ehehe keşke bisküvileri önce muzu da azar azar koyup kıvam verseydin ama deneyim işte..tadı öyle bile güzel ama di mi :))Bende dayanamadım annemi çağırdım çarşıya çıktık çıkmaz olaydım o ne şımarıklktır ya 2 dakka durmadı arabasına binmedi kucağımda gezecekmiş bütün çarşıyı inletti
deniz yarın annem ve teyzem gelecekler acil bişeyler yapmam gerekti tatlı olarak bugün dediğin bugün söylediğini yaptım yarın dökücem pudingini ne kadar büsküvi koydum banamısın demedi
cvık oldu elime yapıştı çok koyu oluncada rondom çevirmedi sade büsküvileri toz gibi ezdim ona buladım öyle yuvarlayabildim:)
aynennno deli nihal cocuksu hareketlere devam giyim tarzına devam behlül giiititi elden
bihterde tam oooooo vallaaa
özleriz anacım allaha emanet olun posedıon denizle görüşme yapın barikkkkehehe keşke bisküvileri önce muzu da azar azar koyup kıvam verseydin ama deneyim işte..tadı öyle bile güzel ama di mi :))
aynennn
kızlar girmeyecektim ama haber vereyim dedim yarın annemlere aydına gidiyoruz ben bu hafta çok bunaldım diye eşim sabah götüreyim dedi yazık sonra geri işe dönecek
annemlere haber verdik delirdiler tabi ela da kalabalığı görünce 3 gün uyumaz artık ama en çok onun için gitmeyi istiyorum zaten neyse herkese bol uykulu geceler..pazara döneriz sanırım beni özleyin anacım
evet ya sence kokusunu anladı kitapa göre nihal görecek onları offff cok heyecanlı bittiiiiiiiiiiiiaşkı memnu çok heyecanlı bitti yaaa
bende çıkıyorum iyi geceler
yakın sayılır bir otobüsle gidiliyor eşim bırakıyo daha çoközleriz anacım allaha emanet olun posedıon denizle görüşme yapın barikkkk
evet ya sence kokusunu anladı kitapa göre nihal görecek onları offff cok heyecanlı bittiiiiiiiiiiii
ya sultan hep sorcam siz tugbalarla yakınmı oturuyorsunuz
sık görüşüyorsunuz ya bnde istıyom izmirliler buluşma uzagız cokkk 50 km var yıne esen bana belkidaha fazlaa
ehehe keşke bisküvileri önce muzu da azar azar koyup kıvam verseydin ama deneyim işte..tadı öyle bile güzel ama di mi :))
aynennn
kızlar girmeyecektim ama haber vereyim dedim yarın annemlere aydına gidiyoruz ben bu hafta çok bunaldım diye eşim sabah götüreyim dedi yazık sonra geri işe dönecek
annemlere haber verdik delirdiler tabi ela da kalabalığı görünce 3 gün uyumaz artık ama en çok onun için gitmeyi istiyorum zaten neyse herkese bol uykulu geceler..pazara döneriz sanırım beni özleyin anacım
09 nisan anneleri bebeklerimiz buyurken huylari suylarida gun gun degismekde.cocuklarimizi nasil egitmeliyiz sinirlendiklerinde agladiklarinda nasil davranmaliyiz.mesela bebeklerimi opunce sevildigini anlarmi bagirinca neler hisseder gibi bunlarla ilgili kitap onerisi olan varsa adini yazarini yazarsaniz sevinirim.
ben sabiha paktuna keskin i cok begeniyorum tv den gordugum kadariyla ama bebek icin kitabi yok sanirim.
hadi sizde yaziverin
tesekkurler
:1hug:
masallah .. minecim..merhabalar
Hastaneden geldik doktor huzursuzuğunun dişten olabileceğini söyledi ama ateşinin olması enfeksiyonunda olabilir dedi ateşi 38.5 i geçerse antibyotik kullanırsın dedi dişi için ağrı kesici verdi huzursuz olunca kullanmam için, demir damlasınıda kesinlikle ihal etme dedi ,kulağı akıyor enfeksiyondan olabilir dedi bende sürekli akıyor dedim birşey söylemedi sonradan unuttuum neden olur diye sormayı başka
boyu 81 cm kilosu 11 .100 ama kıyafetiyle dedi:nazar
ben de 2 tane kitap almıştım..demire hikaye kitabı aldık
okuyunca dinliyo sıpa bi tanesininde yan tarafında müziği var onu çalınca çıldırıyo
gelişimi için bu aylarda kitap okuyun diyolar
masallah...Eki Görüntüle 36534 gezmeye gidiyoooz
benim kızım küçükken de oturmuyor duu bebek arabasına simdi desultn aynısını demirde bazen yapıyo
dışarı çıktığımıza bizi pişman ediyo
eskiden arabasında uyurdu
şimdi etrafı izliyo ayağa kalkıyo
arabadan aşağıya sarkıyo
owwww yusufa da baaak koca adam olmuş maşallah
ben karşıyakadayım ama konak ortak nokta oabilir.özleriz anacım allaha emanet olun posedıon denizle görüşme yapın barikkkk
evet ya sence kokusunu anladı kitapa göre nihal görecek onları offff cok heyecanlı bittiiiiiiiiiiii
ya sultan hep sorcam siz tugbalarla yakınmı oturuyorsunuz
sık görüşüyorsunuz ya bnde istıyom izmirliler buluşma uzagız cokkk 50 km var yıne esen bana belkidaha fazlaa
bu arada günaydın kızlar....
şie giderken bırakıyorsun ya ondan..günaydın...
baranda artık geceleri huzursuz yatıyor,, devamlı mırıl mırıl
üst dişler bayaa kaparmış.. ama patlama yok..
çıksada çoçuğum rahatlasa
birde bir şeyi farkettim.
eskiden benim arkamdan ağlamayan çoçuk şimdi ağlıyor.
wc ye bile gidemiyorum..
onu bırakıp gideceğimden korkuyor herhalde....
günaydın bugün işe erken geldim ve geçmişi bitirdim ohhh be
artık aranıza katılabilirim tabi çok yoğun olmazsam
şie giderken bırakıyorsun ya ondan..
ben üstünü giyindiyimi görse yada cantamı aldığımı anlıyorr yapışıyor ana bırakmıyor..
oyy canım kızım benim..
melek onlr melekk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?