canım sen annenlerle mı yasıyorsunvalla ben tek başıma yıkamıyorum bılıyorsun annemlerleyım,1.aydan sonra hep kucakta yıkadık boşa almışım küvetını,çok hoşuna gıdıyor maşallah hıç korkmadı kıyafetlerını yatağın üstünde görünce başlıyor çırpınmaya banyo zamanı olduğunu anlıyor başlıyor çığlık atmaya,ne şaklabanlık yapıyor anlatamam,yalnız olsaydımda babasının kucağına verırdım,daha rahat yıkıyorum çünkü
canım sen annenlerle mı yasıyorsun
evet yaaaaegeye bak ya sıpa valla melekçim bencede sen bir kilit al derim anlattığına göre ya ege paşa baya iş görüyor.))
daha trafige gidip imza atacaksın ruhsatlar cıkacak adınaaaaaaaben geldim kızlarr...
notere gittim araç alımı için bahsetmişdim ya sizee uff çok sürdü yaa başım şişdii
maşallahhhhhh10 ay önce kerem bugün doğmuştuhihoyyyt
ben gündüzleri yıkıyorummm bızım burda dogalga falan yok soba yakıyoruzzzzzzzzzzzzzya bende ecemi öyle yıkamaya korkuyodum doktorumuz 3 günü geçirme bişey olmz dedi bende aartık 3 günde bir yıkıyorum geceleri tabi gündüz yıkamıyorum ben üşütecek diye
ehehehehe annesi bunların hepsi zararcıııııııııııııııııııııııııııııııbu seferde cereyan yapçak diye açamayız yazında pişeriz:))
yok terler hasta olmasın falan hepsinin ayrı zorluğu var:))
az önce çok komik bişey oldu
keremi mutfaktaki masanın üstüne oturttum bende sandalyede oturuyodum bieylerle oynuyodu kendi kendine çığlık atıyo konuşuodu kameraya çekeyim dedim camın oraya koydum makineyi bi ara mankineden bakayım dedim nasıl çekiyor diye o ara arkasındaki 1 kase toz şekeri üstüne boca etti:))
ne zaman dönücen istanbulaaaaaaaa cnmsorma arkadaşım benımkı uzunda şöle özetleyeyım burada daha ıyı olur doğum hem annemlerede zahmet olmaz dıye geldım,ışler zaten bozulmaya başlamıştı sonrada kaldım burda,ev değıştırecektık köpekle zor olur bebek felan fılan derken hepsı beklemede yanı,ıyıde oldu ama evımı kendı düzenımı çok özledım çok,neyse ben çok doluyum arkadaşım
ay canım zordur tabı ben dogumda 52gun kaldım son haftamı aglayarak gecırdım ben evımı ozledım dıyeeeesorma arkadaşım benımkı uzunda şöle özetleyeyım burada daha ıyı olur doğum hem annemlerede zahmet olmaz dıye geldım,ışler zaten bozulmaya başlamıştı sonrada kaldım burda,ev değıştırecektık köpekle zor olur bebek felan fılan derken hepsı beklemede yanı,ıyıde oldu ama evımı kendı düzenımı çok özledım çok,neyse ben çok doluyum arkadaşım
tesekkurlereyşancım nice mutlu senelere
olsun canım bende 1700 4taksıtte odedım o daha zor bence bı anda sıkıstırıyolar kotu oluyoeysancım biz yaz kış ödüyoz ama bu parayı gerçi 150 di de iki aydır 190 oldu..ama sıcak su kullanınca suyun parasıda apartmandan oluyo soğuk su kullanınca bizden :)
yuuuh diyorum ela mutfak çekmecesinin içine girdi..
kızzzzz yerım ben senııııııııı allahım ne guzellık yaaa bende resım koymak ıstıyom ama beceremıyom offfhttp://i1002.hizliresim.com/2010/2/17/4048.jpg
işte bugünkü marifeti ,geçebilmek için dolabın kapanmasını sağlayan sopa gibi bişii var onu çıkamış..içindekileride çıkarıyo zaten ama bugün kendi girdi sonunda :d
ole canım allah sabır versınahhh bır bılsem,bıraz daha toparlansak ıyı olur canım ya,yoksa böyle ayrı çok zor,artık plan yapmıyorum,herşey gerektığı zamanda olurmuş ya ne dıım takdır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?