bende duydum yeşil çay çok ödem attırıyomuş hemen alıp içmem lazım regl olmama az kaldı tartı fırlamasın şişlikten di mi moral de lazım :)deniz iyi bir öğrencim diyet konusunda..
aferin ona yaz geliyor
zaten turistik bir yerde
dua edeceksin bana:)
günaydın kızlar uzunca bi süre yoktum önce annemelr geldi... sonrada kayınvalidemler geldiii... malum bende pek giremedimm..
bişey sorcam.. kahvaltıları nasıl veriyorsunuz kuzuulara .. neler veriyorsunuz ... artık bizimki mama kahvaltılarını beğenmez oldu.. yumurta sarısı yiyor pekmez falann...
beni bilgilendirirseniz sevinirim
selam kızlar.
anca gelebildim yusufa pançodan mont almıştım onu değiştirmeye gittim migros avm ye yusuf bugün benden dayak yedi şimdi annenesinin ayaklarında sallanıyor ilk uykusunu uyuyacak inşallah beni deli ediyor oğlum sabahtan beri bir kaşık bişey yemedi ve inatla yemiycem diye direniyor ağzında tutmayı öğrendi uykusunda bile olsa yutmuyor delimidir nedir..
seven seas balık yağı kullanan var mı? bugün aldım kardeşim derdi olan deli olurmuş diyo ne duysam alıyorum ama nafile vardır bundada bir hayır
Saol cnm benim işyeri yakın sayılır eşimle aynı yerde çalışıyoruz ve arabayla gidiyoruz bizim buraya servis gelmiyor, ayrıca işyerim anneme yakın anneme bırakıcam öğlenleride görmeye gidicem gene arabayla 15 dk filan süt izninide birleştirip benim annem çok çalışmamı istiyor kendi emekli değil koca eline bakma kendi kazancın olsun filan diye deneyecez senin gibi olmadı bırakırım bende hayırlısı herşeyin...canım günaydın işyerin uzaksa hiç başlamanı tavsiye etmiyorum...
yakınsa sorun yok
şirvan sen kendine bak bacım:))
az kes boğazınıda eski barbieliğine dön:)
iç çekerek bakıyoz facedeki düğün fotolarına
aynen canım şunalık bende bişey yapmıyorumannem verdik 50 yi oturuyoz şimdi gebelikten önceki halime döndüm o kadar zaten gebelikten öncede şişkodum şimdide zeynep hanımda halen cokur cokur emiyo o emdiği sürece bişey yapmayı düşünmüorum:icecream:
ben size asıl olayı anlatmayı unuttum bu akşam ben keremi yanma aldım kayınvalidem yanlz yattı neyse sabah kalkmış kahvaltı falan hazırlamış eşimde daha gitmemişti sofraya oturcaz oğluna kadar sucuk pişirmiş ayıptr söylemesi
oğlunun önüne koydu bana bişey yok
bi bozuldumki sormayın dayanamadım söyledim eşimde bencil oturdu yiyor tek başına
afiyet olsun dedim
sonra kayınvalideme anne kusura bkma da çok darldım dedim oğluna kadar pişiriyosun ben insan değilmiyim bide onun önüne koyuyorsun dedim
işte o işe gitçek ondan bilmem ne sanki taş taşıyo işte bütüngün oturuyo
benim annem olsa eşimin önüne koyar ilk önce ama sen herşeyde aman oğlum yesin aman oğlum bunaldı gitsin gezsin aman oğlum uyusun
ben günlerce uykusuz kaldımkeremin hastalığında kalmaya geldi beraber yatsaymışık eşim dinlenseymiş zaten annesinde kaldıı ben kendi annemde kaldım o kaç gün uyudu annesinde cerebeyi ben çektim
velhasıl ne olursa olsun kaynana
ama benim annem ilk önce kızım demiyor
çok kırıldım
kızlar bende çıkıyorum eşim aradı yarım saate kadar geliomuş
ecemi tahlile götürücez
dua edin ne olur temiz çıksın
öpüyorum hepinzi
sultancım uamrım keremde hemen iyileşir
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, asyacenk, AysunEge, namem, TugbaEcrin
ev harman olsu oyuncaklar heryerde nehir evde koşturuyor ege yatak odasında cekmelerde ugraşıoo offfffffffffffffffffffffffff
kızlar doğduğundan beri sizde benim gibi emmeyen ve biberonlada emmeyi reddeden 24 saatte kahvaltı çorba ve yoğurt meyvsını 1 saatte yedirmeye çalışsaydınız sizinde sinir sisteminiz bozulurdu herhalde yemin ediyorum bıktım usandım yusufu anneme vercem gün geçtikçe herşey daha kötüye gidiyor tansiyon hastası oldum 10 aydır iyi olacak diye bekliyorum vurduğum için hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç pişman değilim böyle giderse benden çoook dayak yer yusuf o bana acımıyor bende ona acımıycam
anam okumaya yetişemiyorumki çenenize maşallahhhhhhhh bu arada ayağımın dibinde benimkilerde çok komiğiz şuanda:))))))))) kızlar zerenimom yürümeye başladı ayağa kalkıp 4-5 adım atıp oturuyo çok tatlı zeynoda diş bilem yok çüş diyorum artık yaşına girecek kocakarı gibi dişşiz
şöyle düşünmek lazım aslında bizler kendi canımız dahil bu dünyada hiçbirşeyin sahibi değiliz. bebeklerimiz ise bizlere Allah ın emanet ettiği henüz melek olan canlar. ama ne yazıkki onların da sahibi değiliz. Şu kısacık ömrümüzde Yüce Allahın bize verdiklerine şükredip onlara iyi davranırsak ancan vazifemizi yerine getirmiş oluruz. Ne kestiğimiz ağaçlar bizim ne kirlettiğimiz dünya ne dövdüğümüz çocuklarımız. hepsi Allahın bize emaneti sadece.
Denizcim kitapta okumuştum,tşk ederim yine de.Ben de sabah evden çıkarken anneme tembihlemiştim,seyret diye,ama konuşamadık konuyla ilgili.Deniz bu arada baya hızı yazıyorsun ,herşeyi yazabilmişsin.
Geçen burada Sabiha Paktuna nın kitabıyla ilgiliş eleştiri yapmıştım,buna rağmen kitaplarını mutlaka okuyun bence,benim bakış açımı çok değiştirdi.Güler de galiba benim sözümden sonra vazmı geçti ne,bence al.
çok yedim kusmak üzereyim
vuramadım tabiki elimde kaseyle kendimi mtfağa atıp ağladım çok oldu ama sinirimden çünkü o yemek yememk anneye yetersizlik hissi vererek sinirlerini bozuyo insanın sürekli aç olduklarını düşünmekten sıyırma noktasına gelmiştim
arkadaşlar yorumlarınızı okudum ..............
öncelikle şunu aydınlatıyım yusufa mama sandalyesinden ters dönüp aşşağa inmek için çaba sarfediyor ağlıyor gören zannederki öldürüyor elimde oyuncaklar bir yanda reklam daha yedirmeye başlamadan kıyamet kopuyor poposuna iki şaplak...........
ayshe yazdıklarımın şikayet ıvır zıvır olduğunu yazmışsın sen kağan ishal olup hastaneye giderken bile buraya yazıyorsun ama ben sana böyle bir cevap yazmadım tam tersi dua etmiştim yazdıkların hoş değil benim yazdıklarımı okuyup okumamakta sana kalmış ................
ben burda yazılanları okurken hiçbir zaman şunun ki uyumuyor onunkide hep hasta diye yazmadım ve düşünmedim tam tersi hastalıklara üzüldüm mutlu haberlere sevindim ................
ben çok erken saatlerde yazamıyorum çünkü laptopımı kucağıma aldığımda yusuf kucağıma gelmek istiyor ve ben onunla zaman geçiriyorum ve sürekli giremiyorum............
çok bunaldığım bir anda yazmıştım ama anladım ki yazmamalıymışım herkes benim ne yaşadığımı bilmeden yorum yapmış......... annem konusuna gelince ben böbrek rahatsızlığı olan ve bu yüzden şu anda tansiyon yüksekliğiyle uğraşan bir insanım böbreğimin biri yüzde 22 diğeri yüzde 72 çalışıyor ve ben bunları burda hiç yazmamıştım onun için annem yanımda yada ben ordayım ..........
kusura bakmayın sizleri rahatsız ettim bir daha girmem ve size şikayet ve hastalık haberleri yazmam
Ben burayı en çok da şundan seviyorum.Farklı bakış açıları görüyorum,hepimiz farklı kültürlerde farklı şehirlerde ailelerde büyümüş yaşamış insanlarız.Biri bir açıdan görüyor,öbürü başka açıdan.Bazen hiç kendim düşünemediğim şeyler okuyorum,öğreniyorum.Diyorum,Aaaa,ben hiç bu açıdan bakmamıştım..
bende duydum yeşil çay çok ödem attırıyomuş hemen alıp içmem lazım regl olmama az kaldı tartı fırlamasın şişlikten di mi moral de lazım :)
şaka falan ama benim morale daha ii bi psikolojiye ihtiyacım vardı rejime başlamak için yoksa sıkıntıdan yiyorum,bu zamana,kendimi iyi hissedene kaadar bekledim çünkü çok ii biliyorum hazır olmadan başlasam çok bırakırdım her pzrtsi yeniden yeniden o moralde bozuyo..
ben 8 tahıllı ballı nın içine ceviz rendeliyorum,labne peyniri ve yumurtayı ayrı yediriyorum..arada zeytin falan veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?