2009 Nisan Anneleri

Ya evet,ikimiz de Miray ı paylaşamıyoruz,bir yere giderken onun kucağında,altını o açıyor,besliyor...
Evde de ben geldikten sonra da hep o beslemek isitoyr falan,zaten bugün de ondan oldu sonuçta.
Aslında ben işime bakayım ,ya da abna yardım olsun diye yapıyor ama,insanoğluna da yaranılmıyor işştemafoldumben

esen kuzumm yardımına ihtiyacım var bi blog açayım dedim elime yüzüme bulaştırdımm.gıcık gıcık bişi yaa yardım edermisin bana

merhaba kızlar benim iş bugün yoğundu pek giremedim. elif herkes aynı dertten muzdarip herhalde. ben eve gidince çoğunlukla kızımın kontrolünü ele geçiriyorum herkes de alıştı buna.

slm kızlr
hala dışarıdayz demr uyudu oasiste Deniz bilir esir kaldık
neyse allahtan hava güzel eve gidince geçmişi okurum artık

bu arada demr bugün iyi kilo aldıgı için yemegini yemedi
beni uyuz etti
kayınpederime gitmştik orda da zorlama dedikçe uyuz oldum

ElifCim sen bence yerden göğe kadar haklısın ama üzülme yarına birşeycik kalmaz kayınvalide olsa söylerdin yapmazdı bir daha ama anneler dayanamıyor benim annem geline karışmazdı camda anne gel diye bağırttırırdı çocuğa o gel,ncede ben yoruldum sen bak derdi bakalım bana ne yapacak...
Benim kvalide öyle yani sabahtan akşama kadar tutsa birazda annene git asla demez sadece karnı aç veya altı pislenince verir insan o zaman daha çok sinirleniyor, insanın anne gibisi yok valla bizde geçen atıştık hemen barıştık oluyor ...

merhabalar
Hastaneden geldik doktor huzursuzuğunun dişten olabileceğini söyledi ama ateşinin olması enfeksiyonunda olabilir dedi ateşi 38.5 i geçerse antibyotik kullanırsın dedi dişi için ağrı kesici verdi huzursuz olunca kullanmam için, demir damlasınıda kesinlikle ihal etme dedi ,kulağı akıyor enfeksiyondan olabilir dedi bende sürekli akıyor dedim birşey söylemedi sonradan unuttuum neden olur diye sormayı başka
boyu 81 cm kilosu 11 .100 ama kıyafetiyle dedi :nazar

maşallah kayra ya..
elifcim bende annenin yaptığını yapıyorum bazen o yüzden kendime benzettim tabi konumlarımız farklı :) mesela annem ya da babam alıp seveceği zaman şimdi keyfi çok yerinde 5 dk sonra alın diyorum..cidden o an çok mutlu oynuyo kıyamıyorum ..sanırım annen mirayla çook uzun zaman geçirdiği için her istediğini ben anlıyorum mirayın diye düşünüyo öyle davranıyo ..bence sende haklısın annende ama annen sen söylemeden böyle düşündüğünü bilemez bence sen anne ben mirayı çok özlüyorum ben gelince oynayalım zaman geçirelim istiyorum desene bu annene kötü bişey söylemek değil ki senin hissettiklerin..

çok sağol elifçim kaynanam geldi sağlık ocağına gittim ilaç yazdırdım rengim falan bembeyaz

elif anneler böyle ya neticesinde aranızda bir laf yok söz yok bence sen ara şimdi zaten için rahat etmez
oda eminimki uzatmaz...

bende eşime sinir oldum kaynanam geldi buda aradı nasıl oldun die bende dedim kötüyüm halim yok yatıcam dedim sanki ben beyfendiye böyle demedimde bide bana demezmi
akşama maç var kardeşim gelicek die tabi ben kaynanamın yanında bişey diyemedim
msj attım ya sen ne düşüncesiz bi insansın benım halim yok sen bana maç diyosun neticesinde kaynımın yanında yatamam uzanamam
neyse telefonu falan kapattım yattım sonra evi arıyor özür dilerim düşünemedim sinir oldum ama:alsanaalsanasmile

kızlar ben gülfeme bi haftadır hippin devam sütünü veriyorum.toz değil sıvı şeklinde.10. aydan itibaren kullanılıyo.pratik ve güzel bişey.

240 cc içiyor maşallah

eltımın kızı 240 cc bebekken yarım saat içinde btırıyormuş doktora götümüşler bişi cıkmamaış ...

su iyidir içsinnn

benım burda bi arkadaş salakkkk diyecegım yüzünede söyledim temmuz 4 de dogurdu cocuga hiç o sıcaklarda su vermemiş bagısrsaklar dügümlencekmiş nerdeyse....

yuh dedimmm

içsin yarasın paşayaaaaaaaaaa

ege artık biberonu kndi tutup içebiliyorr

annen sana kırılmazz
ben logusalık sendorumumda cok kırdım annemii

anne gibisi yok

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, burcu_arda, gulfemim, gulshenidil, tugbiş123

ben kaçtım komşular kahveye cagırdı

slm kızlar biraz önce geldk eve
ya bişy sorcm bizim üst köpek dişlermz çıktı demiştm ya
onlar köpek dişleri değilmş köpek dişlerini 19, ayda çıkarırmş
bunlar üst kesici dişlerin yanındaki dişlermş yani köpek dişleriyle ön dişlerin ortası oluyo
iiiddeeeeeeeeeeeee bu çıkan dişler çok arkada öndeki dişler at dişi gibimi olcak demirin yaaaa

elifcm takma bence
bende annemle çok tartışırm ama
1 gün sürer kıyamaz
bitek annemize nazımız geçiyo
yarın unutmuş olur merak etme

demire hikaye kitabı aldık
okuyunca dinliyo sıpa bi tanesininde yan tarafında müziği var onu çalınca çıldırıyo
gelişimi için bu aylarda kitap okuyun diyolar

Deniz ben senin yaptığını anneme yapsam bidaha hiç sevmez belki,(dayanamaz o ayrıki senin annenler daha aralıklı görüyor.Bazen tanıdıklar akrabalar daha içeri girer girmez basıyorlar çığlığı,sevecekler güya.Çocuk şaşırıyor tabi ne olduğunu anlamıyor,onlara bazen diyorum yavaş diye,garip garip bakıyorlar,sanki tek senin çocuğun var dermiş gibi.
Aslında evet,anneme söylesem olur,ama kırmadan söyleme çabasındaydım,söylemeden kırdım:-(

kiz ole deme annesiiiiii olsun o kocman adam olcak diside ole olsun
bu arada hasta bebeklere gecmisler olsun dis cikaran huysuzlarada
elifcim bence ortada pekte bisey yok takmamistir bile tabi anneni sen daha iyi tanirsin ama bencede birsey olmamis gibi davran baktin o soguk ozrunu diler opersin yanaciklarinda oooo hosuna bile gider bence
tugbacim masalllah kiz deme nazar deger aradi bide ozur diliyo heee benimki sik disini der napiyim koviyim mi der banada az yardimeder belki o hayatta ozur falan dilemez MASALLAH SENINKINE
AKLIMDA BUNLAR KALDI VALLA COK DEGIL AMA
BENDE ARKADASA GITTIM BAYADIR GIDEMEMISTIM ARKA BLOK RTA AMA IKI CANAVARLA ORAYA GITMEK BILE ZOR GELIYO TEK BASIMA
dun baska bi arkadasin tabagi vardi esime dedimki ben cocukleari birakip goturemiyorum icinede biseyler kodum sen gotur dedim
apartmanin isigini yakiyim derken sen dusur kir hemde kadinin takiminin tabagiydi simdi gulsemmi aglasammi arkadasa dedim illa yerine birsey iliyim kiyameti kopado olur mu sizden kiymetlimi bi tabak istemem ben birsey dedi
sizce ne yapsam alirsaniz kuseirm dedi sasirdim kaldim ne yapsam diye

evet elifcim kesinlikle biz bzen sadece yatmadan yatmaya ayrılıyoruz
aslında iyide oluyo demir etrafında birilerinin olmasından çok hoşlanıyo
bide bu anane olunca dahada güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…