2009 Nisan Anneleri

deniz iyi bir öğrencim diyet konusunda..
aferin ona yaz geliyor
zaten turistik bir yerde
dua edeceksin bana:)
bende duydum yeşil çay çok ödem attırıyomuş hemen alıp içmem lazım regl olmama az kaldı tartı fırlamasın şişlikten di mi moral de lazım :)
şaka falan ama benim morale daha ii bi psikolojiye ihtiyacım vardı rejime başlamak için yoksa sıkıntıdan yiyorum,bu zamana,kendimi iyi hissedene kaadar bekledim çünkü çok ii biliyorum hazır olmadan başlasam çok bırakırdım her pzrtsi yeniden yeniden o moralde bozuyo..

ben 8 tahıllı ballı nın içine ceviz rendeliyorum,labne peyniri ve yumurtayı ayrı yediriyorum..arada zeytin falan veriyorum

birde hava ısınınca çevreye açılıcam ya ne giyicem korkusu sardı dediğin gibi malum turistik yer
alayım cnm metabolizma hızlandırıcı çayın ismini,sen 28 mart irfanın doğum gününe kadar mı vermeye çalışıyosun..valla ne ii olur herkes 1. yaş günlerinde eski kilolarında olsa sanki hiç doğurmamışsın gibi aah aah :))

günaydınlar kızlar...

canım inan bana seni çokkk iyi anlıyorum.
ege de ağzında tutup yutmuyor,tükürüyor yada kaşığa vuruyor!!
her öğün zorlamasam 1 -2 kaşıkta yemicek!!
ağladığımı çok bilirim ki dün bağıra bağıra ağladım((
ama yapılcak birşey yokk malesef bu çocuk böyle.
sağlıklı olsun da elbet büyüdüğünde oturup yicek.
insanın sabrının kalmadığı zamanlar oluyor ama yaptığın yanlış geldi bana..

canım günaydın işyerin uzaksa hiç başlamanı tavsiye etmiyorum...
yakınsa sorun yok
Saol cnm benim işyeri yakın sayılır eşimle aynı yerde çalışıyoruz ve arabayla gidiyoruz bizim buraya servis gelmiyor, ayrıca işyerim anneme yakın anneme bırakıcam öğlenleride görmeye gidicem gene arabayla 15 dk filan süt izninide birleştirip benim annem çok çalışmamı istiyor kendi emekli değil koca eline bakma kendi kazancın olsun filan diye deneyecez senin gibi olmadı bırakırım bende hayırlısı herşeyin...

günaydııııııııın güzeller
sabah sabah muhabetiniz ne keyifli böyle gülümsettiniz bu uykusuzu :)

şirvan sen kendine bak bacım:))
az kes boğazınıda eski barbieliğine dön:)
iç çekerek bakıyoz facedeki düğün fotolarına

yok anacım geçti o haller...
artık şişko ben var...

işten çıkınca eşimin gittiği spor salonuna gitmeyi düşünüyorum bakalım..
gerçi evde oturunca kiloda alınır ama bakacaz artık

aynen canım şunalık bende bişey yapmıyorum

çok sinir bi durum ya.hepsi aynılar.benimki de geldiğinde oğlunun ütülerini yapıyodu benimkini ayırıyodu.takma güzelim salla gitsin.

kızlar bende çıkıyorum eşim aradı yarım saate kadar geliomuş
ecemi tahlile götürücez
dua edin ne olur temiz çıksın
öpüyorum hepinzi
sultancım uamrım keremde hemen iyileşir

inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.

offf Allah kolaylık versin melek.

alıntı yapmışım ama çok şeyler söylenmiş.yorum yapmıcam.

hhehehhhe ben de gülfeme diyorum nenem kılıklı diye.o da dişsiz teyzesi.kaydirigubbakcemile3

harika bişey ancak bu kadar net anlatılabilirdi çiçekcim.a.s.

yok elif alacam da hangisini almalıyım onu bilemiyorum.sen yazıver.hatta yarın almayı düşünüyorum.

çok yedim kusmak üzereyim

36 beden olunca kusana kadar yersin tabii.alkisalkisalkis

tam dün akşam yaşadıklarımı yazmışsın.tabağı aldım sinirle mutfağa gidip lavaboya fırlattım. içeri girdim gülerek canım kızım napıyormuş dedim .sonra o da dıgıl dıgıl dedi ben hafifledim güldüm.napalım böyle büyüyecekler.

evet ben de o bakış açılarını seviyorum.valla burası sayesinde herşeyden haberim oluyo.
çoook seviyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

aşk ve cezayı izliyorum.kardeşim tavsiye etti.hoşuma gitti.artık yaprak dökümü aşkı memnu baydı beni.ezel i izliyordum türk dizisi bi de bu olacak.

deniz bende bu sabah aptamilin sütlü bisküvilisini verdim.yumurtayıda omlet şeklinde.
maşallah yedi.çocuk kahvaltıdan sıkılmış demekki.
acaba yanlış mı yapıyorum demiştim ama yazını görünce içim çok rahatladı.
egenin dr.u kafamı çok karıştırıyor.
her sabah yumurtasını,pekmezini,tereyağını veriyor musun dedi?
hergün öğünleri düzenli olmalıymış,böyle alışıcakmış.
strese girdim vallahii.
bazen diyorum kahvaltı istemiyor mu başka birşey ver ama sonra strese giriyorum öğünleri karışık vermesem mi?

kızlar diğer konuda bebeklere yaptığınız tarifleri yazıyordunuz,bıraktınız.
ben ordan kopya çekiyordum ve işime yarıyordu.
ege iştahsız olduğu için değişik tarifler deniyordum.
insan belli bir süre sonra tıkanıyor ne yapsam diye!!

herkese merhabalar hayırlı cumalar diliyorum kızlar.....
dün fazlaca giremedim ama esracım sana yalnızca(tuğba arkadaşımdan aldığım desteklede) namaz davetinde bulunmak isterim...çok rahatlarsın hem görevini yerine getirmiş olmanın mutluluğu hemde o manevi haz inan tüm dertlerini yok edecektir....
bu kalabalığı seviyorum herkes burda ne güzel....güzel haftasonları olsun herkese şimdiden....
bu arada şalgamı denediniz mi bilmem ama idile 3 defadır şalgam çorbası yapıyorum deneyin derim...1 büyük şalgam 1 havuç ve 1 tepeleme k.mercimek koyun düdüklüye kaynasın sonra blendırdan geçerin çok güzel oluyor....(aysuncum sende dene belli mi olur sever ege)

günaydın nisan güzellleriiiiiiiii..

uyandık oğluşla kahvaltısnı yaptırdım şimdi takılıoo sıpacıkk..

Ayshe, AysunEge, cicekcicek, denizela, EDAAAA, gulfemim, gulshenidil, namem, NAVRIS, sevdaazra+, sev_rey, sindoma54, TugbaEcrin, yaSelin

kalabalığa bakkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…