2009 Nisan Anneleri

kemik suyu pın pın ı da ishal yapmıştı bi daa vermedim...
et konusuna gelince ben kuşbaşı denemedim iki kez çekilmiş kıyma...
kasaplara güvenemem diye kurban etinden pın pın için çektirip ceviz büyüklüğünde toplar yapıp dondurucuyo koymuştum...
acaba zararlı mı ki kıslar .....

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bursasu+, ceyo16, denizela, geda, namem, TugbaEcrin, tugbiş123

ammma çok konuşmuşsunuz okuyamadım işteyim dedim ya tımarhane gibi burası ayne devam aklım sizde kalıyor ...
yarına da çok misafirm var :bbo: aallahım ne zaman okuyacağım ben sizi :)))

Eti top şeklinde değil de,iyice ince şekilde yassılaştırarak koyun dolaba.

Kurban bayramı öncesinde bir dr. çıkmıştı,gününü tam hatırlamıyorum da,çok uzun süre saklanınca hiçbir değeri kalmıyormuş,sadece lezzet verirmiş.Ben o yüzden 100 gr alıyorum.Emel kurban etini uzun süre saklayanları da eleştirmişti.

minik canafarımla oynadık yoruldu süt içti uucak inşallah.
bende kuşbaşı et vermedim daha.kurban etinin kıymalarını top top yaptım streçledim kuşbaşı tavuk etlerinide öyle yaptım buzlukta ecrin köşesi oldu hihhi
meyve kavanoz veriyorum hip ama muz yemeye bayılıyor ben azıcık elimle hafif koparıyodum muzdan sonra o ısırıyor kendi koparmış gibi seviniyor :) portakalın mandalinanın zarını sıyırıp içinden yediriyorum.
doktorumda beslenme uzmanı suyundan ziyade yedirin meyveleri dedi.suyunu sıkınca lifi kayboluyormuş.

ben de öyle yaptım ezdim inceci yaptım kıymayı daha kolay oluyo

kızlar dün 3 gibimiydi dağıldık msnden..ben ecrini 4.30 a kadar ayağımda salladım yatağında çırpındı durdu meğer gazı varmış sallarken top atışları yaptı :) 8 de uyandık.çok uykusuuzum.papaz pilavı herzaman yemiyo tabi kocamın umurunda olmadı devirdi kıçını uyudu 12 ye kadar.şimdi mutfağa çay demlemeye gitti.bi ekmek arası yapıp getirse ne makbule geçer.ama nerdee

ben cıkıyom benımki bulaşık makinesinindekileri cıkartıor uyunca gelırım..... oynayalım bırzcık bide kapının öüne cıkartcem yagmur vardı saahtan şimdi hava güzel. byeeeeeeeeeeee

ben bize ayırdığım kıymaalrı öyle yaptım poşetinde bastırdım ince oldu.ama ecrininkileri sebzesini flan soyarken sıcak suya koyuyorum jelatinli olduğu için hemencecik çözülüyor

ay valla kızlar ne güzel bilgiler paylaşmışşınız teşekkürler ...

melek afiyet olsun canım istedi yaa:)

bizde az sonra kahvaltı yapıcaz ben kalktım erken ama hazırlamadım eşim hazırlasın diye şimdi mutfakta kahvaltı hazırlıyor he he he

Ben çıkıyorum,Miray uyandı,ona tel şehriyeli tavuk çorbası yaptım,onu vereceğim.
Sonra yine gelirim.

kahvaltımı saat 2 ye geliyo :)

kim dedi evim evim güzel evime baktım diye sizin yüzünüzden bende orda takıldım kaldım ..
ela da şehriyeli tavuk çorbbası yicek kalkınca :)

bugün tavuk günü heralde bende kereme tavuklu karnbahar haşlaması yediricem
temin tartıldım 56.300olmuşum:)

bende kıymaları incecik yapıp atıyorum dondurucuya ama size tavsiyem sıcak suya atıp eritmeyin bakteri oluşuyomuş dışarı çıkartıp erimesinide beklememek lazımmış direkt tencereye atıp pişirmek lazımmış bakteri oluşmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…