2009 Nisan Anneleri

kızlar ela cmrtsi gece güzel uyumuştu..
ama pzrtsi ve salı çocuğa pancar ve ıspanak yedirdiğim geceler çok kalktı..
o yüzden dün normal yemek verdim gece yine fazla kalkmadı ya da ben bayıldım duymadım :)
ela ilk doğduğunda aptamil 1 i de içemiyodu çok gaz oluyo sindiremiyordu..acaba bazı şeylere karşı sindirememe problemi mi var çocuğun yani mamaya olduğuna göre..??

ben geldim kızlarr...
notere gittim araç alımı için bahsetmişdim ya sizee uff çok sürdü yaa başım şişdii

Eyşan,DOĞUMUN GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNLE NİCE MUTLU SENELEERRRRREEEEE[/CO

çiçek sana geçmiş olsun kendine iyi bak zayıflıcam diye uğraşma fıstık gibisin.

sultan eşine geçmiş olsun ......

eda bisiklet çok kullanışlı bizim var yusuf çok seviyor...........

tuğba ecem çok kaka yapıyorsa dişlerin çıkması yakındır düşmede 24 saat çok önemliymiş atlattınız ...........

melek anlattığın olayın aynısı ben 2 yaşındayken 5 kg teneke yağı evin içine dökmüşüm o geldi aklıma annem bir haftada temizlemiş yağları afacan ege bende 1 nisanlıyım yakışır egeye.........

aklımda kalan bunlar..........

saol esra umuyorum öyledir ay allahım patlasa biran önce hayırlısıyla
çiçek ya senin şu ilacın simi neydi günde kaçkere kullanıosun nasıl bir ilaç eşime söyleyimde alsın::))

selam kızlar yine uykusuz bir gece geçirdik
Kayra nın şükür dün ateşi olamdı ama yedirdiğimde zorlarsam kusuyor bir şey yemek istemiyor ,
huzursuz

şöle bakıp kaçacam,kocışım burda 1 haftadır,kızım tadını çıkarıyor bende tabıkı,hasta olanlara acıl şıfalar olsun,ayrı olanları allah kavuştursun,geçmış sevgülüler günümüz kutlu olsun,herkes çooook mutlu olsun ohhhh be,bıde benım klasık duamı edeyım ah zannetmeyın hoş her ah böyle olsun,mutluluk paçanıza yapışsında kurtulamyın ınşallah,Amin:Saruboceq:

Eyşancım doğum günün kutlu olsun canım,sevdıklerınle nıce mutlu yaşlara ınşallah:teytey::dance:alkisalkisalkis

etceksin tabiki bu devirde böyle romantik koca nerdeeeeeeeeee
zemuszemus
edelım bakalım benımde canıma mınnet
ayrıca esıne acıl sıfalar dılıyorum umarım cabucak ıyılesır

allah yardımcın olsun dıstendır canım ya korkma
gunaydinnnn

eysannnnnn mutlu mutlu yillqrrrrrrrr genc annecikkkk

annemde gobegine strechbaglayip ev isi yapardi ise yaradi benceee

aklimda bunlar kalmisss

gece pek yaziyonuzzzzzzzzz
gozum ariyooo okumaktan
eyyyy masallahhhh
masallah bencede uyku problemı yok galıba yada uyutmayan bebelerle bırlıkte yazıyo anneler

tam aynısı degılde yanı form sekıl aynı malzeme farklı bı bısıkletımız vardı buyuge kullanmıstım cok guzel bence al
tesekkurler canım hadı affettım

amın canım hep beraber

hayırlı olsun sultancım ay yaşlarına geldiler nerdeyse ya:)))
evet yaaa nerdeyse rehanın 1ay4gunu kaldı
roseberry ve urla tesekkurler canım
sultan cok gecmıs olsun benden bu kadar rehayı uyutcam kı banyoyu temızleyım soguk dıye dıye cocuklarım kırden curuyecek napıyım yıkıyom artık ufo da var ınsallah usumezler evım soguk amaaaaaaaaa neydek

keyfını çıkar arkadaşım bugün senın doğum günün he,sıhatler olsun şımdıden mınıklere gülegüle kırlensınler

ohh ohhhh 11 aylık oldukk az kaldıı dogumn gününe
annemlerde gelecek zeynebim dogumngünüsüneeee zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…