2009 Nisan Anneleri

annem hasta diyordum ya doktora giti zatürre olmuş
iğne vuruluyor
anneme gidemedim keremi kime bırakçam bu nasıl iştir yaa(
aay çok geçmiş olsun hemen düzelsin inşallah sultancım yaa
haneci geldi hanımmm...:) ben çok severim haneleri çok sevdiğim tiyatrocularda vardır içlerinde.....emlakçı tiplemesi favorım....idil hala uyumadı....hadi geç uyusun belki yarın geç kalkar:)
inşalllaaahhh
aay elif ben bişii anlamadım sabah sabah ama ela da 6 aylıkken ben hafif sağa sola çevirirsem adımlar gibi yapardı kendi yapmazdı..
oof ben hep bi elimle tutuyorum bardak alırken orayı hiç güvenmem..acımıştır yaa..hep korktuğum şey
hıı deniz günaydın tatlım sen biliyonmu meseleyi!

aay geçmişi okuyodum şok oldum
oo editör ne demek istemiş hiç bişii anlamadım yok cnm gece bişey olmamış okudum asayiş berkemal :sm_confused:

Son düzenleme:
günaydıın
iyi ne olsun deniz senden ne haber gece 4 de yattım 8 de kalktık bugün nasıl geçecek bakalım
ne olduğunu anlatmak isterdim ama editör gerekeni söyledi durduk yere ceza almak istemem.ama biz topikten çıkınca yazılmış bi savunma bu.neyse topikde olsak da bişi yazmıcaktık zaten

ela ela diyoo :)) ne kolay isim koymuşuz çocuk bile söyledi ..gün içinde o kadar çok ela diyoz ki o da kaç gündür söylemeye çalışıyodu..arada karıştırıyo ama söyleyince çok tatlı oluyo

Sağol denizcim amin

edıtÖrrrrrr sultıŞ..
geÇmıŞ olsun canım
ıyı bak annecıĞıne zatÜrre fena bende kÜÇÜkken geÇırmıŞım.

Özelden yazarım ama denız..
meseleyı sultan anlatsa onada laf atmıŞ
yada ben Öle anladım

günaydın bayanlarr
nasılsınız?? geçmişe bakmak istedim ama bakamadım bir şey mi oldu ???
bir süre de bakabileceğimi sanmıyorum tam olarak tımarhanede gibiyiz. bugün dükkan değil tımarhane burası allahımm sen yardım et bize :bbo:

kızlar dÜn akŞam arkadaŞdaydık annesı Çerkez tavuĞu yapmıŞ Çok gÜzeldı ama sabaha kadar mıdem bulandı ya!!
fenayım bugÜnde doĞru dÜzgÜn uyumadım
ırfanda mızırdandı durdu akŞam nazarmı deĞdı ne ÇocuĞa dÜn akŞam kalabalıktı.bızımkıde numaralarını sergıledı.
yanlız bı sorun var evde heryerı karıŞtırdıĞından gıttıĞı yerdede yapmak ıstıyor.hıÇ sevmedıĞım Şey yanı!

haklı annen sultan zatüre mikropları 1 2 metreden bile bulaşır.Allah korusun bebekler için çok tehlikeli olur tabi sanada bulaşmaması lazımki keremede bulaşmasın

kızalr ben birkaç gündür garip kokular alıyorum sanki bişi yanıyoda ben nefes alamıyorum dumandan gibi.tıkanıp kalıyorum.dün kuran okurken bi geldi bu koku zor bitirdim.boğuluyorum gibi ya.aklıma beyninde ur olan insanların bu tarz kokular aldıkları geldi.çok korktum

bence evde heryeri karıştırdığından değil zaten bu dönem araştırma isteklri çok fazla yaa heryerde karıştırmak istemesi gayet normal..ama başkasının evide çok zor oluyo ben elanın ellemesine engel olmak için enerjim tükenince hemen eve dönüyorum..ama karıştırmalılar araştırmalılar ki gelecekte okula başlayınca niye raştırmıyosun çalışmıyosun diyemeyiz yoksa şimdi buna engel olursak tüm hayatı boyunca engel olmuş oluyoruz ..tabi başkasının evinde değil..by sabiha paktuna keskin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…