2009 Nisan Anneleri

ooff bu arada inkilap çalışıyorum ara sınavda 15 üniteden çıkacak 11. ünitedeym bu sene kpss gircm 2. kısım için ii olcak ilk kısımdan 60 net yapıyorum 2. bu sefer yüksek gelirr

mine geçmiş olsun ya şu hastalıklar gitsin artık

eysan doğum günün kutlu ve mutlu olsun nice mutlu senelere canım
kocanıda affet yazık bak sende demişsin yorgundu gerçekten diye,
belki ayıplıcaksınız ama 2 haftayı geçti ben keremi yıkamadım
çok korkuyorum üşücek dye ya

bu arada doğalgaz bize 240gelmiş bu ay

ya bende ecemi öyle yıkamaya korkuyodum doktorumuz 3 günü geçirme bişey olmz dedi bende aartık 3 günde bir yıkıyorum geceleri tabi gündüz yıkamıyorum ben üşütecek diye

biz her ay 190 aidat ödüyoz..kalorifer,kapıcı,24 saat sıcak su içinde :)
ama ev bayaa sıcak oluyo..

kıs sultan yalnızım zannedıyordum bende valla haftada 1,ne yapayım üşütmesı dahamı ıyı,hem senınkı hastalıktan yenı kalktı mazeretın var

Son düzenleme:
Sağol Sultan inşallah en kısa zamanda iyileşirler
Bende normalde haftada bir yıkıyordum bu aralar rahatsız diye 10 gün oldu yıkanmıyor korkuyorum bende daha kötü hasta olur diye siliyorum sürekli

ya bende ecemi öyle yıkamaya korkuyodum doktorumuz 3 günü geçirme bişey olmz dedi bende aartık 3 günde bir yıkıyorum geceleri tabi gündüz yıkamıyorum ben üşütecek diye
ben tek başıma yıkamayıda beceremiyorum ya
keremin 10. zeyenpinde 11. ayı kutlu olsun ..
özlemcim çok sevindim gözünaydın cnm..
saol canım

bende zeynebin 11.ayını kutlarımm

iyiyimiş ya kapıcı çok iyi oluyo bizde yok ama
aygazda içinde dimi

kıs sultan bende yalnızım zannedıyordum bende valla haftada 1,ne yapayım üşütmesı dahamı ıyı,hem senınkı hastalıktan yenı kalktı mazeretın varsırnaşık şey
evet zaten sırf ondan geçen yıkamaya niyetlendim eşim yıkattırmadı hasta olsa daha mı iyi
çocuk bu sferde mikroptan hastalancak tövbe tövbe:)

tek başınıza nasıl ykıyosunuz yaa ben yıkayamıyormm(

doğalgaz bana henüz gelmedi bakalım kaç gelicek ama bu ayda bana iyi gelir öff ya yaz gelsin artık şöyle kağıyı camı açalım rahat rahat

ben yıkıyorum cnm baya zorlanmaya başladım ama artık eskiden daha kolay yıkardım şimdi durmuyo atlamaya falan çalısıyor şu iki yıkamada falan eşim yardımcı oluyor ama 2.aydan sonra hep tek yıkadım

doğalgaz bana henüz gelmedi bakalım kaç gelicek ama bu ayda bana iyi gelir öff ya yaz gelsin artık şöyle kağıyı camı açalım rahat rahat

bu seferde cereyan yapçak diye açamayız yazında pişeriz:))
yok terler hasta olmasın falan hepsinin ayrı zorluğu var:))

az önce çok komik bişey oldu
keremi mutfaktaki masanın üstüne oturttum bende sandalyede oturuyodum bieylerle oynuyodu kendi kendine çığlık atıyo konuşuodu kameraya çekeyim dedim camın oraya koydum makineyi bi ara mankineden bakayım dedim nasıl çekiyor diye o ara arkasındaki 1 kase toz şekeri üstüne boca etti:))

valla ben tek başıma yıkamıyorum bılıyorsun annemlerleyım,1.aydan sonra hep kucakta yıkadık boşa almışım küvetını,çok hoşuna gıdıyor maşallah hıç korkmadı kıyafetlerını yatağın üstünde görünce başlıyor çırpınmaya banyo zamanı olduğunu anlıyor başlıyor çığlık atmaya,ne şaklabanlık yapıyor anlatamam,yalnız olsaydımda babasının kucağına verırdım,daha rahat yıkıyorum çünkü

çocuk yıkanmak istıyor tabi bugünde yıkamada göreyim yapış yapış tam şanti olmuş canım ya çok yaramaz oldular valla:)))

dogum günün kutlu olsn canm nice yıllaraa
sagol amınnn canım
ooff bu arada inkilap çalışıyorum ara sınavda 15 üniteden çıkacak 11. ünitedeym bu sene kpss gircm 2. Kısım için ii olcak ilk kısımdan 60 net yapıyorum 2. Bu sefer yüksek gelirr

sagol canım nettede aldım tebrıklerını cok tesekkurler
ben zaten pek kus kalamam tavsıyeneıcın sagol
aman ıyı bende tek yıkamayan benım sanıyodum

doktorlar ole dıyo ama gelsın benım evde yıkasın goreyım canım ama senı tebrık ederım yıkayabılıyosan ne mutlu ben ıkısınıde yalnız yıkıyom
cok ıyımıs canım ben1700 komur odedım ama evım buz sıcak su falanda yok yanı
]

yaaaaaa annesı buyudu o artık ben rehayı tutamıyorum sehbaların ustunu ıkının bırı ındırıyor

anaam kolay gelsin cnm evi karıcalar basmadan topla :) keremide yemeye başlarlar valla zaten tatlıydı tam olmuş artık yok cnm tüp diyosun di mi o yok içinde ama komik bişii söyliyeyim evde eşime ve elaya hergün yemek yapılmasına rağmen biz 5 ayda bi tüp değiştiriyoruz..ama sıcak su için şofben falan kullanmıyoz artık ii oluyo..
valla süper deniz sizin merkezi sistemmi?
ewet cnm merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…