yettim bacım:):):):):)meleke bak cam deyince gelmiş hemen
cnm çok az koyuyorum ööle köpük köpük olmuyo su o zaman buğulu olr :))
afıyet olsun........canın kalan muhallebisini yedim ohhh
allah korusun kızzzzzhmm demekki bulaşık deterjanıyla cam silmemek gerekiyomuş:))
ya benm ön balkonun camı büyük uzanamıyorum önce fırçayı deterjanlı suya daldrıp camı köpürtüyorum sonra çekçekle çekiyorum bir gün aşağı düşmessem iyidir:)
hayrolaaaaaaaaaaaaaaaaabugün benimm özel günümmm bugün benimmm özel günümmmmmmmmm
afıyet olsun bırazda buraya getirrrrrrrrrseher öyle çok yapmışımki 3 tane yedim anca çayda yaptım :)
gecmiş olsu umarım bişeyi yoktur........kıyamammmmmmarkadaşlar iyi akşamlar.
okul işlerimi halletmek için sabah evden bi çıktık az önce girdik.ama bitti şükür.
ama aylıksız iznim haftaya başlayacakmış o yüzden okula gitmem gerekiyo ama gülfemi bırakacak kimsem yok napcam bilmiyorum.
ya mehmet de bugün gülfemi sandalyeden betona düşürdü hem de okulda.
günaydıııııııın babamızı yolcu ettik sabahın köründeo giderken ecrin uyuyordu.7.30 da uyandı ama ağlarken babaa diyor uykum kaçtı valla kalktık oynadık.şimdi kahvaltı edicek babasının kuzusuu
günaydın ..
regl olucam ve hormonlarım beynime saldırıyo resmen moral sıfır..her gece 10 kere kalkmaya devam sabah 6 da kalkmayada vücudum da bugün iflas etti yani ne enerji var ne psikoloji..(
dün rondodan geçirmeden verdiğim ıspanaklar bugün aynen çıktı benim kızın sindirim problemimi var yoksa bu normal mi bilemedim..
elifin olayında en çok kadının gelip tenefüs arası söylemesine taktım..kadında mı öğretmen..sırf bunu söylemek için geldiyse garipp yani..oooof nasıl düzelicem ben bi hap içsem güzelleşsem o da uykulu olan vücuduma daha da uyku yaparsa nasıl durucam
berbat haberlerime devam edeyim..sabah 6 kalktık elayla salona gittik baby tv açtık..ela akşam yediğim ve uyuyuya kaldığım için orda unuttuğum çiğdem tabağını buldu vee halını ortasına boca etti kahkaha seslerinden anladım bişiiler yapıyo..
sonra size uzun uzun tüm bunları yazdım ve bacaklarımın arasından girerek neti kapattı ve zorla yazdığım herşey gitti..ben sabır sabır diye geziyorum o çevremde kahkaha atıp etrafı karıştırıyo şu an ..aman o gülsünde..
arkadaşlar iyi akşamlar.
okul işlerimi halletmek için sabah evden bi çıktık az önce girdik.ama bitti şükür.
ama aylıksız iznim haftaya başlayacakmış o yüzden okula gitmem gerekiyo ama gülfemi bırakacak kimsem yok napcam bilmiyorum.
ya mehmet de bugün gülfemi sandalyeden betona düşürdü hem de okulda.
yettim bacım:):):):):)
afıyet olsun........
allah korusun kızzzzz
hayrolaaaaaaaaaaaaaaaaa
afıyet olsun bırazda buraya getirrrrrrrrr
gecmiş olsu umarım bişeyi yoktur........kıyamammmmmm
gülfeme çok geçmiş olsun kıyamam ya çok üzüldüm(
selam ...yazık canım yaa gülfeme bişey olmamıştır inşallah geçen haftada kayra sıralarkan düştü çook ağladı ödüm koptu kendime çok kızdım yanımdayken nasıl düşürdüm diye
ben kaçar bu akşam aşk ve ceza olması laızm harıka bizdizi ya kadın bi gecelik ilişki yaşadı oda nişanlısı onu alddattı dıye cocugu oldu o tek gecelik ilişkiden v.s ben kaçar egeyle oynarken onu izlerim byeeeeeeeeee
allah kavuştursun Tuğbacım,hayırlısıyla gitsin gelsin.
evet Denizcim,derste kurmuş kurmuş,teneffüste de geldi söyledi.Biz biraraya geldiğimizde en sakin duran Miray olduğu için onu bahane edip,benimki çok hareketli,önde durmaz karıştırır bahanesini bulmuş hanım.
Bugün de geldi yanıma,neden gelmedin,hiç içime sinmedi,acaba ben mi birşey dedim de gelmedi falan diye düşündüm dedi.Bir de ben hiçbirşey demeden diyor ki,arabanın arkasına sığarmışız,büyükmüş araba.Demek ki farkında yaptığının!!!
Hiç yüz vermedim bugün.
Valla benim de gözümün önüne geldi de,gülmekten alamadım kendimi)
Çok geçmiş olsun,kıyamam ya,acımıştır canı çok:-((
gecmiş olsun gulfeme
sanada afıyet olsun sultancım
arkadaşlar iyi akşamlar.yarın bakalım okulda ilk günüm nasıl olacak.gerçi gidecem bekletirlerse sevk alıp gelecem.ben gülfemle saatlerce orda ne yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?