2009 Nisan Anneleri

ya betülcüm
ezeldeki o çocukla dalga geçtim tövbe tanrıma
bnm başımamı geliyo ne :)))))

inşallah önemli bişey yoktur.boyuna posuna da maşallah.

önce geçmiş olsun.sonra haklısın diyorum.ama eşin en azından aramış.

nerde bulunur o hiplerrrrrrrr:sm_cool::sm_cool:

biz realden aldık canım.

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, burcu_arda, gulfemim, gulshenidil, tugbiş123

ben kaçtım komşular kahveye cagırdı

oh afiyet olsun.

demire hikaye kitabı aldık
okuyunca dinliyo sıpa bi tanesininde yan tarafında müziği var onu çalınca çıldırıyo
gelişimi için bu aylarda kitap okuyun diyolar

ben ilk aylardan beri okuyorum.365 gün peygamberim diye ödüllü bi kitap almıştık onu okuyorum.

valla canım kadın samimiyse alma.

betülcüm küçük bişy alıp
içime sinmedi dersin
ama gerçekten küsecek biriyse
üzüntünü dile getirirsin

cnm oturup ööle uzun uzun konuşmadan mesela eve gelir gelmez anne mirayı çok özledim hemen oynayalım nerde falan desen kadıncağızda dur bekle demez herhalde..yani davranışlarınla anlatsan daha kolay olmaz mı...???
bende hayatta şimdi annemlere şimdi oynuyo bekleyin falan demem o zaman herhafta görüşüyorduk şimdi ela da bende çook özledik çünküü (

evet bagırıyorr cocuk afallıyor bi ara kim bu deli diye eehehhehehee

altı üstü bi tabak ne olcak sende....
evine bi hedıye al ozaman

herkes behlülümü izliyoooooo
ben o.... gördümde böylesini ilk defa gördüm
bu bihteri günde 5 posta dövesim var

eşim yarın bnmde hastaneye gelmemi istedi
cnm bnm yaaaa tamamen bayılacağı için biraz ürktü sanırım

yazdım yazdım alp demir bir tuşa bastı gitti aklımda kalanlar kayraya maşallah uzun boylu olacak bizimde kulağımız çok akar koyu renkli ise sorun değil aksine iyi çünkü kulak kirini dışarı atıyor demişti bizim dr. , betülcüm bence de evine birşey al ....

herkes aşk ı menuda :))
elifcim anenele araızda yarına bişi kalmaz merak etme sen canım ana yureği dayanmaz
tuğbacım sanada çok geçmiş olsun
eysancım eer çok samımıysen evıe bişi al aa tabak alma
bu gun selenı gezmeye göürdüm misafirlikte evde bı oturmadı mıllette allah kolaylık versın sana dedı resmen
bende eve bırı gırınce yada bı yere gıdınce hemen atlamayın ustune dıye uyarıyorum ağlar cunku şidi bilenler alıştı uzaktan severler alışana kadar bızımkılerde tam tersı kuca alıp sevme öyle ilgilenme yok yok karsıdan anca bı annem ilgilenir selenle uyutayım doyurayım dıye

Bende dayanamadım annemi çağırdım çarşıya çıktık çıkmaz olaydım o ne şımarıklktır ya 2 dakka durmadı arabasına binmedi kucağımda gezecekmiş bütün çarşıyı inletti

deniz yarın annem ve teyzem gelecekler acil bişeyler yapmam gerekti tatlı olarak bugün dediğin bugün söylediğini yaptım yarın dökücem pudingini ne kadar büsküvi koydum banamısın demedi
cvık oldu elime yapıştı çok koyu oluncada rondom çevirmedi sade büsküvileri toz gibi ezdim ona buladım öyle yuvarlayabildim:)

biz geldik, bugün akraba günümüz vardı ana oğul süslendik gezmelere gittik oğlum milletin neşe kaynağı oldu herkese gülücükler öpücükler bayıldı herkes yusuf şimdi çok mutlu oldu kalabalık hastası oğlum benim halamın kızının 6 aylık oğlu var ve benim süt oğlum yavrum sürekli ağlıyor insanlardan ödü kopuyor annesi sürekli doktoru ne diyorsa onları yapıyormuş ama çocukta hiçbir mimik yok allah yardımcıları olsun .............

birazdan resim eklerim evden çıkmadan çekildik süslenip

sultn aynısını demirde bazen yapıyo
dışarı çıktığımıza bizi pişman ediyo
eskiden arabasında uyurdu
şimdi etrafı izliyo ayağa kalkıyo
arabadan aşağıya sarkıyo

owwww yusufa da baaak koca adam olmuş maşallah

herkes memnuda:) ben hariç.. biz pın pın la net alemine aktık:):) o izin verdikçe bakıyom bişiylere cadı kıs... herkese iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…