2009 Nisan Anneleri

Allah korusun tuğba belki karabasan falandır

aay tuğba ne yaptın hemen allah korusunn..dışardaki soba bacalarının kokusu geliyo cam bi kere bile açsan onlardır cnm dışarda heryer duman kış günü

[ı]haklısın denızcım[/ı]
[ı]ben zaten gıttıĞım yerde hıÇ rahat edemıyorum sÜreklı onu takıp edıyorum zor oluyor yoruluyorum.[/ı]
[ı]annemde saolsun hıÇ ılgılenmıyor gezmeye gıdınce.[/ı]
[ı]bana ıŞkence oluyor resmen.[/ı]
[ı]ev sahıplerı pıpırıklıde bıraz![/ı]

allah korusun tuĞba ya...
yoktur bıŞey belkı gerÇekten bıŞey yanoydur dıŞarda!

yok denizcim bizim sitede hep doğalgaz olduğundan duman olmuyor cam da açmıyoruz ki burası deli gibi esiyor kışın.eşime diyorum sen koku alıyomusun yok diyo.resmen biri sigara içerken onun dumanında boğula hissini bilirsiniz ya öyle oluyor.durup duruken.geçen yatınca olud mendile kolonya boca ettim yastığa koydum öle uyudum.

sultan karabasan ne kız

üç harfliler var ya onlar basarlarmış bazen
nefes alamazsın boğulcak gibi olursun
bağırmak istersin bağırırsın ama sesin çıkmaz

hee o uykuda olmuyor mu benim uykuda bi problemim yok uyanıkken alıyorum kokuyu.hem zaten basamaz onlar beni :)

Günaydııın!
Aslında 8 de falan kalkmıştık da,kimse yoktur diye bakmadım.Bu arada Miray a da kahvalti ettirdim tabi.

Deniz ben de dediğin gibi yapınca adım atar gibi yapıyordu,ama kendisi yapmıyordu.

Dün demştim ya,muhallebiyi az sulu kıvamda verdim,çocuk rahat uyudu diye,bu gece de aynı öyle uyudu,demek ki katı yapınca ağır geliyormuş ve ondan uyanıp ağlıyormuş.
Size de tavsiyem,muhallebi verenler için az sıvı kıvamda deneyin,belki ondan da sancılanıyorlardır.

bizdende günaydın....bol kalkmalı gece geçirdik tabi....elifçim bayaa ilerletti idil yürümeyi bekliyoruz artık uzun yürüyüşler:)).....ya yine ne oldu anlamadım nu olayla ilgili hiç bilgim yok müsait olan msn den yazsın:)

maşallah sizinkiler çok ilerletti yürümeyi bizimki daha tay tay duramıyor ya emen adım atıyor sarhoş gibi yürümeye çalışıyo

kızlar ela tay tay duruyo hatta dengesinide kaybetmiyo düşmek için ama iç bi yere tutunmadığını fark edice panik oluyo ve hemen beni ya da biyerleri tutuyo ..adımda atmıyo tabi korkudan ..hazır değil henüz bizimki..terapiye yollucam hehehe...sanırım arada düşüyo yaa yine düşerim korkusu oldu o yüzden..

maşallah maşallah yururyen bebeklerımze
gecmişi göremıyorum ya (
bu arada gunaydın lar

ege yenıdogdundan beri yüz üstü yatıtor evet parmak emıyorduu

1 aydır emmıyor parmagını unuttu şükürler olsun .......

evet ççiçeklerle dolaşanlarla bende tuhaf gözle bakıyom al gözüne sokayım gibiii

benim rockrool kraliçesi ile veda edeyim....:))
yerim onu bennnnnnnnnnnnnnnnn

egenınde var aynı gitardan şok marketten almıştıkk....

ela ela diyoo :)) ne kolay isim koymuşuz çocuk bile söyledi ..gün içinde o kadar çok ela diyoz ki o da kaç gündür söylemeye çalışıyodu..arada karıştırıyo ama söyleyince çok tatlı oluyo
egede ben ege diye seslensem egeeeee diyorrrrr

bide ege diye seslenınce hı dermiş gbi yapıyor ben seslenınce oda seslenıyor heppppppp

yarssın cerkez tavugu hepsi aynı anacım karıştırmacaaaaaaa

kızlar ege bu sabah babsının gitmesini istemedi kucagından bırakıo bacaklarına atılıyorrrrrrr

tövbe tövbe adama bişi olcak dedım içimdennnn

sultan annene gecmiş olsun...........

ege agzıyla ses cıkartıyor dilinin lık lık yapıoo bende yapıom oda karşılık verıyorrrrr

uyanıkken cenesi hiç durmuyor luan bir yerlerı karıştıryor sesi gelıooo

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, didem1981, poseidon80+, ssengun+, TugbaEcrin

börek yaptım kızlarr haydin gelin akşama fırında pişiyor yanınada ayrannnn kocişimin ve beım en cok sevdıgım şey diyeilirmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…