2009 Nisan Anneleri

melek ela da ege diyo biz ela diyoz o da ela demeye çalışıyo arada tutturuyo ela diyo tutturamazsa ege diyoo hehee
saolun kızlar hepiniz elanın ela deyişine maşallah dediniz herhal yoksa taytay dururken düüşüşüne değildir burda o kadar yürüyen varken :smiley-cool:
bi de melek ööle bi anlattın ki börekleri kokusunu ben bile duydum valla

günaydınlar efendim...
öncelikle sultancık geçmiş olsun.. kerem den sonra annen ... nesi var tatlım... kayınvalidene de geçmiş olsun...

Biz de hiç tay tay duramıyoruz,dursak da 2-3 sn falandır.Bizim yürümemiz tam sürpriz olacak bize.
Ben de öyle olmuşum.Geri geri emekliyormuşum,birgün bir ev oturmasında kadınlar soruyormuş anneme,yürüyor mu emekliyor mu falan diye,annem de yok,daha hiç çabalamıyor demiş,tam o anda,ben karşıda elimde çıbık kraker onlara doğru gelmeye başlamışım.Alın ,bu da size kapak olsun der gibi)

yürüyenlerimiz varmış maşallahhh....
ayyy idil pek tatlı çıkmış maşşşallaaahhhh..
pınar erkenden emekledi ayağa kalktı ama yürüme denemesi bile yapmıyo henüz... sadece yaramazlık planları dolanıyo kafasında.. anacak 5-10 sn ayakta kaldığı oldu bi kaç kez.... diş zaten bi dene.....:)

günaydınlar efendim...
öncelikle sultancık geçmiş olsun.. kerem den sonra annen ... nesi var tatlım... kayınvalidene de geçmiş olsun...
annem de zatürre olmuş saol emel amin

aynen:))elif senin kızla benim oğlan hayatta yapamazlar ikiside tembel teneke :)sırnaşık şey

Valla ya ,Sultan,aman napalım keyifleri yerinde olsun da.Zaten hep yürümeyecekler mi,deyip kendimi de nasıl teselli ederim haaaa)

hava esiyo ama ılık ılık çok güzel bende ela uyanınca gezdireyim bari..babasından hayır yok bugünde çalışıyo..oysa ne planlarım vardı çalışmasaydı annemlere gidecektik mafoldumben

Geçen bize 1,5 yaşında bir oğlan gelmişti,annesi diyor,ne koltuğa dayanıp ayakta durmuş,ne de sıralamış,ne de emeklemiş,birden yürüyüvermiş.

kızlar bebişlere ne meyveleri ve nasıl hazırlayıp veriyorsunuz?

ya çocukla nerelere gidilirki burda çok yağmur yağıyor kaç haftadır patlıycam

Annem de hep diyor ki,benim kızım yerlerde sürünecek kız mı)
Anlayacağınız biz ailecek iyiyiz bu konuda:-D

elif bu arada face de elanın üzerindeki badi değil cnm uzun kollu penye onun badiside mi varmış dikkat etmemiştim..bi de ela aynı babasına benzemeye başladı büyüdükçe gözler ve saç rengi ben ama bakışı ve yüzü aynı babasına benziyo siması artık değişmez de..
ben tersi olsun istedim yüzü bana vüzut babaya benzesin ama siparişle olmuyo :)

Bizim meyveyle pek aramız yok,kavanozları da hiç sevmedi,hipp de dahil.
çok az da yese,portakal,muz,mandalina veriyorum,geçen de kivi verdim,onu da pek iştahlı yemedi.

kızlar bebişlere ne meyveleri ve nasıl hazırlayıp veriyorsunuz?

ya çocukla nerelere gidilirki burda çok yağmur yağıyor kaç haftadır patlıycam

valla çok kötüyüm ben meyva konusunda hep elma veriyorum bi ara muzla karıştırıp veriyordum 2 günde 1 kaka yapmaya başladı bi de güzel armut bulunca veriyorumm ama turuçgilleri sevdiremedim bi
ben size bişey sorucam unutuyorum hep beni aydınlatın lütfen ben kırmızı ette çok çok az veriyorum bu konudada kötüyüm ama haftada 3-4 köfte yiyo hep tavuk suyu tavuk eti yiyo şimdi kıyma kırmızı et ihtiyacını karşılar mı?

öyle bı yapıcaklarkı şaşaırcanız bı bakmışınız sıze koşa koşa gelıyolar totolorunu sallıya sallıya

en ıyısını yapıyosun elıf kafaya takkmıyosun
ben meyve olarak elma armmut muz mandalına verıyorum cam rendede rendeklıyorum elma ve armutu muzu elınde yemeyı sevıyo tutuşturuyorum elıne mandalınanında suyunu her gun meyva yada meyve suyu verıyorum anlıcanız denızcım bende bı gun et bı gun tavuk verıyorum haftada bırde balık gecede bız ne yıceksek ama genelde sebze karşılar herhalde et ıhtıyacını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…