2009 Nisan Anneleri

hastaneden çıktık bi amcayı gördü meriç..
dedeeee geee diyo..
amcaya bakıyoo.. el salladı amca...
sonra meriçte el salladı..

yusufla ve azraya kocaman afferim .. maşallah demeyi de unutmayalım..

meriç te bence daha çok hareketlendiklei için zayıflamıştır diye düşünüorum.

hava çok güzel biz sadece camdan dışarı baktık :-((
artık günler uzasada akşamlarıda gezebilsek, ŞirvanCım sen gittiği yere kadar mı çalışacaksın gerçi yol sorununu geçici olarak çözmüşsün ama bir bakmışın sen daha çalışırmışın ben işten ayrılırmışım he he he

yok canım senin annen işe yakındı.. öğlende çoçuğunu göreceksin.
akşamları evinde kalacaksın o yüzden sen devam edersin..

bende nereye kadar giderse devam etmeyi düşünüyorum . şimdilik mayısa kadar geçiyor aklımdan.. süt iznim bitene kadar.. haftada 4 gün işe gidiyorum ya..
mesela yarın evimdeyim..
yol sorununa gelince 2 gündür bu şekilde gidip geliyorum. ama oda uzun sürmez gibi geliyor.. onada bir bahane bulurlar yakında....

bizim birimde 4 kişiyiz..
oda arkadasimin biri biraz önce dediki..
"esen hanım seni odanın enaz konuşanı ilan ediyoruz... daha önce bendim.. siz beni geçtiniz diyoo"
ben de " meriç iflahımı kesti dedim halim kalmıyor dedim.. gülüyolar...
demekki konuşmaya bile dermanım yok.. hehe

Son düzenleme:

o söyleyenide kadınlar kulubune üye et sen .. bak bakalım oda konuşacakmı ..

geçen günde bana aynısı söylendi..
sen eskiden devamlı konuşurdun. ne olmuş sana böyle diye.. (uykusuzluk- yol yorgunluğu dedim)
bilmiyorlarki ben burda kk yazışıyorum.

hehe dimii..:lepi:

oohh hafta sonu böyle olursa hava meriçi dolastırırım dışarda.. gezer yorulur uyur kızım benim... annesinin kuzusuu..

camlarısildim sadece öndekileri 4 cam bir kapı ve balkonn kocaman camları beni öldürdü süpürge açtımfalan yoruldum vallahi
şu cam siil menin bir tüyosu varmı nasl siliyorsunuz ben camsil sıkıp penye bezle siliyorum
akşama kesin lekeleer çıkacaktır sinir oluyorum yaa

kurt gibi acıktım akıtma yapçam canm çekti bilmem bilirmisiniz
bu arada azra ve yusufa kocaman maşallah aferin onlara

arkadada 6 cam ve yine kapalı balkon camları canım isterse silerim amaaaaannn
meriçte verdiği kliloları alır annesini sevindirir inşallah bizde ne yürüme ne emekleme :))

meleğe sor canım .. o devamlı cam siliyor ya..

bu arada akıtma ne.. hamur kızartması mı yoksa...

akıtma=krep.....bizde akıtma deriz ordan biliyorum:)) haftasonu için plan yapabilirsiniz kızlar...istanbul için en azından baktığım kadarıyla 17 derece oluyor....süper yani gezin gari..bana görümcem gelicekmiş yatıya.....

ellerine sağlık sultan... bende mak.açtım ve yemek başka bir icraat yok.... alp demir kucağımda tek elle yazzdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…