2009 Nisan Anneleri

bende kaçar zeynebi 3 defa emzirdim bu arada:))))) kastı var bu kızın bana belki bi saat mola verir hepinizi en çokta kuzularınızı öpüyorum bye

:bbo: gibiyim... yatmam lazım kaç gecedir uykusuzum ama uykum kaçtı resmen....
neyseee ben çıkıyorum... esra da yarın sakin kafayla okur yazılanları gelir diye umuyorum...
herkese iyi geceler...

Iiii geceler diycm olmayacakkkkk
Esra bend cok uzuldum en cok da hhiiiiiicccccc pieman degilimmm degisine uzuldum
eminim daraliyorsun ki hepimizin siyirdigi anlar oluyoooo AMA pieman olmaman bence arkadaslarinda dedigi gibi senin psikolojinle ilgiliiii
bence yardim almayi dene daha ii olacaktirrrr

sultan kaynanana kkiiillll oleum
AMA sen niye agliyon kuzummmm
utansinn yaptigindannnn

sultan sen bilirsin bende burdan K.Maraşlıları bulmak istiyorum bi yolu varmı..??memleketler topiğine baktım maraşlı yok..bende burda bi kk buluşması ayarlardımm hehee..

babamız kağanı ayağında sallıyo ben burda laklak yapıyomm..ama bu sabah erken uyanmadıı..ve kağanla Tüm gün ben ilgilendim..yeterlii bi sebepmi..yoksa ben egoistmiyimmm..

Ben burayı en çok da şundan seviyorum.Farklı bakış açıları görüyorum,hepimiz farklı kültürlerde farklı şehirlerde ailelerde büyümüş yaşamış insanlarız.Biri bir açıdan görüyor,öbürü başka açıdan.Bazen hiç kendim düşünemediğim şeyler okuyorum,öğreniyorum.Diyorum,Aaaa,ben hiç bu açıdan bakmamıştım..

Bu aradaaaa bizde Eskisehir olarak cumartesi tekrar bulusma yapuyozzzz
eda zaten sinemi hic yalniz burakmiyooo
haftaici benim kimseye hayrim olmuyooo
edacok sag olsun kosturdu
Sinem daha iii yerlestiler eve
cmt daha cok konusuruzzzz resimleri koyarizzz
kiskanmayin bende Ist ve bursayi cookk kiskaniyodum bak bizede nasip
oldu:::::))))calisin sizinde olur:::)))))

ne yapçan kız yazışmadığın kahramanmaraşlıları
senin kocan izin vermez bi kereDDevde otur sen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…