2009 Nisan Anneleri

tamam tuğbacım gelirim bursayada... okardeş bizzat kendimim:)) kendi kendine eziyetten hoşlanan ben...yok valla çok pişmanım millet harıl harıl kilo veriyor ben alıyorum

bu yaban niye ikide bi o akdını tokatlıyo ya sinir oldum ;( ay ben de medya eleştirmeni kesildim gece gece

idil de uyudu bende kaçayım ne uyusam kar.....mutfak dolabının bardaklık kısmı olurya havaya kaldırırsın kendi durur benim ki durmadı bu gece...alnımı yardı azıcık...başımda zonkluyor yatıyım bari....herkese bol bol uykular

tamam tuğbacım gelirim bursayada... okardeş bizzat kendimim:)) kendi kendine eziyetten hoşlanan ben...yok valla çok pişmanım millet harıl harıl kilo veriyor ben alıyorum

gel canım her zaman beklerim ama benle takılırsan verdiğin kiloları tekrar alırsın sabah akşam boğazım boş durmazda:)))

Herkese iyi geceler. Sultan annene geçmiş olsun. Kerem nasıl oldu. Tam okuyamadım geçmişi. Hasta tüm bebeklere geçmiş olsun.

Bakalım başka kimler yürüyecek : )

yürüyüşten sonra kelimelerde kimler bakalım dökülmeye başlayacak : ) ama kelimeler ne tve anlaşılır olmalı : ) bakalım bayrağı kim taşıyacak...

Demek,ıdilcik yürümeye başlamış haaa,maşallah,sağlam adımlar atsın hayatında hep!!

Oldu mu)

bende zaten istenmediğim yerde durmam istediğinde oldu umarım herkes mutludur sizler için dengesizin tekiymişim bu kız neden böyle yaptı demediniz dengesiz deyip işi bitirdiniz bugüne kadar beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum her sıkıntımı derdime ortak oldunuz,acıtasyon diye düşünmeyin ne gerek varki zaten sildireceğim kaydımı ki inşallah silerler bebeklerinizle sağlıklı ömür diliyorum sultan sanada.ben birdaha gözünüze gözükmeyeceğim lütfen sizde azıcık arkadaşlık hatırım varsa ki beni kötü anmayın hakkımda da yazılar yazmayın ne konuştuğumuzu sadece ikimiz biliyoruz.bu arada editör hanım yürüyüşten dönmüşsünüzdür beni silin lütfen,sultan yada sen sil bu konuda başarılısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…