2009 Nisan Anneleri

evet ayşe ceviz de koyuyorum unutmuşum ama süt eklemiyorum.ben yaşını bekliyorum.gerçi alerjik bi yapısı yok.çay kaşığıyla verdim.yumurta beyazı da verdim.ama bişey olmadı.

kağan kucağımdaa uyumak üzree..yazık..uyusunn..kendi düzenini oluşturduu bu çocukk.ben ne yapsamm boşşşşşşşşş..

slmm denizcimm..

gülerr..ben sütü günde yarım bardak ve erken saatte veriomm..yoksa gaz yapıyoo..normalde devam sütü içioo..

inşallah kızlar ya yürüsünler artık tam ablamla konuşuyordum şoka girdim valla

denizcim hoşgeldin

ayşecim bende süt henüz vermıyorum yaşına kadar da vermeyi düşünmüyorum

deniz gitmiş 1 kg bravo valla.
insan seviniyo dimi.
almak kolayda vermek neden zahmetli şu kiloları

ben yeni başladım tugbacımm..ufaktan alıştırmak istiyorum..çünkü 1 yaşına girince kesinlikle devam sütü vermek istemiyorumm.inek sütü .kağana çok fazla gaz yapıyoo..ufakta alıştırmazsam hiç içemiycekk..yarım çay bardağından birşey olacağını sanmıyorumm..

herkesii öpüyosss..giyinmeyee gidiommm..by byeeeeeeeeee:))

inşallah iyi çıkar tuba..
aman ya boşver salak erkekler işte.
karşılaşmamaya çalışıyorum ben.çok soğuyorum böle olunca gayet resmiyim.oda anladı zaten.
öldüresim geliyo bazen bölelerini

cnm sen saatlerini ayarlamayı mı diyosun ben onu ayarladım da sabahn en geç 7 de kalkıyo zilii yaa geç kalkmayı asla kabul etmiyo ne kadar uykusuz kalsada..ama kendi kendine uyuyodu sonra diş problemi ve anneden ayrılma korkusu yüzünden uyumuyo kendi artık bazen mamayla şanslıysam yani bazen de kucakta uyuyoo
ooh afiyet olsun nasıl oldu beğendin mi bari?bende dün irmik tatlısı yaptım ama yemedim eşime..cnm istemiyo allahtan zaten regl olmam yaklaşıyo dayanmam lazım az daha çünkü ben az ama çok kalorili yiyordum ela düzenli yememe izin vermediği için
deniz gitmiş 1 kg bravo valla.
insan seviniyo dimi.
almak kolayda vermek neden zahmetli şu kiloları

saol cnm yaa devamı gelir inşallah 4 günde gitti 1 kilo su gitti tabi de bundan sonrakiler yağ olsun inşallahh..ela oturtmuyo zaten yaa evi günde abartmıyorum 10 kere topluyoruz bi de bunun temizliği yemeği ve elayla oyun oynamaları var..

eceme de maşşalh 3 adım atmış daha ne olsun bizimki tutunmadan ilerlemiyor arada denemeler yapmaya başladı sadece

güleerrr arkadaşım düzenli ferrum kullanıyodu kansızlık çıkınca tabi başka ilaçlar vermiş ve arkadaşımın dr u da diştendir falan diyee senin dr gibi bi idrar tahlili yapıyomuş bişey çıkmıyomuş arkadaşım uykusuzluktan delirince bu çocuk hiç uyumuyo var bişeyi diye dr la kavga etmiş resmen ve onun üzerine kansızlığı çıkıyo yani dr lar yok psikolojisi yok dişidir yok huyudur diyip bişeyleri ihmal edince kızıyorum ben sen görevini yap bişey çıkmazsa eyvallah huyu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…