2009 Nisan Anneleri

meleke bak cam deyince gelmiş hemen
cnm çok az koyuyorum ööle köpük köpük olmuyo su o zaman buğulu olr :))
yettim bacım:):):):):)

canın kalan muhallebisini yedim ohhh
afıyet olsun........

allah korusun kızzzzz

bugün benimm özel günümmm bugün benimmm özel günümmmmmmmmm
hayrolaaaaaaaaaaaaaaaaa

seher öyle çok yapmışımki 3 tane yedim anca çayda yaptım :)
afıyet olsun bırazda buraya getirrrrrrrrr

gecmiş olsu umarım bişeyi yoktur........kıyamammmmmm

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, roseberry

selam ...yazık canım yaa gülfeme bişey olmamıştır inşallah geçen haftada kayra sıralarkan düştü çook ağladı ödüm koptu kendime çok kızdım yanımdayken nasıl düşürdüm diye

ben kaçar bu akşam aşk ve ceza olması laızm harıka bizdizi ya kadın bi gecelik ilişki yaşadı oda nişanlısı onu alddattı dıye cocugu oldu o tek gecelik ilişkiden v.s ben kaçar egeyle oynarken onu izlerim byeeeeeeeeee

allah kavuştursun Tuğbacım,hayırlısıyla gitsin gelsin.

evet Denizcim,derste kurmuş kurmuş,teneffüste de geldi söyledi.Biz biraraya geldiğimizde en sakin duran Miray olduğu için onu bahane edip,benimki çok hareketli,önde durmaz karıştırır bahanesini bulmuş hanım.
Bugün de geldi yanıma,neden gelmedin,hiç içime sinmedi,acaba ben mi birşey dedim de gelmedi falan diye düşündüm dedi.Bir de ben hiçbirşey demeden diyor ki,arabanın arkasına sığarmışız,büyükmüş araba.Demek ki farkında yaptığının!!!
Hiç yüz vermedim bugün.

Valla benim de gözümün önüne geldi de,gülmekten alamadım kendimi)

Çok geçmiş olsun,kıyamam ya,acımıştır canı çok:-((

elif bi bursa buluşması yapalım diyoruz ne diyosun ?:))
aramızda tek sen çalıştığın için uygun zamanı sen belirle

yettim bacım:):):):):)

afıyet olsun........

allah korusun kızzzzz

hayrolaaaaaaaaaaaaaaaaa

afıyet olsun bırazda buraya getirrrrrrrrr

gecmiş olsu umarım bişeyi yoktur........kıyamammmmmm

gülfeme çok geçmiş olsun kıyamam ya çok üzüldüm (

selam ...yazık canım yaa gülfeme bişey olmamıştır inşallah geçen haftada kayra sıralarkan düştü çook ağladı ödüm koptu kendime çok kızdım yanımdayken nasıl düşürdüm diye

gecmiş olsun gulfeme
sanada afıyet olsun sultancım

sağolun arkadaşlar.valla onun canı acıdı ama ben çok daha kötü oldum.Allahım tüm yavrularımızı korusun.

arkadaşlar iyi akşamlar.yarın bakalım okulda ilk günüm nasıl olacak.gerçi gidecem bekletirlerse sevk alıp gelecem.ben gülfemle saatlerce orda ne yaparım.

Miray dünden beri emerken çok komik birşey yapıyor,ağzından memeyi çıkarıyor,işaret parmağını sokuyor,sonra yine mm,1 dk falan emiyor,yine parmak,ama parmağını emmiyor,yalıayıp çıkarıyor.Dün akşam uyurken yaptı ilk kez,ben dedim,herhalde düş çıktı da,onu elliyor,ama sabah baktım yok birşey:-((Çok komik oluyor ama:-D

Güler inş işlerin rast gider.

Sultan ben mikrofiber bezlerle siliyorum camları,5 dakikada beşiktaş oluyor,ne kurulama ne birşey.
Ama çok kirliyse,önden az çamaşır sulu bezle kirini alıyorum.Sonra mikrofiber bez.Şiddetle tavsiye ediyorum,o bezlerle TV,sehpa masa.. siliyorum,hiç hav bırakmıyor.Hatta onalrın banyo için olanalrı da var,bataryaları nasıl parlatıyor,hiç deterjansız.Tabi banyo WC deterjansız pek içe sinmez,ama acil durumlarda,ya da günlük temizlikte işe yarıyor.

Ben de bugün müdürle konuştum,dedi herkes memnun görünüyor,yani 1 kişi için olmaz gibi dedi.Ben de diğerlerini örgütledim,müdürün başına saldım,haftaya değişecek programAma çok da umutlanmıyorum,okuldaki müdür yardımcıları o kadar beceriksiz ki,düzgün biriş çıkaracaklarını sanmıyorum.

GülfemCiğe geçmiş olsun, yarın inş.işlerin rast gider cnm, elif seninde inş.istediğin gibi değişir program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…