herkese merhabalar hayırlı cumalar diliyorum kızlar.....
dün fazlaca giremedim ama esracım sana yalnızca(tuğba arkadaşımdan aldığım desteklede) namaz davetinde bulunmak isterim...çok rahatlarsın hem görevini yerine getirmiş olmanın mutluluğu hemde o manevi haz inan tüm dertlerini yok edecektir....
bu kalabalığı seviyorum herkes burda ne güzel....güzel haftasonları olsun herkese şimdiden....
bu arada şalgamı denediniz mi bilmem ama idile 3 defadır şalgam çorbası yapıyorum deneyin derim...1 büyük şalgam 1 havuç ve 1 tepeleme k.mercimek koyun düdüklüye kaynasın sonra blendırdan geçerin çok güzel oluyor....(aysuncum sende dene belli mi olur sever ege)
aysunCum bence çokda dr u dinleme ege nasıl istiyorsa onu ver geçen duymuştum sevgiyle isteyerek 1 dilim ekmek bile yese çocuğa yararmış ama zorla ne yedirirsen yaramazmış artık birey oldular keyifleri ne isterse onu yesin, bende uykudan çok çekiyorum yemekleride 1 saatten az yediremiyorum annemdeydik 2 gün düzeni şaştı uyumuyor ve yemiyordu şimdi evde valla nazarım değmesin 2 saattir uyuyor vücudu çoook yorgun düşmüş yavrumun:-(( birde kan damlasını kaç damla veriyorsun o da iştah açarmış biz kansız çıktık 9.ay testlerinde sabah akşam 14 damlaya çıkardı drumuz..... çok yazdım kusura bakma....
birşey sorucam kızlar birde oğlumun idrar testi temiz çıktı kültürde mikrop çıktı tekrarını istedi 2 test uyumsuz dedi aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ??
mutlaka denicem canım sağol.herkese merhabalar hayırlı cumalar diliyorum kızlar.....
dün fazlaca giremedim ama esracım sana yalnızca(tuğba arkadaşımdan aldığım desteklede) namaz davetinde bulunmak isterim...çok rahatlarsın hem görevini yerine getirmiş olmanın mutluluğu hemde o manevi haz inan tüm dertlerini yok edecektir....
bu kalabalığı seviyorum herkes burda ne güzel....güzel haftasonları olsun herkese şimdiden....
bu arada şalgamı denediniz mi bilmem ama idile 3 defadır şalgam çorbası yapıyorum deneyin derim...1 büyük şalgam 1 havuç ve 1 tepeleme k.mercimek koyun düdüklüye kaynasın sonra blendırdan geçerin çok güzel oluyor....(aysuncum sende dene belli mi olur sever ege)
aysunCum bence çokda dr u dinleme ege nasıl istiyorsa onu ver geçen duymuştum sevgiyle isteyerek 1 dilim ekmek bile yese çocuğa yararmış ama zorla ne yedirirsen yaramazmış artık birey oldular keyifleri ne isterse onu yesin, bende uykudan çok çekiyorum yemekleride 1 saatten az yediremiyorum annemdeydik 2 gün düzeni şaştı uyumuyor ve yemiyordu şimdi evde valla nazarım değmesin 2 saattir uyuyor vücudu çoook yorgun düşmüş yavrumun:-(( birde kan damlasını kaç damla veriyorsun o da iştah açarmış biz kansız çıktık 9.ay testlerinde sabah akşam 14 damlaya çıkardı drumuz..... çok yazdım kusura bakma....
birşey sorucam kızlar birde oğlumun idrar testi temiz çıktı kültürde mikrop çıktı tekrarını istedi 2 test uyumsuz dedi aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ??
gunaydınlar maşallah muhabbetler iyiymiş ben bu ara sınırden sanırım kılo verdım ınnaması zor ama 2 haftada 1 kılo
denızcım tebrık edıyorum senı ver kılolsarı gıtsın bende selenın doğum gunune 57 olmak ıstıyorum kısmetse 4 kılo versem yetıcek
ben esra hakkında bışı demıcem kırdıysam özür dilerim sadece
aksam kı kalabalığığ kaçırdığım için uuzldum ama artık selen bılg.başına oturtmuyo ela gıbı netı kapatıyo yada bılg ekranını
canım sabah kahvaltısına bunları koyduğumda yemediaysuncum işin zor canım ya..kağanda rota olduğuna ağzına lokma koymadı..nasıl üzüldüm nasıl..yesin diye neler yapıyoduk..inşallah egenin iştahı biraz olsun düzelir..diğer topiğed e yazdım ama burayada yazıyım..bu karışıma hayır diyecek bebek yoktur heralde..
1 muz
4 cicibebe
yarım ç bardağı süt
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz rendesi
yap karışımı yedir bakalım kuzucuğa..belki bunu sever..
aysuncum ege sıkılıyosa milupanın değişik kahvaltıları var onları deneyebilirsin ela hep 8 tahıllı ballı yiyo..tatlı diye seviyo hem pekmezi tatlandırmak için veriyosun di mi yoksa bi yararı yok diye biliyorum..bir de ben peynirini ya da yumurtayı ayrı yemek istemezse kahvaltının içine katıyorum artık nasıl yiyecekse yani tamam kahvaltıda kahvaltı yesin ama diğer öğünlerde değişikler yap çocuk nasıl yemek isterse bence..bazen ela peynirde yumurtada yemiyo hemen kaldırıyorum gözünün önünden yemek istemezse..ben hep ööle yaptım yemicek misin tamam dedim kaldırdım..bilmem ki bu işe yaramış olabilir mi :)
herkese merhabalar hayırlı cumalar diliyorum kızlar.....
birde devam sütü içen bebişlere kaç cc veriyorsunuz günlük?
egeye zar zor 120 içiriyorum:)
pardon ağzına sıkıyorum yutarsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?