kızlar yaaa bu nick değiştirme modasıda nerden çıktı yaaa mıhtarda modaya uymuş
herkese kocaman meraba
esra döndügün için mutlu oldum
bizzzzz kocamannnnn bir aileyizzzzz
mutluyuzzzzz, beraberizzz
lütfen unutmayın kac gece biribirimiz için ve bebişler için dualar ettikkkkk:::))))))
şirvan anacım sen ev hanımı olma yolunda ilerliyon baksana ne pişircem derdi düştü sanada::)))))
sultan çaymı size karsi içiyorum bende burdannnn:::))))
biz atlatamadık halen hayatım çok zor zerenin bana bi zorluğu yok maşallahı var kendi kendine oyunlar falan oynuyo ama zeynep yaka iğnesi gibi sürekli kucağımda ağlama krizlerine giriyo kucağıma almazsam hep tek elimle iş görüyorumkız şenay bence zor zamanı atlattınız şimdi daha keyiflidir demi
yani düşünüyorumda demirden bi tane daha olsa birbirlerini oyalarlar
bize düşmezler gibi ama sen daha ii bilirsin yanılıyormuyummmm:::???
keske ikiz doguraydım diyommm dermişimmm:::)))))
aman iyiki olmamış ben gibi kafayı yerdinbende hep çok istemişimdir ikiz bebek ama olmadı
kıslarr kocam bana araba alıyoo bu haftaa aslında o mu bana benmi kendime neyse karıştırmayın.araba dediysek ayağımı yerden kescek okadarr 7000 tl ye tipo buldukk bakalımm artık buluşmalara bende gelebilecemm ama ne zaman buluşma yapcaksınızz
bu konuda bir yorum yapamıcam bi öyle bi böyle.....
valla bende alıştım bi pastaya bide irmik tatlısınaayarın misafir gelecek ..
gerçi yabancı değil. annem, kardeşim, teyzem kuzenim..
pasta börek yerine yemek yapacağız..
fakat tatlı olarak ne yapım..
fikir verin bayanlarr....
akşam eve gidip hazırlamam gerek..
ona göre malzeme alırım..
tarifi ver bakim bildigim kek degılmi bacımelifi de bekliyorduk ama süprşz yapmadı malesef
saolun kızlar sana pıt pıt yağ olsun kız şuna bak :))
:1hug::1hug::1hug:
sen hala çalışıyormusun kz
keşke gelseydin
oh afiyet olsun
kek çok güzel olmuş kalp kalıbına koymuştu sevgililer günüe özel:
sözde foto çekçektik ama unuttuk yedik valla
şirvan bu keki biliyorum ben çok kolay zaten başkada bişey bilmiyorum habire ynı şeyi yapıyorum:))
canım hayırlı uğurlu olsun.. allah kaza bela vermesin...bende hep çok istemişimdir ikiz bebek ama olmadı
kıslarr kocam bana araba alıyoo bu haftaa aslında o mu bana benmi kendime neyse karıştırmayın.araba dediysek ayağımı yerden kescek okadarr 7000 tl ye tipo buldukk bakalımm artık buluşmalara bende gelebilecemm ama ne zaman buluşma yapcaksınızz
:uhm:bu konuda bir yorum yapamıcam bi öyle bi böyle.....
ayy çok duygulandım... senağlama senağlamaesra döndüğüne sevindim..
bizler burda sadece eğlenmek gülmek için değil birbirimize destek olmak için varız.
ben de anlatıyorum hayattaki tek sıkıntım olan eşimin ailesiyle ilgili olanları.akrabama gidip anlatmam hiçbirini şahsen ama gelip burda rahatlıkla anlatıyorum.biliyorum ki candan arkadaşlarım sıkılmaz destek olur.sende canını sıkan her konuda destek görürsün bizden emin ol.sadece dün söylediğinyanlıştı dostların olarak doğrusunu söyledik kırılma lütfen.
bende burdan çok şey öğrendim.yalnız başıma çocuk büyütmekten korkarken şimdi annemden bile çok şey biliyorum belkide.hepsi sayenizde..paylaşımlarımızla.
ecrin beni uyutmadığı zaman gülşen geliyor aklıma güler geliyor...sadece ben değilim bunu yaşayan diyorum yalnız olmadığımı bilmek bile güç veriyor.uykusuz işe giden annelerin sabrına iştahsız bebeklerine ne pişirsemde sevse diyen annelerin özverisine hayran kalıyorum.sizlerle tanışmama vesile olduğu için kızım iyi ki nisan bebişi olmuş diyorum.sizleri seviyorum..
kızz sultannn yokum ya onda dedim...
ben de pıt pıt yağdan çok şekerim :)))
sen beni görenlere sor bir de :roflol:
hem sizde yok ya kıskanıyorum ben :dilcikar:
şaka bir yana melek afiyet bal şeker olsun yazınca kardeşimin lafı geldi aklıma da ondan dedim. yoksaaa sizin zayıflığınızı falan kıskanmıyorum :)))) aksine siz kilo derdine düştükçe bana da motive oluyor opuyorumnanaktan
yani diyorsun ki şirvan yağların resimlerden de belli :roflol: :roflol:
melekler tarifler için saol da daha değişik bişeyler istiyorum...
hadi hamarat karılar..
denizmiydi şu browni yapan..
tarifini nerden bulucam şimdi.. kimblir kaçıncı sayfadadır...
çam yarması gibi hatunum ben de! :))))heee bacım heeee...
senin yanında ben ufacık kalıyom.... sempatiksalakcinni :roflol: şutarafagitti
o muu hmm o da burada naniknanik naniknanikbu browni tarifimii nerde peki çikolata sosuu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?