keremin 10. zeyenpinde 11. ayı kutlu olsun ..
özlemcim çok sevindim gözünaydın cnm..
ben tek başıma yıkamayıda beceremiyorum yaya bende ecemi öyle yıkamaya korkuyodum doktorumuz 3 günü geçirme bişey olmz dedi bende aartık 3 günde bir yıkıyorum geceleri tabi gündüz yıkamıyorum ben üşütecek diye
saol canımkeremin 10. zeyenpinde 11. ayı kutlu olsun ..
özlemcim çok sevindim gözünaydın cnm..
iyiyimiş ya kapıcı çok iyi oluyo bizde yok amabiz her ay 190 aidat ödüyoz..kalorifer,kapıcı,24 saat sıcak su içinde :)
ama ev bayaa sıcak oluyo..
evet zaten sırf ondan geçen yıkamaya niyetlendim eşim yıkattırmadı hasta olsa daha mı iyikıs sultan bende yalnızım zannedıyordum bende valla haftada 1,ne yapayım üşütmesı dahamı ıyı,hem senınkı hastalıktan yenı kalktı mazeretın varsırnaşık şey
doğalgaz bana henüz gelmedi bakalım kaç gelicek ama bu ayda bana iyi gelir öff ya yaz gelsin artık şöyle kağıyı camı açalım rahat rahat
biz her ay 190 aidat ödüyoz..kalorifer,kapıcı,24 saat sıcak su içinde :)
bu seferde cereyan yapçak diye açamayız yazında pişeriz:))
yok terler hasta olmasın falan hepsinin ayrı zorluğu var:))
az önce çok komik bişey oldu
keremi mutfaktaki masanın üstüne oturttum bende sandalyede oturuyodum bieylerle oynuyodu kendi kendine çığlık atıyo konuşuodu kameraya çekeyim dedim camın oraya koydum makineyi bi ara mankineden bakayım dedim nasıl çekiyor diye o ara arkasındaki 1 kase toz şekeri üstüne boca etti:))
sagol amınnn canımdogum günün kutlu olsn canm nice yıllaraa
ooff bu arada inkilap çalışıyorum ara sınavda 15 üniteden çıkacak 11. ünitedeym bu sene kpss gircm 2. Kısım için ii olcak ilk kısımdan 60 net yapıyorum 2. Bu sefer yüksek gelirr
sagol canım nettede aldım tebrıklerını cok tesekkurlermine geçmiş olsun ya şu hastalıklar gitsin artık
eysan doğum günün kutlu ve mutlu olsun nice mutlu senelere canım
kocanıda affet yazık bak sende demişsin yorgundu gerçekten diye,
belki ayıplıcaksınız ama 2 haftayı geçti ben keremi yıkamadım
çok korkuyorum üşücek dye ya
bu arada doğalgaz bize 240gelmiş bu ay
doktorlar ole dıyo ama gelsın benım evde yıkasın goreyım canım ama senı tebrık ederım yıkayabılıyosan ne mutlu ben ıkısınıde yalnız yıkıyomya bende ecemi öyle yıkamaya korkuyodum doktorumuz 3 günü geçirme bişey olmz dedi bende aartık 3 günde bir yıkıyorum geceleri tabi gündüz yıkamıyorum ben üşütecek diye
cok ıyımıs canım ben1700 komur odedım ama evım buz sıcak su falanda yok yanıbiz her ay 190 aidat ödüyoz..kalorifer,kapıcı,24 saat sıcak su içinde :)
yaaaaaa annesı buyudu o artık ben rehayı tutamıyorum sehbaların ustunu ıkının bırı ındırıyorbu seferde cereyan yapçak diye açamayız yazında pişeriz:))
keremi mutfaktaki masanın üstüne oturttum bende sandalyede oturuyodum bieylerle oynuyodu kendi kendine çığlık atıyo konuşuodu kameraya çekeyim dedim camın oraya koydum makineyi bi ara mankineden bakayım dedim nasıl çekiyor diye o ara arkasındaki 1 kase toz şekeri üstüne boca etti:))
anaam kolay gelsin cnm evi karıcalar basmadan topla :) keremide yemeye başlarlar valla zaten tatlıydı tam olmuş artıkbu seferde cereyan yapçak diye açamayız yazında pişeriz:))
ewet cnm merkezivalla süper deniz sizin merkezi sistemmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?