hoşbulduk arkadaşlar...
ecem nasıl oldu?
cnm sen saatlerini ayarlamayı mı diyosun ben onu ayarladım da sabahn en geç 7 de kalkıyo zilii yaa geç kalkmayı asla kabul etmiyo ne kadar uykusuz kalsada..ama kendi kendine uyuyodu sonra diş problemi ve anneden ayrılma korkusu yüzünden uyumuyo kendi artık bazen mamayla şanslıysam yani bazen de kucakta uyuyooben kafaya koydum denizz..çok yıprancam biliomm ama..bu çocuğa
kenedi kendine uymayı
ve en geç 10 yatmayı öğretecemm..böyle mahvoluyozz..bu sabah 10 kaldırdık..nasılll suratını asıoo niee kaldırıyonuz die..yarın 9da kaldırcammm..
alahım yüzümü kara çıkarmaz inşallahh..
ooh afiyet olsun nasıl oldu beğendin mi bari?bende dün irmik tatlısı yaptım ama yemedim eşime..cnm istemiyo allahtan zaten regl olmam yaklaşıyo dayanmam lazım az daha çünkü ben az ama çok kalorili yiyordum ela düzenli yememe izin vermediği içinvalla ben saldım telaş yapmıyorum :))) denız dun senın brownıyle elifin poğaçayı yaptım gelen gıdene hastaneye annemede götrüdüm çay demleyip zaten eskı kılomdan duşmeye başladım sıkmıcam artık o yuzden selenın peşinde koşmak 1 saat platese bedel :))))
deniz gitmiş 1 kg bravo valla.
insan seviniyo dimi.
almak kolayda vermek neden zahmetli şu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?