- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
edacım bİsİklet gÜzelmİŞ canım..
egede erkeklik organıyla ugraştı dün ilk defaaaaaaaaaaaaaMiray dünden beri emerken çok komik birşey yapıyor,ağzından memeyi çıkarıyor,işaret parmağını sokuyor,sonra yine mm,1 dk falan emiyor,yine parmak,ama parmağını emmiyor,yalıayıp çıkarıyor.Dün akşam uyurken yaptı ilk kez,ben dedim,herhalde düş çıktı da,onu elliyor,ama sabah baktım yok birşey:-((Çok komik oluyor ama:-D
Güler inş işlerin rast gider.
Sultan ben mikrofiber bezlerle siliyorum camları,5 dakikada beşiktaş oluyor,ne kurulama ne birşey.
Ama çok kirliyse,önden az çamaşır sulu bezle kirini alıyorum.Sonra mikrofiber bez.Şiddetle tavsiye ediyorum,o bezlerle TV,sehpa masa.. siliyorum,hiç hav bırakmıyor.Hatta onalrın banyo için olanalrı da var,bataryaları nasıl parlatıyor,hiç deterjansız.Tabi banyo WC deterjansız pek içe sinmez,ama acil durumlarda,ya da günlük temizlikte işe yarıyor.
allah yardımcın olsunnnnnnnnnarkadaşlar iyi akşamlar.yarın bakalım okulda ilk günüm nasıl olacak.gerçi gidecem bekletirlerse sevk alıp gelecem.ben gülfemle saatlerce orda ne yaparım.
egede sokakta oldumuuuuuu bütün olsa bütün gün uyumazda aglmazdaa keyfi yerınde bide konuşur bıdııdbıdıdıiyi akşamlar kızlar
bugün demir delirdiiiii
gezmeye gittik ve demir sadece yarım saat uyudu
daha sonraki zmnlarında temiz havadan olsa gerek
pusetinin önüne vantuz gibi yapışıp her yeri izlediiii :))))
akşamda 9 da bayıldı
eşim bu hafta içinde ameliyat olacak
kollarında yağ bezesi var onları alacaklar
demir büyüdükçe ben daha çok yoruluyorum hep küçükmü kalsaydı :)))
canım diştendir sıkılmaaaaaaaslm kızlar nasılsınız az önce annemden geldim kafayı yemek üzereyim ecem çok kötü ishal kusma iştahsızlık bugün pişman oldum evden çıktığıma az sonrada yatıcam gözüm kanlandı dedımya hala geçmedi neden oluyor anlamadım sanıyorum yorgunluktan
buluşma için siz planı yapın bana uyar öpüyorum hepinizi eğer yarında aynı olursa doktora götürücem ecemi inşallah geçer bugün ağzına bir lokma bişey girmedi allahım şifa ver ya((
yerim onu bnnnnnnnndemir sabahları uyanınca allah allah diyo hahahha
çok komik oluyoooo
maşlallahhhhhhhhh zeynepeee 11 aylık oldunuz...........ii geceler nasılsnz yine kaç gündr yoktumm zeynepten fırsat bulamıyorum
yarın 11. ayımız bitiyoo
inşş hasta bebiş yoktur varsa çok geçmiş olsn
melekcim çok teşşekkürederim canm
deniz kızınn odası çok güselll
10.ayı dolanlarr tebrik ediyorum
bnde dün tartıldım...........60 kiloyummmben hafta sonu tartıldığımda 66 kiloydum:))))
yani bende zayıf sayılmam:)))))
ama boyumda 1.73
ehehheh resmini cekersin yuh sende kadını kuafore götürcen.........:sm_cool::sm_cool:Aslında tam ne renk istediğimi bulsam,ve de onu kuaföre anlatabilsem.İstediğim rengi biliyorum da,o renk kafası olan birini de bulup,onu da yanımda götürmem lazım)
egede aynııııııı nerde olmayacak seyler var onlarla oynarrrrrgünaydın.....
ege 06:30 da kalktı ,zorla kahvaltı etti, işlerimizi bitirdik ,babamızı yolladık geldik
önüne oyuncaklarını koydum ama onlarla hiiiçççç ilgisi yokk....
ilgi alanlarımız;kabloları çekmek,pc yi farkedince tuşlara basmak,tv.ye yapışmak,koltuk arkalarına girmek ve anlamsız bağırmakkkk..
egenınde 5,30-6-7..........ehehhheçıldırmama az kaldı dr um nerde :))
günaydın kızlar yaa bi formulü yok di mi bu çocuğun 7 de kalkmasının valla güne 6 da başlamak çok koyuyo artık yaa bi dün akşam geç yattım yoksa tam bi tavuk oldum benn..her yolu denedim ama en sevdiiğiii sayıı 66666666666 :)))))))))))))
egenın resmini cktim... pc baında ayakta klavyeye tuşalarken. süperevet aysuncum ama geldi millet yavaş yavaş.
gülfem de nasıl ağlıyo bilgisayara ellicem diye.
mutllu yılaarrr canımgulfemim ve rosebery iyi dilekleriniz icin tesekkurler evet simdilik kalacak gibiyiz HAYIRLISI
EVVET KIZLAR
BUGUN BENIM DOGUM GUNUM
HEM MUTLUYUM HEM YASLIYIM
23.YAS GUNUMDE
GELECEKTEN UMUTLUYUM
bizde saat kurmuoz artık ege uyandırıyor zatennnGünaydın kızlar....
EyşanCım nice yaşlara daha çoook gençsin inş.hep mutlu olursun, karsta kalmaya karar vermişsiniz hayırlısı olsun sizler için
Sultan eşine geçmiş olsun cnm.
benim oğlişinde kıçında saat var sanırım saat 7 de ayakta ve kaka yapıyor bu kadarmı ayarlı olur yat 8 e kadar dimi nerdeeee babasını işe kaldırıyor garibim saati kurmuyoruz artık zaten)
bilmıommmmmmmmm bende merak edıyommbu farm da hediyelerin sonu nolck böyle
ne zmn açılacak bunlar
ege 10 yaş buyuk 2-3-4 yaş buyık de gördü onlarla oynadıaay demirle ela yanyana gelse naparlar acaba kesin dokunmazlar bile birbirlerine şaşırırlar..ela bebek de gördü kendinden 1 yaş büyükte gördü ama kendiyle aynı boylarda birini ilk kez görecek :)
bende istıyorum bunlarda yaza binsin diyeSmart Trike DX Bisiklet - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bunu almayı planlıyorum.kullannan varmı acaba?
kulak iltıhabııııııııııya sultanın eşine ne oldu ki geçmişe baktım ama göremedım
1 haftaya yarılırrr etlerı cıkar canımsultancım geçmiş olsun cnm ya
melekçim inşallah öyledir cnm bende öyle umuyorum ya kızlar ecemin dişlerin yeri baya belli oldu ne zamana patlarki acaba?
Meriç te geçen hafta yağı aldı attı yere allahtan ağzı sıkı kapalıymış akmadı..
bu arada bizim yarışma açıklanmış 1.olan 136 oy almış ben 10 oy sultan 11 ne yapalım önemli olan katılmaktı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?