2009 Nisan Anneleri

kızlar yaaa bu nick değiştirme modasıda nerden çıktı yaaa mıhtarda modaya uymuş

yeniliklere açık olmak gerek anacım....

canım ne yapım... günde 4 saat yol çekmek işime gelmedi..
benim de evim işime yakın olsa niye çıkım...

bazen diyorum.. alışırsın bu duruma ama.. benden gidiyor..
bu sabah 6,30 da evden çıktım akşamda eve 8 de gidecem..
gerisini siz düşünün..

esra döndüğüne sevindim..
bizler burda sadece eğlenmek gülmek için değil birbirimize destek olmak için varız.
ben de anlatıyorum hayattaki tek sıkıntım olan eşimin ailesiyle ilgili olanları.akrabama gidip anlatmam hiçbirini şahsen ama gelip burda rahatlıkla anlatıyorum.biliyorum ki candan arkadaşlarım sıkılmaz destek olur.sende canını sıkan her konuda destek görürsün bizden emin ol.sadece dün söylediğinyanlıştı dostların olarak doğrusunu söyledik kırılma lütfen.

bende burdan çok şey öğrendim.yalnız başıma çocuk büyütmekten korkarken şimdi annemden bile çok şey biliyorum belkide.hepsi sayenizde..paylaşımlarımızla.
ecrin beni uyutmadığı zaman gülşen geliyor aklıma güler geliyor...sadece ben değilim bunu yaşayan diyorum yalnız olmadığımı bilmek bile güç veriyor.uykusuz işe giden annelerin sabrına iştahsız bebeklerine ne pişirsemde sevse diyen annelerin özverisine hayran kalıyorum.sizlerle tanışmama vesile olduğu için kızım iyi ki nisan bebişi olmuş diyorum.sizleri seviyorum..

Son düzenleme:
biz atlatamadık halen hayatım çok zor zerenin bana bi zorluğu yok maşallahı var kendi kendine oyunlar falan oynuyo ama zeynep yaka iğnesi gibi sürekli kucağımda ağlama krizlerine giriyo kucağıma almazsam hep tek elimle iş görüyorum

aman iyiki olmamış ben gibi kafayı yerdin
bu konuda bir yorum yapamıcam bi öyle bi böyle.....

kızz sultannn yokum ya onda dedim...
ben de pıt pıt yağdan çok şekerim :)))
sen beni görenlere sor bir de :roflol:
hem sizde yok ya kıskanıyorum ben :dilcikar:

şaka bir yana melek afiyet bal şeker olsun yazınca kardeşimin lafı geldi aklıma da ondan dedim. yoksaaa sizin zayıflığınızı falan kıskanmıyorum :)))) aksine siz kilo derdine düştükçe bana da motive oluyor opuyorumnanaktan

zeynep de bir an önce düzelsin insallaahhhhh::====))))))

evet ya bende uyumayınca gülseni düşünüyorum ve dua ediyorum onada hepimizee:::))))

valla bende alıştım bi pastaya bide irmik tatlısınaa

irmik tatlısı

1 litre süt dök tencereye üzerine 11 yemek kaşık şeker 12yemek kaşık isrmik kaynat böle pudıng gibi olsun kıvamı
borcama dök yarısını üzerine o hani kakaolu piknik bisküvi varya onlarda döşe kalan yarı isrmıgı boşlat harıka oluyorr

yada büskivi döşeme
irmik tatlısı olduktan sonra dök borcama at dolaba cok kolay glıyor bana yaparım hep misafireeeeee

yaş pasta:

4 yumurta
1 bardak
şeker
2 bardak un
1 kabartma tozu
dök kalıba benım yuvarlak kalıb var at fırına pişince kes 2 ye
krem şanti içine muz ne meyve varsa döşe kabat yıne krem şanti meyve......

hep yaparım
yıyenler hazıröı der ben yaptım deim keyifleee

tarifi ver bakim bildigim kek degılmi bacım

ege kucagımda yazamadım zorlaaaaaaaaaa

komşular gelıcek kahveye öptüm ben kaçar evim temız ama zıpırlar dagıttılar ortalıgı tepsiler limon sıkacakları ile ortada topluyimmmmm byeeeeeeeeeee

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bursasu+, denizela, didem1981, namem, NAVRIS+, sevdaazra, sev_rey, TugbaEcrin, şen_ay

canım hayırlı uğurlu olsun.. allah kaza bela vermesin...

bu konuda bir yorum yapamıcam bi öyle bi böyle.....
:uhm:
ayy çok duygulandım... senağlama senağlama

canlı görmesine gerek yokki...
resimleri gördiler ya

melekler tarifler için saol da daha değişik bişeyler istiyorum...

hadi hamarat karılar..
denizmiydi şu browni yapan..
tarifini nerden bulucam şimdi.. kimblir kaçıncı sayfadadır...

melekler tarifler için saol da daha değişik bişeyler istiyorum...

hadi hamarat karılar..
denizmiydi şu browni yapan..
tarifini nerden bulucam şimdi.. kimblir kaçıncı sayfadadır...

istediğin tarif olsun elif vermişti bana... hazır işte :)))

DenizEla Kek
1,5 bardak şeker
4 yumurta
1 bardaktan az süt
1 bardaktan az çiçek yağı
3 bardak un
1 kabartma tozu(unu mutlaka elerim ve unla kabartma tozunu koyduktan sonra mikseri çok az çırparım ki çok kabarsın :) sonradan da
5-6 küçük dilimlenmiş incir
1 avuç dövülmüş ceviz
tarçın bunlarıda dağılacak kadar karıştırıyorum o kadar..kürdan testinden sonra alırım hemen afiyet olsun..

bu browni tarifimii nerde peki çikolata sosuu bilmiyorumkismile
o muu hmm o da burada naniknanik naniknanik
yanlış tarifi kopyalamışım kaydirigubbakcemile5

Denizela Browni
browni kesin tutar :))
2 su bardağı şeker
4 yumurta
iyice şeker erisin karışarak :)
sonra 100 gr kakao ben hatta bazen daha çok koyuyorum kakao delsiyimdir :) nestle ve dr oetker tercihim :)
1 bardak süt
1 bardak çiçek yağı
1 paket vanilya bunların hepsi karışır ve 1 su bardağı ayrılır bu karışımdan
kalan karışıma da 2 bardak un ve 1 kabartma tozu..pişince sıcak keke 1-2 bardak süt dökülür...emince ve ılıyınca da ayırdığın 1 bardaklık karışım dökülür..tercihen 2-3 saat soğuyunca dolapta durursa dışarda bile bu kadar güzel browni yememişsindir :)

slm kızlar nasılsınız ben sultandayım hamarat hatun kek yaptı çok güzel oldu yedik afiyetle akşamada eşler gelicek ben bi geçmişe bakayım
bu arada ecemin tahlilleri temiz çıktı şükürler olsun

tuğbacım çok sevındım ecemın tahlılerın temız çıkmasına
ohhhhh valla denızın brpwnı 10 numara oluyo ben denedım ama bı tavsıye sutu 1 bardak dokun 2 olunca baya sulu oluyo :))
sultan hamarat hatun sende yaz bı ara tarfıfını
sevdacım arabanı gule gule kullan benım ılk arabamda unoydu :))çok rahat ufacık tefecıkallah tekerını duz bastırsın
senay allah kolaylık versın canım sana bırı kucakta bırı bacakta abowwwwwww :))
eskışehirlilerde buluşuyomuş ne guzel
kızlar benden bu kadar annemı hastaneden kaçırdım az önce eve getırdım çay iççsin diye şimdi geri götürcem kötüyüm ben :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…