eheh içimden gelıyorrr.:):):)merhaba kıslar karar veremedığımıçın merhaba dedım sabah öğle arası ya ondan sebep yanüüü,şenayda burda çıstakçıstak,valla geçmışı okudum ama hafıza sıfır,mügecım geçmış olsun eşıne nedendır bılmıyorum ama hemen geçsın amelıyat yanı her halı zordur,şırvancım ıştesın hala ve bence alışacaksın zor kısmı geçmek üzere,yürüyenlere,konuşanlara yenı dış çıkaranlara(hıç çıkarmayan ve tek adım atamayan sadece emekleme çabasında olan tembellerede kı bahsettığım benım kuzum) yanı bızım kuzulara maşallah,yazarken unuttum valla alıntıda yapmadım ya ne kadınım ha,urla sen hamıleykende böle hamarattın aferın valla ımrenıyorum sana,herkese hayırlı cumalar
kaynanna işteeeeeeeeemügecim eşine çok geçmiş olsunn.kıslarr çok uykum var bakın neoldu 2 gün önce ve dünn.akşam işden çıkdık anneme gitcekdik babamın ölüm yıldönümü die azrayı almaya kaynanaya gittik kapıdan içeri salona bi girdik hatun arkası dönük surat asık bi merhaba bile yok 2,80 yatıyo çok sinir oldum hemen azrayı giyindirdim hadi hoşçakalın dedim ona bile cevap yok çıkdık anneme gittik eşim orda uyukladı ii ce uyuz oldum zaten sonra eve geldik eşime soruyom hayvan giriyo sanki içeri insan bi selamımıza karşılık verir bi toparlanır amann babamla kavga etmiş boşver annem böyle naapayım demezmi ıyy nefret ediyorum bu kadından.dün akşamda azraya oto koltuğu bakmaya gittik dönüşde onların kapısının önünde durduk ben girmem içeri dedim girdi azrayı aldı geldi.bitmiyo tripleri hatunun yaa.ne arıyom ne soruyom valla.bu arada oto koltuğu alırken nelere dikkat etmem lazım kıslar ve nerden almamı tavziye edersinizz.
gülşen söylemiş zaten tek kat canımelifcim eğer gelirsen yazarmısın.
gece yatmadan etimek tatlısını yapıcam..2 paket aldım..10 kişilik bi gurup..
etimekler tepsiye tek kat olarak mı dizilioo 2 kat mı..???
egede sogak hastası aokakta sesi cıkmaz tin tin gezer paşa sabah gezdik bıradan yine cıkarıcam cünkü hava süperrrrrrrrrrrrhava sıkıcı buradaa..yağmur yağacakk sanırımm..
dün hava güzeldi ama..kağanı aldım arabasıyla biraz turladıkk sesi çıkmıoo..eve girdikk mırmırr..
günaydın kızlar ben bugün şükür biraz daha iyiyim düne göre ama bursalılar kusura bakmazsanız şu buluşma işini haftaya birgüne alsak bir mahsurumu olurmu sizin için bu hafta ecemin rahatsızlığı benim rahatsızlığım derken ne temizlik yapabildim ne bişey
ister önümüzdeki hafta içi yapalım ister haftasonu bu arada seher sen ne diosun cnm ya eskisi gibi giremıosun artık elif sanıyorum hafta içi erken çıkıyor yani kızlar ne zaman isterseniz salı falan uyarsa salı yapalım kusuruma bakmayın ne olur
bu arada ecem bugün 3 kere arka arkaya 3 er adım attı ya sanıyorum artık yürüycek:)
günaydın herkese artık uykuyu unuttum bende yaa inanırmısnız 10 dk da bir uyanıyo çıldırdım artık gece sabahtan beride mız mız şimdi ayağmada sallıyorum ara ara ağlıyo uykuda acaba diştenmi yaaçok keyifsiz bugun biraz dışarı çıkarıyım onu hava alsın belki ii gelir
denızcım gule gule git gel senı özlücez anacım :)
sultancım keremşantıde başlamış huysuzluklara valla çok zor
esra maşallah yusufa
şirvan selende öle dip dipe hatta koala gıbı bazen yapışık bana şimdi kapıyı örendi 2 gundur gıdıyo onune beklıyo ıhhh dıyo açıyamdı çıksın dıye bu kızla işim var
düzelmene sevindim
tuğbacım ecemede maşallah yurucek en kısa zamanda inşallah valla şu amelıyat bı hafta bu haftada kaynana yuzunden gıremdım dert bıtmıyokı akşamda kendım fenalaştım gece bırde nefes alamadım ölüyorum dedım zor attım kendımı yatakytan kızımda anasına acıdıda y-uyudu bu sabah bıde selen artık yururduğune çok mu yoruluyo ne uykusu eskısı kadar mır mır değil aman maşallah dıyeyım valla olur buluşma işi haftaya canım sen bı duzelde gerısı kolay aceleye gerek yok
mügecim eşine çok geçmiş olsunn.kıslarr çok uykum var bakın neoldu 2 gün önce ve dünn.akşam işden çıkdık anneme gitcekdik babamın ölüm yıldönümü die azrayı almaya kaynanaya gittik kapıdan içeri salona bi girdik hatun arkası dönük surat asık bi merhaba bile yok 2,80 yatıyo çok sinir oldum hemen azrayı giyindirdim hadi hoşçakalın dedim ona bile cevap yok çıkdık anneme gittik eşim orda uyukladı ii ce uyuz oldum zaten sonra eve geldik eşime soruyom hayvan giriyo sanki içeri insan bi selamımıza karşılık verir bi toparlanır amann babamla kavga etmiş boşver annem böyle naapayım demezmi ıyy nefret ediyorum bu kadından.dün akşamda azraya oto koltuğu bakmaya gittik dönüşde onların kapısının önünde durduk ben girmem içeri dedim girdi azrayı aldı geldi.bitmiyo tripleri hatunun yaa.ne arıyom ne soruyom valla.bu arada oto koltuğu alırken nelere dikkat etmem lazım kıslar ve nerden almamı tavziye edersinizz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?