tuğba bişeye ihtiyacın varmı
maşallah meriç en güzeli bence kıskanmayın ama kardeşin ve sende çok tatlı olmuşsunuz, allah tamamına erdirsin.....
Sultan dünürüne bakmaya git cnm akrabalık böyle zamanlarda gerekli....
hayırlı haberlerle dönün inşallah
gidicem bana kalırsada belki kızın canı insan istemiyor
bazen oluyo öyle insana
yaramı deştin bende çok düşünüyordum 1 yaşa kadar nasıl bıraktırıcaz ya benim ki onunla uyuyor bence bir topic açılsın ve fikir alalım derim.emzik kullanıpta bıraktıran varmı
dr 1yaşına kdr bıraktırın dedi bize
sağol canım amin. insallah..esencım sende meerıcte çok guzel olmuşsun allah kardesınınde utluluğunu daım etsın ınşallah
amin..kardeşin de güzel allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın ama en güzeli kokoş meriç olmuş :)))
güzldii. kızım da bütün salonu dolastı hışuna gitti.. yorucuydu biraz ama güzeldii..selam arkadaşlar
geçmişe pek bakamadım Kayra yı doktora götüreceğiz bugünde malum uyumadı bakalım derdi neymiş inşallah kötü bir şey yoktur Kadir Tuğcuya e mail atmıştım yediği bir şeyden mikrop almış olabilir diye cevap vermiş şimdi düşünüyorum ne yedirdim ki neyse bakalım doktor ne diyecek saat 1 gibi çıkarız babası gelcek almaya
Name nin dişi hayırlı oldun
Kayra ya geçmiş olsun Allahım onları korusun
Tuğba geçmiş olsun canım
Sultan aslında ben mutfağı çok severim ama Kayra olduktan sonra benimde imkanım olsa yardımcı tutardım kesinlikle canım bir şey yapmak istemiyor
Esen nişanınız güzel geçmiş inşallah Allah tatamına erdirir en kısa zamanda teyze olursun Meriç de çok tatlı olmuş maşallah
hadi ben kaçar Kayra yı hazırlayım birazdan eşim almaya gelcek görüşürüzzzz kızlar inşallah kötü bir şey demez doktor
sağol canım..maşallah meriç en güzeli bence kıskanmayın ama kardeşin ve sende çok tatlı olmuşsunuz, allah tamamına erdirsin.....
Sultan dünürüne bakmaya git cnm akrabalık böyle zamanlarda gerekli....
masallah demire..merhba kızlr hastanedeyiz demrin çişini bekliorz
kilosu 9.200 boyu 75.5 olmus maşallah bebişime bu ay iyiyz
hava cok güzel burdan biteze geçicez demir bey birz güneşlensn
kayraya çok geçmiş olsun
masallah..10 aylık olduuuuuuuuk
amin cnm.esen yazmayı unuttum
Allah tamamına erdirsin
sağol canım..aynen bendeeeee
bazen günlük kalırsa 2 günlük..
esen çok güzel olmuşsunuz cnm ana kız maşallah..allah tamamına erdirsin..
emziksiz uyumuyor bizimkii..maşallah demıre emzık selende emıyo ama uykuda yoksa uyumaz onsuz
maşallahhhhhhh demir beyeemerhba kızlr hastanedeyiz demrin çişini bekliorz
kilosu 9.200 boyu 75.5 olmus maşallah bebişime bu ay iyiyz
hava cok güzel burdan biteze geçicez demir bey birz güneşlensn
kayraya çok geçmiş olsun
maşallah10 aylık olduuuuuuuuk
ege parmak emıyordu 2 aydır emmiyor... eehheayy ne guzel ya
ben nasıl bıraktırıcm gerrçi
sadece uyurken emiyo onsuz uyumuyoo
evet sevgi ya çok hareketli şimdi bile durmuyo
hastaneyi dolanıo babısyla ben kaçtm işedi bizmki
yarn sabah eşim amelyat olck
bende yapayım melek hatta Alp demir uyurken mutfağa kaçayım,sizede afiyet şeker olsun...
uykum var aslında ege uyusada ıuyusam bugun nehır yok mademmmmmmmmm
Bizde de kuru pilav var deniz menümüz aynı, melekcim ben aslında bisküvileri ufalamadan yapıyordum çok güzel oluyor pasta gibi kat kat keşke ufalamasaydım dedim sonradan hatırladım ben petibörleri diziyorum üstüne bir kat puding sonra tekrar petibör tekrar puding 3 kat yapıyordum çok güzel oluyordu ben çok severim bende artık hiç mutfağa giresim yok valla işbaşı yapınca napcam bakalım...
günaydın herkese hasta bebeklerimiz varsa öncelikle geçmiş olsun diyorum.dün çook kötü bişey oldu annemdeydik ablam abimin eşi falan da vardı ben kayraya yoğurt hazırlamaya mutfağa gittim daha 30 sn geçmeden çığlığı geldi kayranın elimdekileri fırlattım koştum yerdeydi düşmüştü belliki hemen aldım kucağıma susturiyim diye bi baktım üstüm başım kan içinde kayranın ağzından kan boşalıyo allahım beynimden kaynar sular döküldü sanki annem aldı kucağımdan çünkü benim elim ayağım titremeye başladı minik kuşum düşerken ağzını çarmış ve dudağı patlamış hastaneye gidelim dedim annem dur dedi bişey olmaz hemen yüzünü yıkadı soğuk bezle kompres yaptı neyseki geçti kanaması dudağındada hafif bi şişlik kaldı şimdi ama ömrümden ömür gitti( aman çook dikatt edelim kızlar
kardeşimin nişanı..
doktor salı günü idrar tahlili vrdii..
yapıştırdık yapmadı çiş meriç hanım..
çıkardık... uyanınca tekrar başka taktık.. 3buçuk saat çiş yapmamışş annem de çıkarmışş
tahlil veremiyoruz.
çıkardıktan sonra bile uzun süre çiş yapmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?