oh afiyet olsun dedikodunuzda bol olsun ehehehehe kaynanna gıtti galiba..........sevda azra unutmadım ben seni
tuğba bende kek yaptık oturuyoz dedikodu yapıyoruz:))
sen ayşenin yazdıgın okumuyorum deyişine kızmışsındün geceden sonra burdayım evet yazdıklarınızı sakin kafayla okudum dünde dediğim gibi ayşenin yorumuna üzüldüm ...........
ben evladımın her anne gibi bir damla gözyaşına kıyamam ve şunuda söyleyebilirim ki benim oğlum sevgi dolu bir ortamda büyüyor dün tansiyonum 16 11 lerde gezerken bu olay gerçekleşti tabiki çok üzüldüm ama sizin anladığınız gibi elimde tabak sürekli yusufun arkasında gezen onu zorlayan bir anne olmadım 33 yaşındayım allahıma şükürler olsun mutluyum huzurluyum rabbimin verdiği nimetlere şükür eden bir insanım ...........
yusuf çoğu bebeklere göre güler yüzlü ve sosyal bir bebek hiçbir zaman insan yabancılamadı çünkü onunla çok zaman geçiriyorum ve bundanda çok mutluyum urla arkadaşımız annen yanında bizim o da yok yazmış 10 ay içerisinde annemde dahi olsam gece uyumadığı için bir gece bile annemin yanına vermemişimdr oğlumu herşeyiyle kendim ilgeliniyorum yani annemdeyim yada annem bende al şu çocuğa bak demedim ..........
herkes kendi anneliğini sorgulasın bence ama anladımki burda daha farklı konular yazmak gerekiyor .......
seher yeliz sevgi şenay sizlerin yazdıklarınıza kırılmadım haklısınız vurdum deyince verdiğiniz tepki çok normaldi ama şunu kabullenemiyorum ;sen zaten buraya hep şikayet yazıyorsun ;ne yazacağıma ben karar veririm sen okumazsın olur biter
oh ne güzel valla keşke bizde çıkabilsek neyse yarın babamız gezdirir artık bizi...hava güzel biraz dışarı çıkarıcam oğluşu hava alınca iyi oluyor ohhhhh arabada tıngır mıngır keyif yerinde oluyor.
sevda azra unutmadım ben seni
sevda azra unutmadım ben seni
elifi de bekliyorduk ama süprşz yapmadı malesefafiyet olsun sultan ve tuğbaya elifte gelecek mi
afiyet bal şeker olsun bende yedim şimdi...
saolun kızlar sana pıt pıt yağ olsun kız şuna bak :))afiyet olsun hanımlaarrr... rahmetli kardeşim ;
"afiyet bal şeker olsun
top top et, pıt pıt yağ olsun"
bizsiz yiyorsunuz yaaa ben de öyle diyeyim size :dilcikar:
:1hug::1hug::1hug:oh afiyet olsun dedikodunuzda bol olsun ehehehehe kaynanna gıtti galiba..........
sen ayşenin yazdıgın okumuyorum deyişine kızmışsın
tabikide herkes herseyde özgür
evet yaında gündüz baksa bile yeterki... sen annene bırakıp bi yerlere gıtmıştın 1 hafta bakmıştı gündüz sonucta annen ilgileniyo kendin anlatıyorsunda annem bakıyor annem sallıyor v.s o beni ilgilendirmez kimin bakması sadece göz önüne atmak istedım.........
sadece üzüldügüm o ufacık couk degıl bebegeeeeeeeeeeee vurman ve hiçççççççççççç pişman olmamanan bebekte senın düşüncede .....
ne olursalsun be burda olmaktan keyif alıyorum sizler gibi insanlardan cok seyler ögrendim ögrenıyoruz acısıyla tatlısıyla derler yaaaa
cok seyler paylaştıkk
mesela burada bunları konuşamadıgım insanlar vaken dün geceki muhabbet meselaa
sultan şenay nereye kızzzzzzzzzzzzzzzz deyişleri benı mutlu edıyor herseyi konuşuyoruzzzzzzzz
kimsede kimseye alınmıyorrrr
2 cocuklu ben cocuklara corbasını içirmeye gidiom byee hepinizi seviommmmmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:lepi::lepi:
sen hala çalışıyormusun kzbak çalışmasaydın bugün bende gelirdim.. eşim bursaya gitmişti...
evinide biliyorum ..süpriz yapardım...
artık daha sonraki seferlere bende dedikoduya katılırım...
oh afiyet olsunherkese kocaman meraba
esra döndügün için mutlu oldum
bizzzzz kocamannnnn bir aileyizzzzz
mutluyuzzzzz, beraberizzz
lütfen unutmayın kac gece biribirimiz için ve bebişler için dualar ettikkkkk:::))))))
şirvan anacım sen ev hanımı olma yolunda ilerliyon baksana ne pişircem derdi düştü sanada::)))))
sultan çaymı size karsi içiyorum bende burdannnn:::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?