esenn sen bilgisayar programcısı mısınn
240 cc içiyor maşallahKızlar sizin bebişleriniz günde ne kadar su içiyor ?
Kayra suyu çok seviyor ve çok içiyor. Görünce heyecanlanıyor diyebilirim. Şirket doktorumuza sordum bi şekerine falan baktırın isterseniz dedi içime kurt düşürdü ya((
Kızlar,bugün annem bana kırılıp gitti,yani birşey demedi de,öyle oldu.
Ben eve geldim,annem o anda Miray a yemek yediriyordu.Ellerimi yıkayıp üstümü değiştirdim.O arada karşı komşunun 3,5 yaşındaki kızı da geldi.(o da kabak tadı vermeye başladı bu arada)Odaya geldiğimde yemeği bitmiş,annem yere oyuncaklarla birlikte oturtmuş,o kız da 3 ü oturuyoladı,Miray ı kucağıma almak istedim,annem de_Bırak,onun karnı tok,oynuyor,bozma gibi birşeyler dedi.Ben buna rağmen aldım,tabi Miray da istemedi bana gelmek,çünkü,karnı tok,e oyuncaklar önünde,kız da var.Biraz tuttum kucağımda ama huysuzluğa devam edince bıraktım yine yere.
Hiçbirşey demedn çıktım odadan.Gittim oyalandım dışarda.Sonra geldim mutfağı,odayla bir,toplamaya başladım.ama hiç konuşmuyorum bu arada.Annem de namaza durdu.Sonra giyinmiş,kapıdan kafasını uzattı,gidiyorum ben dedi.Ben de aaaa nereye dedim.Dedi evde işim var,çamaşır attım falan.....
İkimiz de birbirimize birşey demddik,ama ikimiz de kırıldık.Ya annemin üzülmesini hiç istemiyorum,ama,ben okuldan geldiğimde çocuğun benim geldiğimi hissetmesi lazım dimi??Çocuğu kucağıma alacam,ona bile karışıyor!!Tmm,acayip yardımı oluyor,dün bütün gün yoktum,hep o baktı,sesini çıkarmıyor,yemek yapmışYapabildiği zaman yemeğimi yapıyor,bazen ütümü.Ya da ben uyuyacağım zaman Miray a bakıyor uyanırsa..Bunları inkar edemem,fazlasıyla fedakarlık ediyor.
Yani çocuğun keyfi yerinde,sen de dinlen biraz demeye getirdi ama ,ayyyyy en bileyim ya,çok üzgünüm çooooooooooooooookkkkkkkkkk
kızlar ben gülfeme bi haftadır hippin devam sütünü veriyorum.toz değil sıvı şeklinde.10. aydan itibaren kullanılıyo.pratik ve güzel bişey.
maşallah kayra ya..
elifcim bende annenin yaptığını yapıyorum bazen o yüzden kendime benzettim tabi konumlarımız farklı :) mesela annem ya da babam alıp seveceği zaman şimdi keyfi çok yerinde 5 dk sonra alın diyorum..cidden o an çok mutlu oynuyo kıyamıyorum ..sanırım annen mirayla çook uzun zaman geçirdiği için her istediğini ben anlıyorum mirayın diye düşünüyo öyle davranıyo ..bence sende haklısın annende ama annen sen söylemeden böyle düşündüğünü bilemez bence sen anne ben mirayı çok özlüyorum ben gelince oynayalım zaman geçirelim istiyorum desene bu annene kötü bişey söylemek değil ki senin hissettiklerin..
kiz ole deme annesiiiiii olsun o kocman adam olcak diside ole olsunslm kızlar biraz önce geldk eve
ya bişy sorcm bizim üst köpek dişlermz çıktı demiştm ya
onlar köpek dişleri değilmş köpek dişlerini 19, ayda çıkarırmş
bunlar üst kesici dişlerin yanındaki dişlermş yani köpek dişleriyle ön dişlerin ortası oluyo
iiiddeeeeeeeeeeeee bu çıkan dişler çok arkada öndeki dişler at dişi gibimi olcak demirin yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?