2009 Nisan Anneleri

Bizede 158 geldi doğalgaz kışın ısınmaya çalışıyoruz anca, biz eşimle yıkıyoruz daha doğrusu o yıkıyor ben ortamı hazırlıyorum 2-3 günde bir yıkıyoruz hasta filan olmadık allahtan bayılıyor suyla oynamaya filesine koyuyoruz biz hala oturuyor ayaklarınıda çırpıp duruyor, gerçekten artık yıkamak daha zor....

bencede süper bır hedıye,kardeşım kahveye gelmıştı verdık teyzeye mesajı,zaten soruyordu nealayım dıye

canım sen annenlerle mı yasıyorsun

Kayra nın çorbasını hazırlayayım hoş yemiyor ama belki bir kaç kaşık gider
Kayra gündür daha rahat gibime geldi akşam ve gece sıkıntıları artıyor galiba yazık çok canı acıyorki eli ağzından gitmiyor

eysancım biz yaz kış ödüyoz ama bu parayı gerçi 150 di de iki aydır 190 oldu..ama sıcak su kullanınca suyun parasıda apartmandan oluyo soğuk su kullanınca bizden :)
yuuuh diyorum ela mutfak çekmecesinin içine girdi..

canım sen annenlerle mı yasıyorsun

sorma arkadaşım benımkı uzunda şöle özetleyeyım burada daha ıyı olur doğum hem annemlerede zahmet olmaz dıye geldım,ışler zaten bozulmaya başlamıştı sonrada kaldım burda,ev değıştırecektık köpekle zor olur bebek felan fılan derken hepsı beklemede yanı,ıyıde oldu ama evımı kendı düzenımı çok özledım çok,neyse ben çok doluyum arkadaşım

egeye bak ya sıpa valla melekçim bencede sen bir kilit al derim anlattığına göre ya ege paşa baya iş görüyor.))
evet yaaaa

ben geldim kızlarr...
notere gittim araç alımı için bahsetmişdim ya sizee uff çok sürdü yaa başım şişdii
daha trafige gidip imza atacaksın ruhsatlar cıkacak adınaaaaaaa

benım işimdi oo tafık takip ruhsat plaka

10 ay önce kerem bugün doğmuştuhihoyyyt
maşallahhhhhh

ya bende ecemi öyle yıkamaya korkuyodum doktorumuz 3 günü geçirme bişey olmz dedi bende aartık 3 günde bir yıkıyorum geceleri tabi gündüz yıkamıyorum ben üşütecek diye
ben gündüzleri yıkıyorummm bızım burda dogalga falan yok soba yakıyoruzzzzzzzzzzzzz

ama dogalgazlı evde olmak isterdım 1 hafta süpürme tertemız ama soba olunca hergün pislikkkkkk

ehehehehe annesi bunların hepsi zararcııııııııııııııııııııııııııııııı

bu arada kamera almış oldu nasıl döktügünü izleyıp gülersiniz bol bol...........

sultannnn keremşantıı yıkamayalı cok olmuş unutcak yıkanmayı sana zorlukkkkkkk olur sonraaaa

ben 2. aydan sonra hep kendim yıkadım maşallahh banaa eehhe
ne zaman dönücen istanbulaaaaaaaa cnm

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, AysunEge, bursasu+, denizela, eftelyasu, eysan, oslem1907, sevdaazra, TugbaEcrin, tugbiş123

maşallahh

egeyle dolaştık geldikk bırazda evde oynadık şimdi corbasını içircem......

dışarsı harıka günelşli......

ay canım zordur tabı ben dogumda 52gun kaldım son haftamı aglayarak gecırdım ben evımı ozledım dıyeeee
tez zamanda ıslerınız duzelır umarım allah yar ve yardımcın olsun
eyşancım nice mutlu senelere
tesekkurler

ahhh bır bılsem,bıraz daha toparlansak ıyı olur canım ya,yoksa böyle ayrı çok zor,artık plan yapmıyorum,herşey gerektığı zamanda olurmuş ya ne dıım takdır artık

olsun canım bende 1700 4taksıtte odedım o daha zor bence bı anda sıkıstırıyolar kotu oluyo
kızzzzz yerım ben senııııııııı allahım ne guzellık yaaa bende resım koymak ıstıyom ama beceremıyom offf
ahhh bır bılsem,bıraz daha toparlansak ıyı olur canım ya,yoksa böyle ayrı çok zor,artık plan yapmıyorum,herşey gerektığı zamanda olurmuş ya ne dıım takdır artık
ole canım allah sabır versın
kızlar reha uyuyodu uyandı meme yedı oynasın dıye yere koydum yuz ustu yatıp tekrar uyudu cok tatlı oy yer onu anası tombık mıdeme oturur ama

ya anla artık ışte benım 1 sene oldu resmen 24 nasıl streslıyım anlatamam,anlatamam,amaan canımız sağolsun demıı,ıçımızı sıkmayalım
kıs nasıl gırmış oraya bıde bakıyor bılmış bılmış zafer benım dıyor

offffffffffff ooooooooooffff
evi satıyorum yok mu alaaannnnnnn
bıktım bu evden
neyseki annem geldide çabuk bitti işim
bide demirle uğraşıcaktım
3 tane tuvalet temizle temizle bitmiyo
camları bıraktım onlarıda yarın silerim artık
havalar düzelincede perdelerimi yıkayıp koltuklarımı silicem

iyi dilekleriniz için çoook tşkler küçük bir operasyon ama
yinede ameliyat lafı bile beni ürkütüyo

bu arada streci sardım belime halıyı süpürürken bir terledim
affedersiniz ama donua kdr ıslanmışım süper bişey
ben hergün 1 saat sarıp iş + mekik çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…