2009 Nisan Anneleri

dün geceden sonra burdayım evet yazdıklarınızı sakin kafayla okudum dünde dediğim gibi ayşenin yorumuna üzüldüm ...........

ben evladımın her anne gibi bir damla gözyaşına kıyamam ve şunuda söyleyebilirim ki benim oğlum sevgi dolu bir ortamda büyüyor dün tansiyonum 16 11 lerde gezerken bu olay gerçekleşti tabiki çok üzüldüm ama sizin anladığınız gibi elimde tabak sürekli yusufun arkasında gezen onu zorlayan bir anne olmadım 33 yaşındayım allahıma şükürler olsun mutluyum huzurluyum rabbimin verdiği nimetlere şükür eden bir insanım ...........

yusuf çoğu bebeklere göre güler yüzlü ve sosyal bir bebek hiçbir zaman insan yabancılamadı çünkü onunla çok zaman geçiriyorum ve bundanda çok mutluyum urla arkadaşımız annen yanında bizim o da yok yazmış 10 ay içerisinde annemde dahi olsam gece uyumadığı için bir gece bile annemin yanına vermemişimdr oğlumu herşeyiyle kendim ilgeliniyorum yani annemdeyim yada annem bende al şu çocuğa bak demedim ..........

herkes kendi anneliğini sorgulasın bence ama anladımki burda daha farklı konular yazmak gerekiyor .......

seher yeliz sevgi şenay sizlerin yazdıklarınıza kırılmadım haklısınız vurdum deyince verdiğiniz tepki çok normaldi ama şunu kabullenemiyorum ;sen zaten buraya hep şikayet yazıyorsun ;ne yazacağıma ben karar veririm sen okumazsın olur biter

sevda azra unutmadım ben seni
tuğba bende kek yaptık oturuyoz dedikodu yapıyoruz:))
oh afiyet olsun dedikodunuzda bol olsun ehehehehe kaynanna gıtti galiba..........

sen ayşenin yazdıgın okumuyorum deyişine kızmışsın

tabikide herkes herseyde özgür

evet yaında gündüz baksa bile yeterki... sen annene bırakıp bi yerlere gıtmıştın 1 hafta bakmıştı gündüz sonucta annen ilgileniyo kendin anlatıyorsunda annem bakıyor annem sallıyor v.s o beni ilgilendirmez kimin bakması sadece göz önüne atmak istedım.........
sadece üzüldügüm o ufacık couk degıl bebegeeeeeeeeeeee vurman ve hiçççççççççççç pişman olmamanan bebekte senın düşüncede .....

ne olursalsun be burda olmaktan keyif alıyorum sizler gibi insanlardan cok seyler ögrendim ögrenıyoruz acısıyla tatlısıyla derler yaaaa

cok seyler paylaştıkk

mesela burada bunları konuşamadıgım insanlar vaken dün geceki muhabbet meselaa
sultan şenay nereye kızzzzzzzzzzzzzzzz deyişleri benı mutlu edıyor herseyi konuşuyoruzzzzzzzz

kimsede kimseye alınmıyorrrr

2 cocuklu ben cocuklara corbasını içirmeye gidiom byee hepinizi seviommmmmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:lepi::lepi:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, roseberry, SEAASIA, sev_rey, şen_ay

şenay bugun okul yokmu bacım buralardasın.. senn

hava güzel biraz dışarı çıkarıcam oğluşu hava alınca iyi oluyor ohhhhh arabada tıngır mıngır keyif yerinde oluyor.

sevda azra unutmadım ben seni
tuğba bende kek yaptık oturuyoz dedikodu yapıyoruz:))

bak çalışmasaydın bugün bende gelirdim.. eşim bursaya gitmişti...
evinide biliyorum ..süpriz yapardım...
artık daha sonraki seferlere bende dedikoduya katılırım...

sevdaazra, denizela+, NAVRIS, roseberry, SEAASIA, sev_rey, TugbaEcrin, urla, yaSelin, şen_ay

ohh ohh kalabalığızz kızlarr

kızlar dün akşam ortam biraz gerilmiş anlaşılan..
geçmişide okuyamadım. tam olarak kim ne demiş kim ne dememiş bilmiyorum ama...

biz burda koca bir aileyiz o yüzden kırgınlıkarı fazla uzatmayalım derim..

yarın misafir gelecek ..
gerçi yabancı değil. annem, kardeşim, teyzem kuzenim..

pasta börek yerine yemek yapacağız..
fakat tatlı olarak ne yapım..
fikir verin bayanlarr....

akşam eve gidip hazırlamam gerek..
ona göre malzeme alırım..

bugün dersim yok boş günüm artık ne kadar boş sayılırsa tabi:)))))))) sayfa açık arada bakıyorum kızlar tepemde geziyo esracım bende hem yemek yapmaya hem laf yetiştirmeye çalışıyorum akşama arkadaşım gelecek istanbuldan

herkese kocaman meraba

esra döndügün için mutlu oldum

bizzzzz kocamannnnn bir aileyizzzzz
mutluyuzzzzz, beraberizzz
lütfen unutmayın kac gece biribirimiz için ve bebişler için dualar ettikkkkk:::))))))

şirvan anacım sen ev hanımı olma yolunda ilerliyon baksana ne pişircem derdi düştü sanada::)))))

sultan çaymı size karsi içiyorum bende burdannnn:::))))

kız şenay bence zor zamanı atlattınız şimdi daha keyiflidir demi
yani düşünüyorumda demirden bi tane daha olsa birbirlerini oyalarlar
bize düşmezler gibi ama sen daha ii bilirsin yanılıyormuyummmm:::???

keske ikiz doguraydım diyommm dermişimmm:::)))))

afiyet olsun sultan ve tuğbaya elifte gelecek mi
elifi de bekliyorduk ama süprşz yapmadı malesef

afiyet bal şeker olsun bende yedim şimdi...

afiyet olsun hanımlaarrr... rahmetli kardeşim ;
"afiyet bal şeker olsun
top top et, pıt pıt yağ olsun"
bizsiz yiyorsunuz yaaa ben de öyle diyeyim size :dilcikar:
saolun kızlar sana pıt pıt yağ olsun kız şuna bak :))

:1hug::1hug::1hug:

bak çalışmasaydın bugün bende gelirdim.. eşim bursaya gitmişti...
evinide biliyorum ..süpriz yapardım...
artık daha sonraki seferlere bende dedikoduya katılırım...
sen hala çalışıyormusun kz
keşke gelseydin

oh afiyet olsun
kek çok güzel olmuş kalp kalıbına koymuştu sevgililer günüe özel:

sözde foto çekçektik ama unuttuk yedik valla

şirvan bu keki biliyorum ben çok kolay zaten başkada bişey bilmiyorum habire ynı şeyi yapıyorum:))

bende hep çok istemişimdir ikiz bebek ama olmadı
kıslarr kocam bana araba alıyoo bu haftaa aslında o mu bana benmi kendime neyse karıştırmayın.araba dediysek ayağımı yerden kescek okadarr 7000 tl ye tipo buldukk bakalımm artık buluşmalara bende gelebilecemm ama ne zaman buluşma yapcaksınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…