrrrr..çok sevindikk..herlkesin proğramı altüst olmuşş..eşimin gününü boşalmışlarr..çok şanslıı bu adam yaaa..
ben çok telaştayımm valla seherr..sabah kalkıp platess yapıommm..gece yatmadan yeşil çayy ve 1 elma yiyomm..sabah uyanıncaaa elma sirkesii.
lapa diyetini yaptım ama tartılmadımm..adet oldum..kesin fazla çıkıcamm..motivasyonumm düşerrr..
evet denızcım maşallah gezıyo ıstediği yere gıdıyo gelıyo bıde koşmaya çabalamasa:)) hep düşüyo o yüzden
selende aynı kızlar saat 10 gıbı yatıyo 7 de ayakta gecekı ara kalkmaları saymıyom artık alıştım onlara(((((
evet dımı ecrının şarkısıydı o :)))))))
evet ayşecim valla şanslıyım ben kilo konusunda
ya ecem az önce 3 adım attı şok oldum tekrar tuttum birdaha atamadı yürüycekmi ne
seher valla işimiz gittikçe zorlanıyor galiba ecem yürüyünce ben bi bu kadar daha gidersem vay halime:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?