cam demişken bugün elayı gezmeye götüremedim o da dışarı bakarken camlarımı yalayarak beni cezalandırıyo
sultan ben cam için hazırlaığım suya çok çok az çamaşır suyu az da bulaşık deterjanı koyuyorum..çerçeveler de iz varsa çok kirliyse ayrıca kesinlikle cifff :))
yerim onu bennnnnnnnnkağanda aynı melek..önce dilinin ucuyla azcık tadına bakar beğenirse yer paşazadee beğenmezse ağzını kilitlerrr..
bide eskiden yani 2 aylıkken filan kağan tv ye çok bakardı..şimdi nadir bakıyor..pek sevmiyo..benimde hoşuma gidio açıkcası..bi kaç reklamı var sadece..tv ye bakmaz ama çok konuşurumm paşaylaa..
artık kızınca elini kaldırııoo hededdedee filan diyoo..taşfırın erkekimm benimmm..
maşallah misler gbi olmuştur paşa........egenin 6.dişi çıktı ama alttaki köpek dişi
sırayı bozdu(
biraz ateşi var banyosunu yaptırıp,zorla doyurdum uyuyor şimdi.
kıymam ben onaaaaaayalnız kamera açıkdı ya kaynanam lazımlığı getirdi ki bnm kız gündüzleri lazımlıkla haşir neşir kakasını yapdı kameraya baka baka kopduk arkadaşla burda yaa.bizde herşey online :)))))))))))))
maşallah meriç...'eMeriçi kontrole götürdük..
75 cm 9550gr.. kilo vermis kesin 800 gr gitmiş..
bişicik yemiyor kuzum..
idrar tahlini istedi ama alamadık uyudu ..
işe geldim..annem uyanınca tekrar deniyecek..
umarım.. idrar alabiliriz bu sefer....
yürüdüğü için de kilo verir dedi doktor..
maşallahhhhhhhhbu arada 10 aylık olduk tam..
sevdacım bende yusufu lazımlığa oturtuyorum yaklaşık 15 gündür dediğin gibi ellelerini dizlerine koyup yapıyor resim koycam maşallah deyin kııızlar
maşallah yusufa cabuk ögrnmiş.........36386 oğlum lazımlıkta
canım tansaşta var clin diye bi marka cam sil... süperrrrrrrrrrr bişiiii 3 civarı fıyatıııcamlarısildim sadece öndekileri 4 cam bir kapı ve balkonn kocaman camları beni öldürdü süpürge açtımfalan yoruldum vallahi
şu cam siil menin bir tüyosu varmı nasl siliyorsunuz ben camsil sıkıp penye bezle siliyorum
akşama kesin lekeleer çıkacaktır sinir oluyorum yaa
kurt gibi acıktım akıtma yapçam canm çekti bilmem bilirmisiniz
bu arada azra ve yusufa kocaman maşallah aferin onlara
ehehhehehehmeleğe sor canım .. o devamlı cam siliyor ya..
bu arada akıtma ne.. hamur kızartması mı yoksa...
evet hafta sonu burasıda 20 derce olucakmış geerız inşallah saglıklaaaaaaaaaaaaaakıtma=krep.....bizde akıtma deriz ordan biliyorum:)) haftasonu için plan yapabilirsiniz kızlar...istanbul için en azından baktığım kadarıyla 17 derece oluyor....süper yani gezin gari..bana görümcem gelicekmiş yatıya.....
kız deterjanla silmeeeeeee bulaşıkla silmeeeeee cercevelerı sil camlarda pus bırakırrsultan ben cam için hazırlaığım suya çok çok az çamaşır suyu az da bulaşık deterjanı koyuyorum..çerçeveler de iz varsa çok kirliyse ayrıca kesinlikle cifff :))
egede yalıyor bazen eliyle camlara vuruyor izzzzzzzbende bulaşık deterjanı koyuyorum çamaşır suyunu hiç duymamıştım...
çerçeveleride cifle dediğin gibi
akşam güneşi çarptı bir sürü iz gördüm yine deli oldum
camlar hep keremim salyalı parmaklarının izleri zaten:)
karnım tok ama benımdebende senın gıbı sılerım sultan camsıl ve gazeteyle pırıl pırıl ama yağmur yağdıysa sabunlu su ve duru suyla
kız akıtma ıstedi canım iççine peynır domates ımmmmmmmmmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?