2009 Nisan Anneleri

elif bende aynı öyleyiim..hemen düzelemem..ters davranırım..doğum yaptıktan sonra bizde baya baya atıştık..o günden sonra eskisi gibi olamıyorum..unutamıyorum..haksızlık yapılmasından nefret ederim..

kayınvalidem 2 ay önce burdaydı ya..eşime mutfakta diyoki ayşe ile kağan evde kalsın biz bi piknik alanı var oraya balık yemeye gidelim dioo..eşim hemen ayşe nolacak o niee gelmiomuş dedi..kağan hasta azcık öksürüoo dio..eşimde patt lafı yapıştırdıı ayşe gitmezse bende gitmem ne işim var die..sonra içeriye geldiler..bensiz nereye gidiyonuz diom..mırın kırın edioo..çocuk hasta ya o yüzden dedim diyor..çocuk hastaysa siz nasıl rahatça balık yiyceksiiniz anlamadım doğrusu dedimm..ses gittiii..çok kırıldımm..

kızlar arada bir derdim var topiğine bakıyorum da ne dertli olanlar var ya..çok şükür bizler eşler konusunda filan çok iyiyiz..aldatanlar dövenler..yazıkk..
aman herkese inanma öyle bak derdini anlatıp anlatıp kaybolanlar oldu
eminim yarın tesadüfen gelecektir!!

yok canım öğlen aramışkaynımı benim haberim yok gelin beni alın diye yazarak anlatmak çok zor moralim çok bozuk aslında
kayanatamla kaynım geldi 1 saat durup gittiler bende öyeleyim kırıldığımda yalandan gülemiyorum suratım düşüyor
burda o olaydan sonra boğazım ağrıyo falan dedi meyve kestim ıhlamur falan kaynattım bi görsen elimden geldğince yakın davtranmaya çalıştım kırgın olduğum halde sanki o haklıymış gbii bi kibir sorma ya o kadar soğudumkii

Yok kız Pantene değil,Penaten))
:))

yine komik bir gece olacak zannımcaaaa..geçen gece gülmekten yüzüm kırışmıştııı...:))))))
bizede söyle bizde gülelm kırışırsa kırışsın güleyim yeter

elif ben kağana çok şampuan denedim..ama hepsi kağanın saçlarında aşırı yağlanma yaptı..zaten saçları uzun bide yağlanınca kötü görünüyordu..bu seferde avon getirttim..bu iyi geldi ama..teninde filan da tahriş yapmayınca kullanıyoz bakalımm..

arkadaşlar yorumlarınızı okudum ..............

öncelikle şunu aydınlatıyım yusufa mama sandalyesinden ters dönüp aşşağa inmek için çaba sarfediyor ağlıyor gören zannederki öldürüyor elimde oyuncaklar bir yanda reklam daha yedirmeye başlamadan kıyamet kopuyor poposuna iki şaplak...........

ayshe yazdıklarımın şikayet ıvır zıvır olduğunu yazmışsın sen kağan ishal olup hastaneye giderken bile buraya yazıyorsun ama ben sana böyle bir cevap yazmadım tam tersi dua etmiştim yazdıkların hoş değil benim yazdıklarımı okuyup okumamakta sana kalmış ................

ben burda yazılanları okurken hiçbir zaman şunun ki uyumuyor onunkide hep hasta diye yazmadım ve düşünmedim tam tersi hastalıklara üzüldüm mutlu haberlere sevindim ................

ben çok erken saatlerde yazamıyorum çünkü laptopımı kucağıma aldığımda yusuf kucağıma gelmek istiyor ve ben onunla zaman geçiriyorum ve sürekli giremiyorum............

çok bunaldığım bir anda yazmıştım ama anladım ki yazmamalıymışım herkes benim ne yaşadığımı bilmeden yorum yapmış......... annem konusuna gelince ben böbrek rahatsızlığı olan ve bu yüzden şu anda tansiyon yüksekliğiyle uğraşan bir insanım böbreğimin biri yüzde 22 diğeri yüzde 72 çalışıyor ve ben bunları burda hiç yazmamıştım onun için annem yanımda yada ben ordayım ..........

kusura bakmayın sizleri rahatsız ettim bir daha girmem ve size şikayet ve hastalık haberleri yazmam

ayşeee doğru yazsana hayatımm yaa

yine komik bir gece olacak zannımcaaaa..geçen gece gülmekten yüzüm kırışmıştııı...:))))))
hee şimdi anladım yanlış okumuşum

melek yarın sorar bize valla gerçi bu ünü tırnaklarıyla çabalayarak yaptı dimi ama:))))))))
evet
gebelikte cinsel yaşam :))

bak esra..lütfen böyle yapma..tamam ben biraz ağır konuştum farkındayım ama gerçekten üzüldüm..dövdüm yazdın..içim acıdı..tabiki burada herşeyi paylaşıyoruz ama ben kağanın hastalığını yazarım sen yememesini yazarsın..ama dikkat ettimde hep şikayetçiydin içinde bulunduğun durumdan stresli olduğun belliydi bu stresini yusufada yansıyosa oyüzden yemiyordur dedim..

neyse arkadaşım..hakkını helal et..çocuklar konusunda çok hassasım..o an sadece yusufu düşünerek yazdım..sana hiçbir kastım yok...olamazda zaten..

esra yusufa üzülüp yazdıklarımıza kırıldıysan özür dilerim ama yine olsa yine aynı şeyi savunurum yusuf daha çok küçük ve masum o yüzden.

ama sen tabiki sıkıntılarını anlatacaksın hepimiz anlatıyoruz..

esracım sen dayak attım deyince herkes şaşırdı haliyle
daha öncede vurdum ağzından kan geldi diye yazmııştın

esra aradım seni uzun uzun konuştuk da onlardan bu sonucu mu çıkardın yapma yaa saçma sapan yok gelmem yok bilmem ne.. kazık kadar insanlarız yakışır mı bize??
fırsat bulursam yarında ararım seni konuşuruz...

Esra,düşündüklerinin tam tersine,herkes kendi durumundan da örnekler vererek,senin gibi hepimizin de bunları yaşadığını söyleyip aslında yalnız olmadığını göstermeye çalıştı.Kimsenin niyeti seni üzmek suçlamak değildi bence.

esracım bence yorumları bide sakinleşince oku gerçekten durumunu anladığımızı sadece yaptığını onaylamadığımızı göreceksin zaanla yaptığın şeyin çare olmadığını sadece senin sinirini almana yaradığınıda anlayacaksın

esra sen dayak attım helede ağzından kan geldi falan yazdığında benim içim çok acıdı inan

senin yaşadığın durumlar zor olabilir ama yusuf daha çocuk bile değil bebek

sen onun annesisin en güvendiği kişisin ona birşey olduğunda sana sığınacak senin göğsünde sakinleşecek

bizi yanlış anlama ne olur bak yusuf a biraz daha anlayışlı davran yazık çocuğa inan çok üzüldüm ben

esracım böyle yapma ne olur inan bizi yanlış anlıyorsunn biz burda hepimizin bebeğini kendimizinki gibi seviyoruz dayak attım felan deyince daha çok benden dayak yerim deyince hepimizin aklına yusufun yaşadığı geldii hepimiz anneyiz bzide yaşadıklarımızla yanında olmak istedik sonucunda yaptığın çok üzücüydü şok oldukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…