2009 Nisan Anneleri

kızlar ben dün akşama doğru regli oldum çok karnım ağrıdı biraz midem de kötü oldu neyse bişey yiyemeden yattım gece kalktım oğlanı beslemeye nasıl başım dönüyo ama tansiyonum düşmüş yere oturdum kaldım öyle eşim gördü geldi ayran falan içirdi düzeldim sonra

offffffffffffff
akşamdan 8den beri ne cok konuşmusunuzzzzzzzzz yaaaaaaaa

anca bittiii

tugba sultaın kocası kulak iltıapı olmuş sende ceme sıkılma düşmeden ishal olmaz diştendir o bak görğrüsünnnnnnn

egede erkeklik organıyla ugraştı dün ilk defaaaaaaaaaaaaa

soydum akşam kıyafetlerini degiştirr babsıyla biz cokta alıyor cekıyorr bırakıyor bize bakıyor bizgayet normal tepki vermedik bi daha aldı elldı cekti bıraktı gülmektn öldük sonraaa

ege bide emerken gögüs ucumla cok oynuyorr emıyor bırakıyor bakıyor ellıyor tekrar emıyor sıpa cok tatlılar yaaaaaaaa

arkadaşlar iyi akşamlar.yarın bakalım okulda ilk günüm nasıl olacak.gerçi gidecem bekletirlerse sevk alıp gelecem.ben gülfemle saatlerce orda ne yaparım.
allah yardımcın olsunnnnnnnnn
egede sokakta oldumuuuuuu bütün olsa bütün gün uyumazda aglmazdaa keyfi yerınde bide konuşur bıdııdbıdıdı

canım diştendir sıkılmaaaaaaa
demir sabahları uyanınca allah allah diyo hahahha
çok komik oluyoooo
yerim onu bnnnnnnnn

maşlallahhhhhhhhh zeynepeee 11 aylık oldunuz...........

ben hafta sonu tartıldığımda 66 kiloydum:))))
yani bende zayıf sayılmam:)))))
ama boyumda 1.73
bnde dün tartıldım...........60 kiloyummm
59la hamile kalmıştımmmmmm

Aslında tam ne renk istediğimi bulsam,ve de onu kuaföre anlatabilsem.İstediğim rengi biliyorum da,o renk kafası olan birini de bulup,onu da yanımda götürmem lazım)
ehehheh resmini cekersin yuh sende kadını kuafore götürcen.........:sm_cool::sm_cool:
egede aynııııııı nerde olmayacak seyler var onlarla oynarrrrr

egenınde 5,30-6-7..........ehehhhe

evet aysuncum ama geldi millet yavaş yavaş.
gülfem de nasıl ağlıyo bilgisayara ellicem diye.
egenın resmini cktim... pc baında ayakta klavyeye tuşalarken. süper

gulfemim ve rosebery iyi dilekleriniz icin tesekkurler evet simdilik kalacak gibiyiz HAYIRLISI
EVVET KIZLAR
BUGUN BENIM DOGUM GUNUM
HEM MUTLUYUM HEM YASLIYIM
23.YAS GUNUMDE
GELECEKTEN UMUTLUYUM
mutllu yılaarrr canım

tayin iiçinde hayırlısı nı diliyorummmmm

bizde saat kurmuoz artık ege uyandırıyor zatennn

egede sabah gözünü acar 1-2 dk içinde kaksını yaparrr alem bunlar ya delikte bklıyordu herhaldeeeeeee :)

bu farm da hediyelerin sonu nolck böyle
ne zmn açılacak bunlar
bilmıommmmmmmmm bende merak edıyomm

aay demirle ela yanyana gelse naparlar acaba kesin dokunmazlar bile birbirlerine şaşırırlar..ela bebek de gördü kendinden 1 yaş büyükte gördü ama kendiyle aynı boylarda birini ilk kez görecek :)
ege 10 yaş buyuk 2-3-4 yaş buyık de gördü onlarla oynadı
küçüklerınıde gördü onlarıda yoldu sıpaaaaaaaaaa

bende istıyorum bunlarda yaza binsin diye

ya sultanın eşine ne oldu ki geçmişe baktım ama göremedım
kulak iltıhabıııııııııı

sultancım geçmiş olsun cnm ya
melekçim inşallah öyledir cnm bende öyle umuyorum ya kızlar ecemin dişlerin yeri baya belli oldu ne zamana patlarki acaba?

kızlar dün gece ne oldu sular kesik bu gun dedım camşır makinesini calıştırayım akşam

ege mutfakta ac sen dolabı yagı dökkkkkkkkkkkkk 1 kilo zeytınyagınııııııı

yagdanlıktaydı bir cicek yagı bir zaytın yagı yagdanlıgı zeytın yagı ön taraftadı sen onu dök seside cıkıyor yarsını bacagına pijamasına gelmiş.. gayet normal oturyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allhtannnnn
benım mutfak tezgahının önünd kilim var halım açık rnk diye orda hep kilim var bnım

ona gelmişş.....

bn bir gördümmmmmm allahımmmm allahım diye diye eşim fırladı ne olyor diyeeeeeeee

egeyi eşim aldı soydu tekrardan egedebi aglmaka bi aglamak susmadı basında ben aldım gıydırdım uyuttummmmm

sonra orları temızldimdolabının içinede gelmiş yagggg

öle üstn temızledım sularda başladımı iplik gibi akmayaaaaa

yarın artıkkk güzelce tmızlıcm

dolplara kılıt almam gerekk........

Meriç te geçen hafta yağı aldı attı yere allahtan ağzı sıkı kapalıymış akmadı..

Meriç te geçen hafta yağı aldı attı yere allahtan ağzı sıkı kapalıymış akmadı..

benım yagdanlıktı kapagını sıkı kapatma sansım yok ah ahhhhh uyandı şimdii ayı yavrusunu severken öldürürmiş ya bende suan o durumdayım oynucaz biz byeeeeeeeeeeeeee

egee hyr dedımmi anlıyor aglıyorrrrrrrr

bide şısss yapıom korksun diye anlıyor sıpa oda yapıyor şızzzzzzzzzzz

egeye bak ya sıpa valla melekçim bencede sen bir kilit al derim anlattığına göre ya ege paşa baya iş görüyor.))

bu arada bizim yarışma açıklanmış 1.olan 136 oy almış ben 10 oy sultan 11 ne yapalım önemli olan katılmaktı:)))

saolun kızlar

eda bisiklet güzelmiş
bn fotolarda görmüştüm çiçekte öyle bişey almıştı hatta canı gezdirmiş çok hoşuma gitmişti onunkide sanrım chicconun du

sultan imalı yazmışşın sanıyorum ben yarışma sonucunu kötü bir amaçla yazmadım kendimide yazdım seni falan küçük düşürmek gibi bir amacım yok biliosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…