hatırlamammı hayatım:))))))))ecrin hanım altını değiştirirken koltuğa işedi.yedek bi alt değiştirme örtüsü var ama dar bişi ondan kaydı koltuğa işedi zaptedilemiyolarkii.ecrini yıka pakla koltuğu makinetle sil derken öldüm o da babasının koynunda keyif yaptı :)
şenay allah kolaylıklar versin.birkaçımızın nicki değişti benim eski nick chveneburi hatırlarmısın bilmem :)
bende kuzummmmmmmmmmmmmşenayımm özledim annemmmm:))
sultan melek bu kadar erken yatıyorsa vardır bi bildiği elleme:)))))))))melek bu kadar erken yatılır mı yaw:jeyyar:
aynen valla ben çiş temizliyorum o yatmış babasının göğsüne beni izliyo yıkanmış mıyışmış zilloş hihihecrin sultan pisletsin sonra sen temizlerken bi de kocana sarılsın yatsın :)))) iice prenses oldu bunlar bizde külkedisi :d
waaoouuuwww :jeyyar:melek bu kadar erken yatılır mı yaw:jeyyar:
bende yatıyorum ela yeni uyudu gece 8 saat uyuyan kızımla aynı anda yatarsam ve şansım varsa 7 saat uyurum bende..
Gülşen girmedi sanki bugün ya da az mı girdi..
Herkese bol uykulu geceler
Geldim yine,Aşkı Memnu yu tam seyredemedim ama dansı gördüm,yetmez mi ,dimi ama)
senn içinsebamed miray içn pantenmi ihihiBirisi sormuştu hangi şampuan diye?
Kendim için Sebamed.
Miray için de Penaten kullanıyorum.
abimde kıbrısta yapmıştı askrliğini o da khva fincan takımı getirmiştitugbacım kıbrısa gitme işiniz kesinleştimi?yoksa eşin anlaşabilirse mi gideceksiniz??
kıbrısın fincanı meşhur sanırım..buraya kıbrıstan her gelen kahve fincanı getiriooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?