2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar ben bugün şükür biraz daha iyiyim düne göre ama bursalılar kusura bakmazsanız şu buluşma işini haftaya birgüne alsak bir mahsurumu olurmu sizin için bu hafta ecemin rahatsızlığı benim rahatsızlığım derken ne temizlik yapabildim ne bişey
ister önümüzdeki hafta içi yapalım ister haftasonu bu arada seher sen ne diosun cnm ya eskisi gibi giremıosun artık elif sanıyorum hafta içi erken çıkıyor yani kızlar ne zaman isterseniz salı falan uyarsa salı yapalım kusuruma bakmayın ne olur

bu arada ecem bugün 3 kere arka arkaya 3 er adım attı ya sanıyorum artık yürüycek:)

Tamam canım problem yok haftaya geliriz.....)))))
Öncelikle geçmiş olsun.
Ecem' e de maşallahhhhh

eceme maşallah , bizimkide ananesi ile çalışmalara tam gaz devam ediyor..
yakında çoçuğu yürütecekler valla.

günaydın herkese artık uykuyu unuttum bende yaa inanırmısnız 10 dk da bir uyanıyo çıldırdım artık gece sabahtan beride mız mız şimdi ayağmada sallıyorum ara ara ağlıyo uykuda acaba diştenmi yaa çok keyifsiz bugun biraz dışarı çıkarıyım onu hava alsın belki ii gelir

maşallah eceme darısı başımıza bizimkide sıralıyor koltuğun kenarında kendine güveniyo elini bir bırakıyo pat yere sonrada ağlıyoooo

denızcım gule gule git gel senı özlücez anacım :)
sultancım keremşantıde başlamış huysuzluklara valla çok zor
esra maşallah yusufa
şirvan selende öle dip dipe hatta koala gıbı bazen yapışık bana şimdi kapıyı örendi 2 gundur gıdıyo onune beklıyo ıhhh dıyo açıyamdı çıksın dıye bu kızla işim var
düzelmene sevindim
tuğbacım ecemede maşallah yurucek en kısa zamanda inşallah valla şu amelıyat bı hafta bu haftada kaynana yuzunden gıremdım dert bıtmıyokı akşamda kendım fenalaştım gece bırde nefes alamadım ölüyorum dedım zor attım kendımı yatakytan kızımda anasına acıdıda y-uyudu bu sabah bıde selen artık yururduğune çok mu yoruluyo ne uykusu eskısı kadar mır mır değil aman maşallah dıyeyım valla olur buluşma işi haftaya canım sen bı duzelde gerısı kolay aceleye gerek yok

günaydınlar olsun herkese ve hayırlı cumalar....yaşasın hava çok güzel yarında böyle olacak sanırım hep gezicem kızımla.....haftasonu misafirim bu akşam gelicek yemeğe ve gidecek inşallah....sabah 6 dan sonra yemek yaptım akşama pilav yapıcam onuda ıslattım gelirken:))....
bu arada müge geçmiş olsun eşine şimdiye bitmiştir inşallah ameliyatı....

günaydınnnnn
biz 7de kalktık kahvaltıyı ettık dışarda turlatık cünkü hava süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güneşli yaz sabahı g,biii

komşular da kapılarda balkonlarda sohbetcik ettık ege arabada oynadı.... cubuk kraker yedi eheheheheh

ev geldik bi süpürge tuutum ege yi uyuttum geldim
sizlere bahcelere bkayım.....

yemek yapıcam uyanmadan paşa....

kolay gelsin

hep huzursuz bunlar artık

bence bıhtere söylemiyecek .... gittigini
cok heyecanlı ya akalım haftayaneler olucak

ben öncden ltıme bırakıp bi yrelere gıdıyordum şimdi 10 dk durmuyo bensiz aynı hepsii

maşallahhh eceme..
sanada kolay geldsin oh bol bol gezinn vallaaaaaaaaa

geçmiş olsun cnmmm

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, EDAAAA, Esennn+, gulshenidil, NAVRIS+

şimdi iyiyim canım anlamadım kı bırden nefes alamamya başladım neden olduğunu cözemedım çok az az dı ama şükür ectı sanırım ben selenden öncede bı kere böyle oldum 1 hafta hastanede yattım ınşallah tekrarlamaz bu gece
maşallah melek bız tembelız daha evı supurcem makınaya çamaşır attım selenın peşinde dolanıyom :))
mügecım eşine çok gecmış olsun ınşallah ıyı gecmiştir
gulşen ıyı balı hafta sonun sana kalmış kalmazlar inşallahta rahatla gezersın yarın ıdılle

sabah 6 da yemek mi yaptın .. helal olsun valla sana..
sabah ben kalktığımda saçımı bile düzeltecek halim olmuyor.. yemek yapmayı düşünemşyorum bile...

geçmiş olsun canım .inş. bir daha tekrarlanmaz.

mügecim sizede çok geçmiş olsun.. inş. iyi haberler le gelirsin.

ben zaten melek hanıma diyecek bir laf bulamıyorum..
anası bunu temizlik yaparken falan mı doğurdu anacım ..
çok hamarat bir karı ben onun yazdıklarını okuyunca anma tembelim diyorum..

günaydın güsellerr..

biz artık 9da yatıozz..alıştı sanırım..10da da kalkıozz..aralarda 3 defa kalktı ama olsun..erken yatsındaaa..çokk mutluyumm..hayatımızz düzene girdii yaww..artık gesmelerden 9 olmadan kalkıozz..

yarınki misafirlerim için de menüde ufak değişiklikler yaptım..

deizcim o muzlu topların malzemesini aldım denizycemm..ama bol bisküvi koyim de elime yapışmasınn..

patetes toplarıi iptall..

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, Esennn+, gulshenidil, NAVRIS+, sevdaazra, ugly, yaSelin

mügecim eşine çok geçmiş olsunn.kıslarr çok uykum var bakın neoldu 2 gün önce ve dünn.akşam işden çıkdık anneme gitcekdik babamın ölüm yıldönümü die azrayı almaya kaynanaya gittik kapıdan içeri salona bi girdik hatun arkası dönük surat asık bi merhaba bile yok 2,80 yatıyo çok sinir oldum hemen azrayı giyindirdim hadi hoşçakalın dedim ona bile cevap yok çıkdık anneme gittik eşim orda uyukladı ii ce uyuz oldum zaten sonra eve geldik eşime soruyom hayvan giriyo sanki içeri insan bi selamımıza karşılık verir bi toparlanır amann babamla kavga etmiş boşver annem böyle naapayım demezmi ıyy nefret ediyorum bu kadından.dün akşamda azraya oto koltuğu bakmaya gittik dönüşde onların kapısının önünde durduk ben girmem içeri dedim girdi azrayı aldı geldi.bitmiyo tripleri hatunun yaa.ne arıyom ne soruyom valla.bu arada oto koltuğu alırken nelere dikkat etmem lazım kıslar ve nerden almamı tavziye edersinizz.

dün gecede dolma ve yprak sarmamı yaptım..offt tek başıma bi sürü yprakk ne zorduu ya..ama incecik oolduuu..ehemehemmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…