aman herkese inanma öyle bak derdini anlatıp anlatıp kaybolanlar oldukızlar arada bir derdim var topiğine bakıyorum da ne dertli olanlar var ya..çok şükür bizler eşler konusunda filan çok iyiyiz..aldatanlar dövenler..yazıkk..
yok canım öğlen aramışkaynımı benim haberim yok gelin beni alın diye yazarak anlatmak çok zor moralim çok bozuk aslındaSultan kaynanan orada mı hala?
Ya ben var ya,birine ters birşey dedikten sonra hemencecik eskisi gibi olamıyorum da da,illa surat yapıp otururum o durumda.Geçen sene kaynanam geldiğinde biz de birşey yaşamıştık da,ama ben ona hiçbirşey dememiştim,ne kadar belli etmemeye çalıştıysam da,gülücükler saçamamıştım,o da biliyordu tabi neden olduğunu..Sonra gittikten sonra da çok pişman olmuşltum,kadın 40 yılda bir geldi de ,neden böyle yaptım diye..
:))Yok kız Pantene değil,Penaten))
bizede söyle bizde gülelm kırışırsa kırışsın güleyim yeteryine komik bir gece olacak zannımcaaaa..geçen gece gülmekten yüzüm kırışmıştııı...:))))))
ayşeee doğru yazsana hayatımm yaaelif bende aynı öyleyiim..hemen düzelemem..ters davranırım..doğum yaptıktan sonra bizde baya baya atıştık..o günden sonra eskisi gibi olamıyorum..unutamıyorum..haksızlık yapılmasından nefret ederim..
kayınvalidem 2 ay önce burdaydı ya..eşime mutfakta diyoki ayşe ile kağan evde kalsın biz bi piknik alanı var oraya balık yemeye gidelim dioo..eşim hemen ayşe nolacak o niee gelmiomuş dedi..kağan hasta azcık öksürüoo dio..eşimde patt lafı yapıştırdıı ayşe gitmezse bende gitmem ne işim var die..sonra içeriye geldiler..bensiz nereye gidiyonuz diom..mırın kırın edioo..çocuk hasta ya o yüzden dedim diyor..çocuk hastaysa siz nasıl rahatça balık yiyceksiiniz anlamadım doğrusu dedimm..ses gittiii..çok kırıldımm..
hee şimdi anladım yanlış okumuşumyine komik bir gece olacak zannımcaaaa..geçen gece gülmekten yüzüm kırışmıştııı...:))))))
evetmelek yarın sorar bize valla gerçi bu ünü tırnaklarıyla çabalayarak yaptı dimi ama:))))))))
tuğbayla konuştum ben ecem sonuçlar temiz yarın bize gelcekler sabahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?