2009 Nisan Anneleri

Olabilir,hemşire de demişti,takıldıktan sonra yapmıyorlar diye.Biz de bir keresinde,tam çıkarırken yapmıştı)

Kızlar sizin bebişleriniz günde ne kadar su içiyor ?
Kayra suyu çok seviyor ve çok içiyor. Görünce heyecanlanıyor diyebilirim. Şirket doktorumuza sordum bi şekerine falan baktırın isterseniz dedi içime kurt düşürdü ya ((

olabilir elif...
yapmayınca 2 kere de bizde vazgeçtik..
önümüzdeki ay götürdüğümüzde söyleriz..

Kızlar,bugün annem bana kırılıp gitti,yani birşey demedi de,öyle oldu.
Ben eve geldim,annem o anda Miray a yemek yediriyordu.Ellerimi yıkayıp üstümü değiştirdim.O arada karşı komşunun 3,5 yaşındaki kızı da geldi.(o da kabak tadı vermeye başladı bu arada)Odaya geldiğimde yemeği bitmiş,annem yere oyuncaklarla birlikte oturtmuş,o kız da 3 ü oturuyoladı,Miray ı kucağıma almak istedim,annem de_Bırak,onun karnı tok,oynuyor,bozma gibi birşeyler dedi.Ben buna rağmen aldım,tabi Miray da istemedi bana gelmek,çünkü,karnı tok,e oyuncaklar önünde,kız da var.Biraz tuttum kucağımda ama huysuzluğa devam edince bıraktım yine yere.
Hiçbirşey demedn çıktım odadan.Gittim oyalandım dışarda.Sonra geldim mutfağı,odayla bir,toplamaya başladım.ama hiç konuşmuyorum bu arada.Annem de namaza durdu.Sonra giyinmiş,kapıdan kafasını uzattı,gidiyorum ben dedi.Ben de aaaa nereye dedim.Dedi evde işim var,çamaşır attım falan.....

ıkimiz de birbirimize birşey demddik,ama ikimiz de kırıldık.Ya annemin üzülmesini hiç istemiyorum,ama,ben okuldan geldiğimde çocuğun benim geldiğimi hissetmesi lazım dimi??Çocuğu kucağıma alacam,ona bile karışıyor!!Tmm,acayip yardımı oluyor,dün bütün gün yoktum,hep o baktı,sesini çıkarmıyor,yemek yapmışYapabildiği zaman yemeğimi yapıyor,bazen ütümü.Ya da ben uyuyacağım zaman Miray a bakıyor uyanırsa..Bunları inkar edemem,fazlasıyla fedakarlık ediyor.

Yani çocuğun keyfi yerinde,sen de dinlen biraz demeye getirdi ama ,ayyyyy en bileyim ya,çok üzgünüm çooooooooooooooookkkkkkkkkk

elif olabiliyor böyle şeyler...
benim de annem bakıyor..
muhakkak olur yanii..
annecim canım bitanem de geçer...
anneyle kız arasında olmaz bişicik..
affeder..sende affedersin...

Canım bazen oluyor böyle şeyler
Özellikle de biz çalışanlar çok özlüyoruz çocuklarımızı ondan kaynaklanıyor bence.
Anne ile evladı arasında küslük olmaz. Biraz zaman geçsin bence sonra telefonlaşırsınız.

merhaba arkadaşım hiç üzülme anneler kızlar arasında hep böyle şeyler olur ama hiç bişey olmamış gibi devam edersiniz hem ortada kırılcak bi söz yada tartışma bile olmamış yani anne yüreği oda bi yandan seni düşünüyo

ben de dün yeni okuluma gittim.gaziosmanpaşadan bahçelievlere tam 2 saatte gittim gülfemle.resmen sefil oldum yollarda.
yeni müdürüm çok asık suratlı hiç gülmüyo.ama en azından bu hafta seni idare ederiz dedi bu da yeter bana.ama çok zor birine benziyor.

selamlar kızlar.....hasta olan tüm bebeklere geçmişler olsun....elifçim bence çok ince düşünüyorsun hiç birşey olmamış gibi davran bence anneciğin şimdi bile unutmuştur olanları:)) bizim kızlardan düşün en azından 5 dakika sonra unutmazmıyız yaptıklarını annende öyledir şimdi...denizin muzlu bisküvili tarifini bende yapıyorum ama elmayla....cidden lezzetli oluyor..bende kolay bir tarif veriyim dilerseniz.....dr.outker sütlaçlar oluyor biliyorsunuzdur işte hazır sütlacı 2 subardağı sütle pişirin içine 1 su bardağı hindistan cevizi ve 1 çay bardağı iri çekilmiş fındık ekliyoruz...karışım soğuyunca ellerimizi sürekli ıslak tutmak koşulu ile ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapıp hindistan cevizine yada toz gibi çektiğimiz fındığa buluyoruz...çokkkk lezzetli bir tariftir.....ben yaptığım topların içine bitter çikolata parçasıda koyuyorum

kıslaarr ya blog lardan anlayanınız varmı noolur eğer varsa bana bi mesaj atsın sormam gereken bişi varr

Sağolun kızlar,birşey demedim ama o da üzüldü tabi,normalde berbaer yemek falan yerdik,öyle giderdi.

sonrada neden kilolar gitmiyor dersin değil mi?? :jeyyar:

elifciğim sen de sıkma canını anneanneler böyle yapıyorlar işte... sanırım psikolojik olarak bizlerin çocukluğunu da yaşıyorlar bizlerin evlatlarıyla. o zaman kimseye diyemediklerini de bize diyorlar... geçer bir şey yok gibi sarılır öpüşürsünüz yarın :teselli:

bloglar ne işe yarar bana da biri söyleyebilri mi
ben de bir bloğa bakıyorum,çok seviyorum

Anacım blog web sıtesının beleŞ halı anladıĞım kadarıylaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…