sus kız nutelea dmeeayy allahımmmkusana kadar çukulata yemek istiyorum. hem de nuthella :bbo:
şu rejim bir bitsinnn ben biliyorum yapacağımı!!!
ama tabii rejim bitmeden önce yasakkelime :mymeka:
ehhhe ozaman oglan bakıcak couga kaynın yani dogduktan sonraaa:lepi::lepi:Sultan kaynanan da tipik bir kaynana örneği sergilemiş,çok azdır herhaldı oğluna karşı gelinini savunan kaynana.Varsa da biz denk gelmedik günde bir alıyordum okadar yıyordum yani kahvaltıda degıl tv izlerkn pc başındayken ne zamandır almıyom kilo alıcam diyeee susssssssssssss
bnim tartılmam lazım kackiloyum acaba?eheehe
Aslında burada kocan da biraz suçlu,o tabağı gördüğünde o da tepki vermeliydi,ama benim eşim de seninkinden farklı davranmazdı böyle bir durumda.
Ya hele de Gülşen ve Selin siz de aynı eşleriniz gibi tam gün çalıştığıız halde ayrım yapabiliyorlar,hem de çocukalrınız geceleri bu kadar uykusuzken..
Ben de kaynanama ne zaman desem ki,ama ben de çalışıyorum,hemen, sen öğlen evdesin,oğlum daha çok çalışıyor , diyor bana.Şimdi kaynım evlenecek,o da öğretmen,bakalım o geline neyi bahane edecek,oğlu da yarım gün çalışıyor!!
afiut olsunnnnnnn:sm_cool:tavvvukkkkkkkkkkkkkkk
vuramadım tabiki elimde kaseyle kendimi mtfağa atıp ağladım çok oldu ama sinirimden çünkü o yemek yememk anneye yetersizlik hissi vererek sinirlerini bozuyo insanın sürekli aç olduklarını düşünmekten sıyırma noktasına gelmiştim
vuramadım tabiki elimde kaseyle kendimi mtfağa atıp ağladım çok oldu ama sinirimden çünkü o yemek yememk anneye yetersizlik hissi vererek sinirlerini bozuyo insanın sürekli aç olduklarını düşünmekten sıyırma noktasına gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?