2009 Nisan Anneleri

ayy allahımmmkusana kadar çukulata yemek istiyorum. hem de nuthella :bbo:
şu rejim bir bitsinnn ben biliyorum yapacağımı!!!
ama tabii rejim bitmeden önce yasakkelime :mymeka:
sus kız nutelea dmee

ehhhe ozaman oglan bakıcak couga kaynın yani dogduktan sonraaa:lepi::lepi:

tavvvukkkkkkkkkkkkkkk
afiut olsunnnnnnn:sm_cool:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, cicekcicek, denizela, EDAAAA, namem, TugbaEcrin, şen_ay

vuramadım tabiki elimde kaseyle kendimi mtfağa atıp ağladım çok oldu ama sinirimden çünkü o yemek yememk anneye yetersizlik hissi vererek sinirlerini bozuyo insanın sürekli aç olduklarını düşünmekten sıyırma noktasına gelmiştim

Sonuçta vurmak ya da vurmamak hatta aynı hatayı 2 kez yapmak var işin ucunda. dediğin gibi sıyırma noktasına gelmek ama vurmamak hatta sende 2 tane var ve yardımcısız bakıyorsun ama vurmamışsın.

herkesin psikolojini aynı derecede dayanıklı olmayabilir hayatım ama asıp kesmeden önce anlamaya çalışmak lazım diyorum

kız şenay anneye yetersizlik hissi diyince bi tuhaf oldum hee

egem beni daha emiyor o gözleri kapalı agzını acan kuzucuk varya ben gögüsü cıkarana kadar ıhhh hemen alınca mmmeyi susuyor o mzirme duygusu anne bag arası cok güzel........

onu emzırırken seyrdıyom ya o bedel dünyalaraaaaaaaaaaaaa

allahım hepsini kousun yarrabbim........

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, bursasu+, huzur84, namem, TugbaEcrin, şen_ay

ecrin hanım altını değiştirirken koltuğa işedi.yedek bi alt değiştirme örtüsü var ama dar bişi ondan kaydı koltuğa işedi zaptedilemiyolarkii.ecrini yıka pakla koltuğu makinetle sil derken öldüm o da babasının koynunda keyif yaptı :)

şenay allah kolaylıklar versin.birkaçımızın nicki değişti benim eski nick chveneburi hatırlarmısın bilmem :)

nasıl dansdı be öyle ateşli itiraslı...........

behlüllllllllllllllllllllllllllllllll

ehehe sağol fatoş bezlemek giydirmek çooook zor artık kıpır kıpır.koltuktan inmeyide öğrendi hemen kaçıyo :)

çiçek demirde aynı kaşıklar yerlerde geziyo
bizimkinin köpek dişleri çıktı vampir gibi oldu
sırasız çıkarıyoruz biz

esracım bende seni kırdıysam özür dilerim
aynı şeyleri bende yaşıyorum
bende sinir krizleri geçiriyorum ama sonuçta o bebekkk

ecrin sultan pisletsin sonra sen temizlerken bi de kocana sarılsın yatsın :)))) iice prenses oldu bunlar bizde külkedisi :d

bende yatıyorum ela yeni uyudu gece 8 saat uyuyan kızımla aynı anda yatarsam ve şansım varsa 7 saat uyurum bende..
Gülşen girmedi sanki bugün ya da az mı girdi..
Herkese bol uykulu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…