2009 Nisan Anneleri

aysunCum bence çokda dr u dinleme ege nasıl istiyorsa onu ver geçen duymuştum sevgiyle isteyerek 1 dilim ekmek bile yese çocuğa yararmış ama zorla ne yedirirsen yaramazmış artık birey oldular keyifleri ne isterse onu yesin, bende uykudan çok çekiyorum yemekleride 1 saatten az yediremiyorum annemdeydik 2 gün düzeni şaştı uyumuyor ve yemiyordu şimdi evde valla nazarım değmesin 2 saattir uyuyor vücudu çoook yorgun düşmüş yavrumun:-(( birde kan damlasını kaç damla veriyorsun o da iştah açarmış biz kansız çıktık 9.ay testlerinde sabah akşam 14 damlaya çıkardı drumuz..... çok yazdım kusura bakma....

birşey sorucam kızlar birde oğlumun idrar testi temiz çıktı kültürde mikrop çıktı tekrarını istedi 2 test uyumsuz dedi aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ??

opuyorumnanaktana.s.

aysuncum işin zor canım ya..kağanda rota olduğuna ağzına lokma koymadı..nasıl üzüldüm nasıl..yesin diye neler yapıyoduk..inşallah egenin iştahı biraz olsun düzelir..diğer topiğed e yazdım ama burayada yazıyım..bu karışıma hayır diyecek bebek yoktur heralde..

1 muz
4 cicibebe
yarım ç bardağı süt
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz rendesi
yap karışımı yedir bakalım kuzucuğa..belki bunu sever..

aysuncum ege sıkılıyosa milupanın değişik kahvaltıları var onları deneyebilirsin ela hep 8 tahıllı ballı yiyo..tatlı diye seviyo hem pekmezi tatlandırmak için veriyosun di mi yoksa bi yararı yok diye biliyorum..bir de ben peynirini ya da yumurtayı ayrı yemek istemezse kahvaltının içine katıyorum artık nasıl yiyecekse yani tamam kahvaltıda kahvaltı yesin ama diğer öğünlerde değişikler yap çocuk nasıl yemek isterse bence..bazen ela peynirde yumurtada yemiyo hemen kaldırıyorum gözünün önünden yemek istemezse..ben hep ööle yaptım yemicek misin tamam dedim kaldırdım..bilmem ki bu işe yaramış olabilir mi :)

bende kesinlikle namazın insanı manevi yönden rahatlattığını düşünüyorum..eşim hiç aksatmaz.ben sabah namazlarına uyanamıyorum..

sevgicim değerini söyler misin mümkünse kan değerini....idilide demir depoları boş değil ama biraz ihtiyacı var dedi...ben doğduğundan beri vermedim idile..şimdide tek sefer 9 damla veriyorum...sen sabah 14 akşam 14 mü..birde ferrum mu ferrrasanol mu

gunaydınlar maşallah muhabbetler iyiymiş ben bu ara sınırden sanırım kılo verdım ınnaması zor ama 2 haftada 1 kılo
denızcım tebrık edıyorum senı ver kılolsarı gıtsın bende selenın doğum gunune 57 olmak ıstıyorum kısmetse 4 kılo versem yetıcek
ben esra hakkında bışı demıcem kırdıysam özür dilerim sadece
aksam kı kalabalığığ kaçırdığım için uuzldum ama artık selen bılg.başına oturtmuyo ela gıbı netı kapatıyo yada bılg ekranını

mutlaka denicem canım sağol.

12 damla veriyorum canım.
sabah 6 damla akşam 6 damla

bende süt verdiğimi söyledim biraz söylendilmaz:kansızlıkta yapar dedi 10 damladan 12 ye arttırdı.
devam sütü ver dedi ,devam sütüne başladık.sütüde,sadece yoğurdunu yapıyorum artık.
egede kendi düzenini çok arıyor.
canım egede de 1-2 mikrop var ama önemli değilmiş.
biz hem tahlil hem kültür yaptırdık ikisinde de çıkmıştı.

selamm kızlarr;
o kadar özledim ki sizi ama işden güçden hiçbişi yazamıom.şu geçen zamanda okadar şey değiştiki hayatımda.mesela feci şekilde şeker hamurlu pastalara takdımm.sürekli malzeme alıp evde denemeler yapıorumm

a.s. ...

canım sabah kahvaltısına bunları koyduğumda yemedimuz hariç tabi
ege hayır diyor malesef bu tarife:)
çok sağol
inş.sizde birdaha hasta olmazsınız canım.

8 tahıllı ballıyı da sevdi deniz.birde sütlü bisküviliyi.
ben gdo yüzünden vermemeye başladım egeye ve dr.a da söyledim.
o da sütte olmadığı ne malum dedi!!!
kadir tuğcu takipçisiyim ve orda da pekmezin çabuk doyurduğunu yazmış.
bu yüzden az koyuyorum zaten.
birde bıldırcın yumurtasının tavuk yumurtasının yerini tutmadığını yazmış.
düzenli vermeye çalışıyordum ama ne yerse(tabi isterse!!) onu vericem.
kendimi sıka sıka stres oldum yaww.
çocuğa zorla yedirmemek en doğrusu ama bizimki hiçbirşey istemeyince birini yesin diye zorluyoruz tabi

birde devam sütü içen bebişlere kaç cc veriyorsunuz günlük?
egeye zar zor 120 içiriyorum:)
pardon ağzına sıkıyorum yutarsa:)

aysuncum..trt 1 de günbegün diye bi proğram var dr suat arusan iştahsız bebekler için bişeyler söyleyecekmiş..izle istersen..başladı..

nagihan ders çalışıyor kızlar..sınava az kaldı..

sabah 6 da 225 cc..gece uyumadan önce 200 cc içiyor..artık hep bu düzende..gün içinde hiç vermiyorum..

aysuncum egenin boyu kaç merak ettim??

aysuncum yanlış anlama ukalalık olsun diye yazmadım yemeyince kaldırıyorum diye..ilk ek gıdaya geçtiğimizde herkes bayaa yedirmeye başlamıştı biz geriden geldik azcık ben ilk 1 ay herşeyi 1-2-3 kaşık verdim 1 ay bööle geçti açmıyodu ağzını kaldırıyordum hemen o zamandan gelen bi alışkanlık benimki ..ben ela geçen 1 hafta hasta olunca sizin halinizi çoook ii anladım...ama benim ailem herkese ve bana karşı çok ısrarcı olmuştur ye ye diye hayırdan anlamazlardı bende de resmen tik oldu bu yaşımda biri 2 kere ye diyip ısrar etse çok sinir oluyorum,ne biliim o yüzden ela istemeyince hep kaldırdım belki :)

kağanın en çok sevdiği şey kitaplığı boşaltmak yaa..tüm dergi ve kitapları alıp aşağı atıyoo..sanki yapaması gereken göreviymiş gibi hızlı hızlı yapıp bitiriyo..sonrada hüffffffff diyorr..

büyük çocuklar içinmiş.çok karışık bitkiler var..güvenip veremem doğrusu..

canım ben başımda olduğundan biliyorum tahlil temiz çıksa bile kültürde mikrop çıkabiliyo.gülfemin de ilk tahlilinde 2-3 lökosit vardı galiba.ama kültürde 100 bin tane e koli vardı malesef.ama inşallah sizinki öyle değildir.bazen dışardanda mikrop bulaşabiliyo.tekrarlamakta fayda var.

ya ne güzel denk geldi gülşne.eşim şalgam almıştı ne yapsam da gülfeme versem diye düşünüyodum.allerine sağlık.bu arada namaz yorumuna katılıyorum.

birde devam sütü içen bebişlere kaç cc veriyorsunuz günlük?
egeye zar zor 120 içiriyorum:)
pardon ağzına sıkıyorum yutarsa:)

ben de gece 1 de 120 cc anca verebiliyorum.

deniz aynen ben de gülfem zayıf olmasına rağmen asla zorlamıyorum.zaten azıcık zorlasam öğürmeye başlıyo.bazen özene bezene hazırladığım yemeklerden sadece 4 kaşık aldığı oluyo.napalım ne yerlerse kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…