2009 Nisan Anneleri

hatırlamammı hayatım:))))))))

şenayımm özledim annemmmm:))
bende kuzummmmmmmmmmmmm
melek bu kadar erken yatılır mı yaw:jeyyar:
sultan melek bu kadar erken yatıyorsa vardır bi bildiği elleme:)))))))))

ecrin sultan pisletsin sonra sen temizlerken bi de kocana sarılsın yatsın :)))) iice prenses oldu bunlar bizde külkedisi :d
aynen valla ben çiş temizliyorum o yatmış babasının göğsüne beni izliyo yıkanmış mıyışmış zilloş hihih
melek bu kadar erken yatılır mı yaw:jeyyar:
waaoouuuwww :jeyyar:
bende yatıyorum ela yeni uyudu gece 8 saat uyuyan kızımla aynı anda yatarsam ve şansım varsa 7 saat uyurum bende..
Gülşen girmedi sanki bugün ya da az mı girdi..
Herkese bol uykulu geceler

elaya da bol uykulu geceler olsun ki sende uyu canım

esracım canım benim yaşadıklarını duygularını çok iyi anlıyorum benimde kıızım iştahsız tek farkı emmekte sorun çıkarmmaması öncelikle bu kadar az beslenmesine rağmen boyu ve kilosu çok iyi demekki yeteni alıyor bu konuda çok şanslısın düşün birde gelişimi geriden gelseydii.anneme vermeyi düşünüyorum demişsin bence bir süre dene bunu hem yusuf için iyi olur hem senin için kafanı toplarsın biraz nefes alırsın.canım benim bir can getirdik dünyaya daha ne sıkıntılar ne sorunlar yaşıycaz daha ne kadar çok kendimizi yıpratıcaz ama bunu vurarak bağırarak yapamayız canım sonuçta şöyle düşün bağırdık vurduk ne değişecek yiyecekmi hayırr esracım elif de yemedi ben bir dönem zorladım onu ısrar ettim yesin diye bir iki kere bağırdım çok pişman oldum ne oldu elif kase görür görmez kesmaya başladı sonra 3 ay bişey yedirmedik doktorum bana dediki vursanda kırsanda yemeyecek ve sen sadece bu yemek konusu yüzünden kendine güvenmeyen içine kapanan hayatta pasif kalacak bir birey yetiştirmiş olucaksınn ki ben sadece ısrarcı olmuştumm sence yemek konusu için onun kişiliğini yıpratmaya değermi ve düşünki herşey bizim elimizde uzun yazdım ama sakın yanlış anlama
şimdi nemi yapıyorum oyuncaklarını alıp sandalyesine oturtuyorum oynatarak yedirmeye çalışıyorumm yemezse gülerek elif doydu deyip kaldırıyorumm çünkü yapacak başka bişey yokk

Geldim yine,Aşkı Memnu yu tam seyredemedim ama dansı gördüm,yetmez mi ,dimi ama)

selam kızlar,
offf çok yoruldum çamaşırları as,bulaşık makinesini yerleştir gerçi bu ara sürekli bir şeyler kırılıyor elimde hayrolur inşallah , ütü yaptım kendimi çok becerikli gördüm bugün :)))hafta sonu memlekete gideceğim iş kalmasın istedimm
Kızlar bir şey soracağım Kayra iki gündür yemek yediriyorum kusuyor ,üsteki dişi de çıkıyor kakasıda cıvıktı bugün tam ishalde değildi niye acaba ???

iyi geceler bayanlarrr..

aşkı memnuyu bitirdik geldikk..eşim nefret ediyo bu diziden...

şenaycım inan bende esrayı anlayabilyorum..bende bi anneyim ve benimde yemek yedirmekte zorlandığım çok anlar oldu..kağan 1 aylıktan beri emmeyi reddeden bi bebek ve çok çektim..kendimi berbat hissettim...bi annenin psikolojisi çok önemli evet ama o bir bebek ve hiçbir sebep bana bunu haklı göstermiyor..burda herşeyi paylaştık evet acı tatlı ama şokk oldum..üzüldüm..esra öyle yazınca bi an yusufun ağlayışı gözümün önüne geldi.onun en güvendiği insandan böyle bir şey görmesi psikolojisini altüst eder..ki 0-1 yaş arası temel güven güvensizlik duygusunun geliştiği yaştırr..

inşallah esra bize kırılmaz..ama bu konuda hassasım..

Birisi sormuştu hangi şampuan diye?
Kendim için Sebamed.
Miray için de Penaten kullanıyorum.

tugbacım kıbrısa gitme işiniz kesinleştimi?yoksa eşin anlaşabilirse mi gideceksiniz??

kıbrısın fincanı meşhur sanırım..buraya kıbrıstan her gelen kahve fincanı getiriooo..

ben sormuştum elif..benim saçlarım yine çok dökülmeye başladı..avon kulanıyodum değiştirmeyi düşünüyorumm..

Birisi sormuştu hangi şampuan diye?
Kendim için Sebamed.
Miray için de Penaten kullanıyorum.
senn içinsebamed miray içn pantenmi ihihi
tugbacım kıbrısa gitme işiniz kesinleştimi?yoksa eşin anlaşabilirse mi gideceksiniz??

kıbrısın fincanı meşhur sanırım..buraya kıbrıstan her gelen kahve fincanı getiriooo..
abimde kıbrısta yapmıştı askrliğini o da khva fincan takımı getirmişti
ucuzluktan olmasın o:))

kızlar arada bir derdim var topiğine bakıyorum da ne dertli olanlar var ya..çok şükür bizler eşler konusunda filan çok iyiyiz..aldatanlar dövenler..yazıkk..

Sultan kaynanan orada mı hala?
Ya ben var ya,birine ters birşey dedikten sonra hemencecik eskisi gibi olamıyorum da da,illa surat yapıp otururum o durumda.Geçen sene kaynanam geldiğinde biz de birşey yaşamıştık da,ama ben ona hiçbirşey dememiştim,ne kadar belli etmemeye çalıştıysam da,gülücükler saçamamıştım,o da biliyordu tabi neden olduğunu..Sonra gittikten sonra da çok pişman olmuşltum,kadın 40 yılda bir geldi de ,neden böyle yaptım diye..

eşim iş konusunda anlaşmasını yaptı da ortama bakacak gidip işte orda yapabilir miyim diye.dediğim gibi biz belli bi yaşam tarzı olan insanlarız.bulgaristanda gördüğümüz muamele gözümüzü korkuttu.gerçi kıbrıs türk toprağı ama bulgaristanda da bizim namazımızı benim örtümü eleştiren türklerdi

yine komik bir gece olacak zannımcaaaa..geçen gece gülmekten yüzüm kırışmıştııı...:))))))

Sebamed dökülmeye iyi geldi gibi,ama çok sert oluyor saçlarım ya,memnun değilim pek sertlikten,ama şu dökülme zamanı geçsin diye bu sefer de ondan aldım.
Avon a ben güvenemiyorum.Bide birsürü bebek şampuan markası varken neden Avon aldın ki Kağan için(Sen demiştin dimi Ayşe)Sonuçta o marka bebek konusunda uzman değil.Ben öyle düşünüyorum ya da??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…