kaçırdımaysuncum..trt 1 de günbegün diye bi proğram var dr suat arusan iştahsız bebekler için bişeyler söyleyecekmiş..izle istersen..başladı..
nagihan ders çalışıyor kızlar..sınava az kaldı..
70.5 canımsabah 6 da 225 cc..gece uyumadan önce 200 cc içiyor..artık hep bu düzende..gün içinde hiç vermiyorum..
aysuncum egenin boyu kaç merak ettim??
deniz olur mu,aşk olsun ya niye yanlış anlıyayım..aysuncum yanlış anlama ukalalık olsun diye yazmadım yemeyince kaldırıyorum diye..ilk ek gıdaya geçtiğimizde herkes bayaa yedirmeye başlamıştı biz geriden geldik azcık ben ilk 1 ay herşeyi 1-2-3 kaşık verdim 1 ay bööle geçti açmıyodu ağzını kaldırıyordum hemen o zamandan gelen bi alışkanlık benimki ..ben ela geçen 1 hafta hasta olunca sizin halinizi çoook ii anladım...ama benim ailem herkese ve bana karşı çok ısrarcı olmuştur ye ye diye hayırdan anlamazlardı bende de resmen tik oldu bu yaşımda biri 2 kere ye diyip ısrar etse çok sinir oluyorum,ne biliim o yüzden ela istemeyince hep kaldırdım belki :)
kaçırdığıma üzülmüştüm bende:)büyük çocuklar içinmiş.çok karışık bitkiler var..güvenip veremem doğrusu..
deniz aynen ben de gülfem zayıf olmasına rağmen asla zorlamıyorum.zaten azıcık zorlasam öğürmeye başlıyo.bazen özene bezene hazırladığım yemeklerden sadece 4 kaşık aldığı oluyo.napalım ne yerlerse kardır.
melek bu kadar erken yatılır mı yaw:jeyyar:
hatırlamammı hayatım:))))))))
bende kuzummmmmmmmmmmmm
sultan melek bu kadar erken yatıyorsa vardır bi bildiği elleme:)))))))))
EVET İŞİM VARDI eehe ehehem eejjhememmmmmmmmmmevet canım melek in uyuması nerden baksan 1 saati geçer
uyku tutmuyo onu hemenD
evet benımkide sevmiyor izlenmez bu dizi diyor.....iyi geceler bayanlarrr..
aşkı memnuyu bitirdik geldikk..eşim nefret ediyo bu diziden...
sus kız... kk duydu:)çok ateşliydi melekte aşkı memnu bittiği gibi iyi geceler dedi anla artık hehhee
ünmü he evet ün bhlülün segilisi ben tanıştırayım kendimi sizleremelek yarın sorar bize valla gerçi bu ünü tırnaklarıyla çabalayarak yaptı dimi ama:))))))))
evet bendede oluyor oooo canım herkesin kültür yaşam tarzıBen burayı en çok da şundan seviyorum.Farklı bakış açıları görüyorum,hepimiz farklı kültürlerde farklı şehirlerde ailelerde büyümüş yaşamış insanlarız.Biri bir açıdan görüyor,öbürü başka açıdan.Bazen hiç kendim düşünemediğim şeyler okuyorum,öğreniyorum.Diyorum,Aaaa,ben hiç bu açıdan bakmamıştım..
senınkinin hakkı cocuga o bakıyor zaten hep..... şımart tabi...ii geceler kızlar..
kağan uyumuş..eşimin yanına gideyim..ilgi beklioo..uyuttu ya azcık pohhohhlamalıyımm..sen ne iyi kocasınn..ne güzelde uyutuyosun diee..azcık şımarsınn..hakkııı:))))))
by byeeeeeeeee..
ay evet aşk ve cezada güzel denk gelırse izlıyom. bndeaşk ve cezayı izliyorum.kardeşim tavsiye etti.hoşuma gitti.artık yaprak dökümü aşkı memnu baydı beni.ezel i izliyordum türk dizisi bi de bu olacak.
egede büyük sehpanın üzerindeki örtü v.s yetre atıyor zevk alıyor bide boy aynası var onu ellemekten kendinle konuşuyor orda delüüü aşkum benımkağanın en çok sevdiği şey kitaplığı boşaltmak yaa..tüm dergi ve kitapları alıp aşağı atıyoo..sanki yapaması gereken göreviymiş gibi hızlı hızlı yapıp bitiriyo..sonrada hüffffffff diyorr..
2 de yetmez 5 maryo anca dermişimmmmmario kim ki..
anam 2. kocayımı alcan:)))))))))
vallakız ama çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum verdimde ne oldu sanki 88 kiloyum önceki gibi yani 50 kilo verip çıtır falan olmadım bacımgerçekten 50 kg mu ya
dalga geçme şenay ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?