2009 Nisan Anneleri

kaynanaların en iyisinin karnı ağrısnıı heheheh..

bende benimkinii hiçç sevmiomm.bi defaa soğudum bitti benim içinnn..önce severdimm..şimdii hiçç..

elifcim eğer gelirsen yazarmısın.

gece yatmadan etimek tatlısını yapıcam..2 paket aldım..10 kişilik bi gurup..

etimekler tepsiye tek kat olarak mı dizilioo 2 kat mı..???

hava sıkıcı buradaa..yağmur yağacakk sanırımm..

dün hava güzeldi ama..kağanı aldım arabasıyla biraz turladıkk sesi çıkmıoo..eve girdikk mırmırr..

valla şirvan mecburen yaptım canım bu akşam yemeğe gelicekler çünkü...( ayşe benim bildiğim tek kat yapıcaksın 2 kat yaparsan bitiremezler hem muhallebi hemde kremşanti olduğu düşünülürse:))....

sanırım öyle..riske atmayım diee sordum gülşencim..sanada kolay gelsin..eve git sonra misafir çok yorucu olacak..

ben şimdılik kaçıomm..

bu arada HAYIRLI CUMALAR..

merhaba kıslar karar veremedığımıçın merhaba dedım sabah öğle arası ya ondan sebep yanüüü,şenayda burda çıstakçıstak,valla geçmışı okudum ama hafıza sıfır,mügecım geçmış olsun eşıne nedendır bılmıyorum ama hemen geçsın amelıyat yanı her halı zordur,şırvancım ıştesın hala ve bence alışacaksın zor kısmı geçmek üzere,yürüyenlere,konuşanlara yenı dış çıkaranlara(hıç çıkarmayan ve tek adım atamayan sadece emekleme çabasında olan tembellerede kı bahsettığım benım kuzum) yanı bızım kuzulara maşallah,yazarken unuttum valla alıntıda yapmadım ya ne kadınım ha,urla sen hamıleykende böle hamarattın aferın valla ımrenıyorum sana,herkese hayırlı cumalar

Son düzenleme:
eheh içimden gelıyorrr.:):):)

kaynanna işteeeeeeeee

elifcim eğer gelirsen yazarmısın.

gece yatmadan etimek tatlısını yapıcam..2 paket aldım..10 kişilik bi gurup..

etimekler tepsiye tek kat olarak mı dizilioo 2 kat mı..???
gülşen söylemiş zaten tek kat canım

hava sıkıcı buradaa..yağmur yağacakk sanırımm..

dün hava güzeldi ama..kağanı aldım arabasıyla biraz turladıkk sesi çıkmıoo..eve girdikk mırmırr..
egede sogak hastası aokakta sesi cıkmaz tin tin gezer paşa sabah gezdik bıradan yine cıkarıcam cünkü hava süperrrrrrrrrrrr

uyandı az önce

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, NAVRIS+, oslem1907, sevdaazra, sev_rey

yanlışlıkla 2010 annelerıne gırmışım gırmemle çıkmam bır oldu valla,bırden geçen sene bu zamanlar geldı aklıma ayyy ne güseldı ama şımdı daha güzel,ohhh bol bol öpücük kucaak kucağa,rabbım esırgesın bu kuzuları

kıslarr oto koltuğu tavziyesi verin şu bacınızaa ne marka ne özelliklerde olmalı sizce

hava çok güsel hafta sonu gezeriz kızımlaa..
uykum var
canım sıkıldı..mirmirmirmir

maşallah eceme.

ben dişten olduğunu sanmıyorum.bize de herkes öyle söylüyor ama benim kızım doğdu doğalı uyku problemli.belki sizinki diştendir.

geçmiş olsun seher.

hepsi aynı bu kaynanaların.odunluklar valla.klava:

herkese merhabalar
tuğba biraz daha iyiymiş sevindim
Sehercim rahatsızmış geçmiş olsun
Kayra pütürlü yiyemiyor ne yapmam lazım acaba gerçi bu ara iştahı yok bir şey yemek istemiyorda normal zamandada ağzına gelince öğürüyor et yediremiyorum bu dönemlde çok önemli biliyorum ama yemiyor , hatırladığım kadarıyla Neslihanın oğlu Kayra da aynı durumdan sıkıntılıydı neler önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…