2009 Nisan Anneleri

cnm ben kendi kendine uyusun diye çabalamıştım ama boşaymış her ay değişiyo bunlar..alışkanlıklarıda değişiyo..

tugba daha ne istiyon yaa..yiyipte kilo almıyosan ohh ne alaaa..ben 23 kilo aldımm taamm..sinir oluyomm..gerçi bu ara hiçç iştahım yokk..neden bilmiomm..sabah kahvaltıya eşim acuka yaptı..salçalı cevizli bişeyy azcık yedimm midem bulantıı..

bu arada eşim artık perşembe günlerii evdeeee..gününü boşaltmışlarrrrr..çok sevindikk..herlkesin proğramı altüst olmuşş..eşimin gününü boşalmışlarr..çok şanslıı bu adam yaaa..

ben kafaya koydum denizz..çok yıprancam biliomm ama..bu çocuğa

kenedi kendine uymayı

ve en geç 10 yatmayı öğretecemm..böyle mahvoluyozz..bu sabah 10 kaldırdık..nasılll suratını asıoo niee kaldırıyonuz die..yarın 9da kaldırcammm..

alahım yüzümü kara çıkarmaz inşallahh..

ben çok telaştayımm valla seherr..sabah kalkıp platess yapıommm..gece yatmadan yeşil çayy ve 1 elma yiyomm..sabah uyanıncaaa elma sirkesii.

lapa diyetini yaptım ama tartılmadımm..adet oldum..kesin fazla çıkıcamm..motivasyonumm düşerrr..

evet denızcım maşallah gezıyo ıstediği yere gıdıyo gelıyo bıde koşmaya çabalamasa:)) hep düşüyo o yüzden
selende aynı kızlar saat 10 gıbı yatıyo 7 de ayakta gecekı ara kalkmaları saymıyom artık alıştım onlara(((((
evet dımı ecrının şarkısıydı o :)))))))

valla ben saldım telaş yapmıyorum :))) denız dun senın brownıyle elifin poğaçayı yaptım gelen gıdene hastaneye annemede götrüdüm çay demleyip zaten eskı kılomdan duşmeye başladım sıkmıcam artık o yuzden selenın peşinde koşmak 1 saat platese bedel :))))

kızlar bu arada yasmine başladım dün.

şimdi bi tane daha yutacamm..mutfak dolabıma koydumm..gözmün önünde dursun ki unutmayımm..

şimdilik pek bi değişiklik yok bendee..sinir varr ama oda regl olduğum için..inşallah çok fazla etkilemez benii..veee kilo aldırmazz..

valla bana aldırmadı bu ıkıncı ayım ama sınır vardı ıyıce tavan yaptı :)) gercı bu uyumamaya bağlı ve kocagun buz zıllının peşinde uykusuz dolanmaya mama kavgasına offf offfff

ya bende sürekli kağanın peşindeyimm ama veremiom..diyet şart bana..

gerçi ben eşimeçok fazla şey söylüomm..emziğini getirirmisin..yastığı atarmısın..suyu nerdee..hep onu gezdiriomm..bunları ben yapsamm kesin veririmdee..ayağımda sallarkende kalkamıomm kiii..

evet ayşecim valla şanslıyım ben kilo konusunda
ya ecem az önce 3 adım attı şok oldum tekrar tuttum birdaha atamadı yürüycekmi ne

seher valla işimiz gittikçe zorlanıyor galiba ecem yürüyünce ben bi bu kadar daha gidersem vay halime:))

canım ya elma muz cicibebe karıştır içine azıcık pekmez koy.gülfem hiç bişey yemezse bunu yiyo.veya ülker smartın bisküvili olanı var.bunlar benim kurtarıcılarım.bi denesen.

bu kuzucukalra noluyo böyle yaa.benim eşim de uyuyo bi de sabah bu gece iydi dimi diye soruyo.sinir oluyorum.oysa ki saat başı kalk yat yapıyorum.

selam canım.hadi gözün aydın.

artık sen mi şanslısın o mu şanslı bilemicem.

kağanın şimdi çok uykusu varr..direniniomm geç uyutacamm..acıomm ama kendi iyiğiği için..bi bebek en fazla gece uykusunda büyürr..

maşallah ecemee...artık durmazz..yolaa devammmm..

benim şansımm gülerrrrr..hihiiiii..

benim en büyük şansımm kocamm gerçiiiiiiii..:asigim:

off bu ne azim ya.seni okurken ben yoruldum.

maşallah ya.
gülfm de seviyo o şarkıyı sallanıp duruyo.

maşallah eceme.
gülfem de geçen hafta sandalyeden koltuğa 3 adım atmıştı.sonra yapmadı.dün yine 3 adım attı.benim kız tembel azıcık.

güler bende senin hazırladoğın gibi bi doping hazırlıomm..

1 muz
2 cicibebe
yarım bardak ılık süt
azcık pekmez
üzerine cevizz..

iştah açıcıı çok seviooo..

kardeşimin bılgısayarda donukluk yapıyo ıkı saatte okuyup yazıyorum sınır oldum ben kaçar bıraz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…