merhabalar
Hastaneden geldik doktor huzursuzuğunun dişten olabileceğini söyledi ama ateşinin olması enfeksiyonunda olabilir dedi ateşi 38.5 i geçerse antibyotik kullanırsın dedi dişi için ağrı kesici verdi huzursuz olunca kullanmam için, demir damlasınıda kesinlikle ihal etme dedi ,kulağı akıyor enfeksiyondan olabilir dedi bende sürekli akıyor dedim birşey söylemedi sonradan unuttuum neden olur diye sormayı başka
boyu 81 cm kilosu 11 .100 ama kıyafetiyle dedi:nazar
çok sağol elifçim kaynanam geldi sağlık ocağına gittim ilaç yazdırdım rengim falan bembeyaz
elif anneler böyle ya neticesinde aranızda bir laf yok söz yok bence sen ara şimdi zaten için rahat etmez
oda eminimki uzatmaz...
bende eşime sinir oldum kaynanam geldi buda aradı nasıl oldun die bende dedim kötüyüm halim yok yatıcam dedim sanki ben beyfendiye böyle demedimde bide bana demezmi
akşama maç var kardeşim gelicek die tabi ben kaynanamın yanında bişey diyemedim
msj attım ya sen ne düşüncesiz bi insansın benım halim yok sen bana maç diyosun neticesinde kaynımın yanında yatamam uzanamam
neyse telefonu falan kapattım yattım sonra evi arıyor özür dilerim düşünemedim sinir oldum ama:alsanaalsanasmile
nerde bulunur o hiplerrrrrrrr:sm_cool::sm_cool:
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, burcu_arda, gulfemim, gulshenidil, tugbiş123
ben kaçtım komşular kahveye cagırdı
demire hikaye kitabı aldık
okuyunca dinliyo sıpa bi tanesininde yan tarafında müziği var onu çalınca çıldırıyo
gelişimi için bu aylarda kitap okuyun diyolar
kiz ole deme annesiiiiii olsun o kocman adam olcak diside ole olsun
bu arada hasta bebeklere gecmisler olsun dis cikaran huysuzlarada
elifcim bence ortada pekte bisey yok takmamistir bile tabi anneni sen daha iyi tanirsin ama bencede birsey olmamis gibi davran baktin o soguk ozrunu diler opersin yanaciklarinda oooo hosuna bile gider bence
tugbacim masalllah kiz deme nazar deger aradi bide ozur diliyo heee benimki sik disini der napiyim koviyim mi der banada az yardimeder belki o hayatta ozur falan dilemez MASALLAH SENINKINE
AKLIMDA BUNLAR KALDI VALLA COK DEGIL AMA
BENDE ARKADASA GITTIM BAYADIR GIDEMEMISTIM ARKA BLOK RTA AMA IKI CANAVARLA ORAYA GITMEK BILE ZOR GELIYO TEK BASIMA
dun baska bi arkadasin tabagi vardi esime dedimki ben cocukleari birakip goturemiyorum icinede biseyler kodum sen gotur dedim
apartmanin isigini yakiyim derken sen dusur kir hemde kadinin takiminin tabagiydi simdi gulsemmi aglasammi arkadasa dedim illa yerine birsey iliyim kiyameti kopado olur mu sizden kiymetlimi bi tabak istemem ben birsey dedi
sizce ne yapsam alirsaniz kuseirm dedi sasirdim kaldim ne yapsam diye
ezeldeki hangi çocukla dalga geçtin ki müge ben kaçırdım:
Deniz ben senin yaptığını anneme yapsam bidaha hiç sevmez belki,(dayanamaz o ayrıki senin annenler daha aralıklı görüyor.Bazen tanıdıklar akrabalar daha içeri girer girmez basıyorlar çığlığı,sevecekler güya.Çocuk şaşırıyor tabi ne olduğunu anlamıyor,onlara bazen diyorum yavaş diye,garip garip bakıyorlar,sanki tek senin çocuğun var dermiş gibi.
Aslında evet,anneme söylesem olur,ama kırmadan söyleme çabasındaydım,söylemeden kırdım:-(
evet bagırıyorr cocuk afallıyor bi ara kim bu deli diye eehehheheheeDeniz ben senin yaptığını anneme yapsam bidaha hiç sevmez belki,(dayanamaz o ayrıki senin annenler daha aralıklı görüyor.Bazen tanıdıklar akrabalar daha içeri girer girmez basıyorlar çığlığı,sevecekler güya.Çocuk şaşırıyor tabi ne olduğunu anlamıyor,onlara bazen diyorum yavaş diye,garip garip bakıyorlar,sanki tek senin çocuğun var dermiş gibi.
Aslında evet,anneme söylesem olur,ama kırmadan söyleme çabasındaydım,söylemeden kırdım:-(
altı üstü bi tabak ne olcak sende....kiz ole deme annesiiiiii olsun o kocman adam olcak diside ole olsun
bu arada hasta bebeklere gecmisler olsun dis cikaran huysuzlarada
elifcim bence ortada pekte bisey yok takmamistir bile tabi anneni sen daha iyi tanirsin ama bencede birsey olmamis gibi davran baktin o soguk ozrunu diler opersin yanaciklarinda oooo hosuna bile gider bence
tugbacim masalllah kiz deme nazar deger aradi bide ozur diliyo heee benimki sik disini der napiyim koviyim mi der banada az yardimeder belki o hayatta ozur falan dilemez MASALLAH SENINKINE
AKLIMDA BUNLAR KALDI VALLA COK DEGIL AMA
BENDE ARKADASA GITTIM BAYADIR GIDEMEMISTIM ARKA BLOK RTA AMA IKI CANAVARLA ORAYA GITMEK BILE ZOR GELIYO TEK BASIMA
dun baska bi arkadasin tabagi vardi esime dedimki ben cocukleari birakip goturemiyorum icinede biseyler kodum sen gotur dedim
apartmanin isigini yakiyim derken sen dusur kir hemde kadinin takiminin tabagiydi simdi gulsemmi aglasammi arkadasa dedim illa yerine birsey iliyim kiyameti kopado olur mu sizden kiymetlimi bi tabak istemem ben birsey dedi
sizce ne yapsam alirsaniz kuseirm dedi sasirdim kaldim ne yapsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?