sultan imalı yazmışşın sanıyorum ben yarışma sonucunu kötü bir amaçla yazmadım kendimide yazdım seni falan küçük düşürmek gibi bir amacım yok biliosun
aa yok cnm ne iması ya sende hiç öyle düşünerek yazmadmakannehir
edelım bakalım benımde canıma mınnetetceksin tabiki bu devirde böyle romantik koca nerdeeeeeeeeee
zemuszemus
allah yardımcın olsun dıstendır canım ya korkmadoktoru aradım kızlar korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum dedi düşmekten olsa keyfide olmaz dedi ama ecemin keyfi yerinde maşallah bi kaç gün bekle bakalım dedi allahım inşallah diştendir ya ama üst damak olduğu gibi kabardı üstten 4 tane falan gelicek sanıyorum yerleri belli olmuş allahım ınsallah hepsi biran önce çıkarırda patır patır kurtulur..
masallah bencede uyku problemı yok galıba yada uyutmayan bebelerle bırlıkte yazıyo annelergunaydinnnn
eysannnnnn mutlu mutlu yillqrrrrrrrr genc annecikkkk
annemde gobegine strechbaglayip ev isi yapardi ise yaradi benceee
aklimda bunlar kalmisss
gece pek yaziyonuzzzzzzzzz
gozum ariyooo okumaktan
eyyyy masallahhhh
tam aynısı degılde yanı form sekıl aynı malzeme farklı bı bısıkletımız vardı buyuge kullanmıstım cok guzel bence alsmart trike dx bisiklet - e-bebek.com bebeğiniz ve sizin için herşey!
bunu almayı planlıyorum.kullannan varmı acaba?
tesekkurler canım hadı affettımsultan kocana geçmiş olsun canım..
eyşan doğumgünün kutlu olsun nice yıllara.23 yaşlanmaksa eğer ben öldüm ozaman
bence affet kocanı ya..
denizcim ela erkenci bir bebek..çalışkan olcak.ama okula başlasın bak yataktan zorla kazırsın onu.
şirvan işi ne yaptı bilen varmı?
amın canım hep berabergünaydın herkseeee
ne çok konuşmussunuz hepsini okuyamadım bilee
mügecim eşine geçmiş olsunnn
ecemede çok geçmiş olsun bir an önce atlatır inşş
eysan doğum günün kutlu olsun nice huzurlu mutlu senelereee
esracımmm öpt senideee :)))) evet hepimiz kardeşizzz
sizi seviyorummm :))
evet yaaa nerdeyse rehanın 1ay4gunu kaldıhayırlı olsun sultancım ay yaşlarına geldiler nerdeyse ya:)))
dogum günün kutlu olsn canm nice yıllaraagulfemim ve rosebery iyi dilekleriniz icin tesekkurler evet simdilik kalacak gibiyiz HAYIRLISI
EVVET KIZLAR
BUGUN BENIM DOGUM GUNUM
HEM MUTLUYUM HEM YASLIYIM
23.YAS GUNUMDE
GELECEKTEN UMUTLUYUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?