2009 Nisan Anneleri

ehehe keşke bisküvileri önce muzu da azar azar koyup kıvam verseydin ama deneyim işte..tadı öyle bile güzel ama di mi :))
o deli nihal cocuksu hareketlere devam giyim tarzına devam behlül giiititi elden
bihterde tam oooooo vallaaa
aynennn

kızlar girmeyecektim ama haber vereyim dedim yarın annemlere aydına gidiyoruz ben bu hafta çok bunaldım diye eşim sabah götüreyim dedi yazık sonra geri işe dönecek

annemlere haber verdik delirdiler tabi ela da kalabalığı görünce 3 gün uyumaz artık ama en çok onun için gitmeyi istiyorum zaten neyse herkese bol uykulu geceler..pazara döneriz sanırım beni özleyin anacım

özleriz anacım allaha emanet olun posedıon denizle görüşme yapın barikkkk

aşkı memnu çok heyecanlı bitti yaaa
bende çıkıyorum iyi geceler
evet ya sence kokusunu anladı kitapa göre nihal görecek onları offff cok heyecanlı bittiiiiiiiiiiii

ya sultan hep sorcam siz tugbalarla yakınmı oturuyorsunuz

sık görüşüyorsunuz ya bnde istıyom izmirliler buluşma uzagız cokkk 50 km var yıne esen bana belkidaha fazlaa

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, aliye83, AysunEge, didem1981, ebalperen, huzur84, tugbiş123

iyi geceler bende kactım ya tutmayın beni...........:Saruboceq:

09 nisan anneleri bebeklerimiz buyurken huylari suylarida gun gun degismekde.cocuklarimizi nasil egitmeliyiz sinirlendiklerinde agladiklarinda nasil davranmaliyiz.mesela bebeklerimi opunce sevildigini anlarmi bagirinca neler hisseder gibi bunlarla ilgili kitap onerisi olan varsa adini yazarini yazarsaniz sevinirim.
ben sabiha paktuna keskin i cok begeniyorum tv den gordugum kadariyla ama bebek icin kitabi yok sanirim.
hadi sizde yaziverin
tesekkurler
:1hug:

bu saatte ne yazılırki başlıyim bi ucundan uzun zamandır takipetmekte bile zorlanıyorum kızlar sizi baya bi yoğunum çocuklar ev gelen giden derken hiç vaktim kalmıyo ama tabi böle oturursam bu satlerde vakit buluyorum sorada ertesi gün zombi gibi dolaşıyorum offfff offfffffff işim baya zor ama bi okadarda keyifli ömer baya bi büyüdü maymunluk yapıyo durmadan diş çıkartacağı zaman felaket oluyo yemek yemiyor uyku yok hep huzursuz hemen süzülüyo annesinin aşkı ama dişten sora rahatlayınca aman allahım muluuk kaynağımız tüm evin havasını deiştiriyo şimdilik altı tane dişimiz var bizimkide sokağı çok seviyo dışarda çıt yok evden çıkanların arkasından ağlıyo falan yani anlıycanız büyüyo melekler şimdilik bukadar kafanızı şişirmek yeter belkide diosunuzdur durup durup neden yazıosunuz bizene falan hani herzaman katılamıyoruzm ya inanınki ben kendimi buranın bir parçasıymışım gibi hissediorum buraya ardada olsa bakmadan okumadan geçemiyorum neyse çok uzattım artık yatimmm melekler ve güzel annelerini çok çok öpüyorummmmm

yakın sayılır bir otobüsle gidiliyor eşim bırakıyo daha çok
biz eskidende tanışıyoru ondan böyle çat kapı yapabiliyoruz

hayırlı yolculuklar deniz seniz özlicez

kerem iyice şaşırdı gündür 5:30da uyanıyo ağlıyor hemde su falan veriyorum yok şu an mama sandalyesinde büsküvi yiyo
kahvaltısını hazırlıycam yumurtayı bekliyorum of bugün misafirimde var uykum vaaaaaaaar yaa

bi yoklama alayım ):)
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu

günaydınlar
bizde erkenciyiz
denzcim memnunun sonunda adnan o eve gitti
yatak odasına daldı yatak dağınıktı
gitti yastığı kokladı veeeeeeeee dırıdıdıınnnnnnn :)))
işte bihtern sonuuuuuu

8 de hastneye gidicz dua edn kızlar inş. iyi geçer ameliyat
eşim belli etmiyo ama ürküyo

canım sabiha paktuna keskin'in kitapları var ama benim ilgimi çeken 2 kitabı var.
+çocuklarla doğru iletişim (ki ben okuyorum ve kadının mantığına hayranım.)
+anne iş'te
birde okuduğum başka bir kitap var
dr.benjamin spocks,bebek bakımı ve çocuk eğitimi.

masallah .. minecim..
demire hikaye kitabı aldık
okuyunca dinliyo sıpa bi tanesininde yan tarafında müziği var onu çalınca çıldırıyo
gelişimi için bu aylarda kitap okuyun diyolar
ben de 2 tane kitap almıştım..
okuyo onları.. önce 2 hafta beraber okuduk şimdi kendi sayfalarii değiştiriyo..
ses kısmına basıyoo bizi m kitap kuzu....
basınca meeeee meeee diye ses çıkarıyıo....
meriç kitabi görünce meeee meee diyoo..
kitbı okurken işaret parmağınla resimleri gösteriyo mee meee mınmın bişiler diyoo..
çok sevdii.
annnesiyle kitap okuyolar hehe
masallah...
benim kızım küçükken de oturmuyor duu bebek arabasına simdi de
doğdu doğalı çocuk öyleee.
dışarı çıkınca burnumuzdan geliyordu yanii hala öylee..
alıştım artıkk.. neyapayımm....bilmiyorumkismile

ben karşıyakadayım ama konak ortak nokta oabilir.
bu arada günaydın kızlar....

günaydınnnnnnnnnnnnnn

günaydın...
baranda artık geceleri huzursuz yatıyor,, devamlı mırıl mırıl
üst dişler bayaa kaparmış.. ama patlama yok..
çıksada çoçuğum rahatlasa

birde bir şeyi farkettim.
eskiden benim arkamdan ağlamayan çoçuk şimdi ağlıyor.
wc ye bile gidemiyorum..
onu bırakıp gideceğimden korkuyor herhalde....

günaydın bugün işe erken geldim ve geçmişi bitirdim ohhh be
artık aranıza katılabilirim tabi çok yoğun olmazsam

şirvan ben de aynen tuvalete bile gidemiyorum.biz artık gece uykularını unuttuk.hanımefendi kendisi 1 saat uyuyo kalkıyo ama ben uyuyamıyorum.tam ben uyuyacakken uyanıyo.diş falan da yok

şie giderken bırakıyorsun ya ondan..
ben üstünü giyindiyimi görse yada cantamı aldığımı anlıyorr yapışıyor ana bırakmıyor..
oyy canım kızım benim..
melek onlr melekk...
günaydın bugün işe erken geldim ve geçmişi bitirdim ohhh be
artık aranıza katılabilirim tabi çok yoğun olmazsam

şie giderken bırakıyorsun ya ondan..
ben üstünü giyindiyimi görse yada cantamı aldığımı anlıyorr yapışıyor ana bırakmıyor..
oyy canım kızım benim..
melek onlr melekk...

benim kızda öle üstüm giyinikse bana yapışıyor gideceğimi anlıyor. kuzu onlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…