2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eftelyasu, Esennn+, gulfemim, SEAASIA, sev_rey

elifcim eğer gelirsen yazarmısın.

gece yatmadan etimek tatlısını yapıcam..2 paket aldım..10 kişilik bi gurup..

etimekler tepsiye tek kat olarak mı dizilioo 2 kat mı..???

Söylemişler gerçi de,tek kat olacak.Ben kalabalık olduğunda fırın tepsisine diziyorum,bu ölçü ona da yetiyordu sanırım.

canım bilmiyorum ki.bi arkadaşımın kızı da böyleydi.5 yaş oldu yeni başladı pütürlüye.

Müge geçmiş olsun eşine,ameliyat bitmiştir sanırım bu saatte.

Bursalı hatunlar,Salı için söz vermeyeim,program değişecek ya,eğer ogün son 2 saatim boş olursa gelebilirim,yoksa eve gel,giyin çocuğu giydir,geç olabilir gelmem.

Yavaştan yavaşta alıştırmak alzım belki,mesela yemeyi çok sevdiği birşeyden başlayabilrisin.Pütürü de giderek arttırırsınız.

5 yaşına kadar mı ne diyosunn eyvahlar olsun o zaman nasıl alıştırırım sizler eline her şeyi veriyormusunuz bende de vsr aslında oğazında kalır diye bir şey de vermiyorum çocuğa acaba yanlış mı yapıyorum

eline çoğu şeyi veriyorum mine...özellikle bir sofradayken kesilmiş turp ,ekmek veriyorum....ekmeği yavan yemeyi çok seviyor idil....bazen büyük parçalar koparabiliyor o zamanda müdahele ediyorum...şuna inanıyorum ki biraz bizim elimizde..korkup bişey vermezsek hiç alışmıcaklar....

Miray da yavan ekmek yemeyi o kadar seviyor ki,mamaya ağzını açmıyor,o zaman ekmek gösteriyorum,açıyor ağzını,bir ekmek,bir mama,çorba,öyle yiyor.

aslında sorunun benden dolayıda olduğunun farkındayım ama bir keresinde kusmaya çalışırken fena oldu bende korkuorum aslında vermek lazım bakalım bugünden başlayım eline ekmek vereyim gerçi çocuk belkide bilmez ağzına götürmeyi hiç eline vermedim

egede kuru ekmegi cok sevıyorrrrrrrr

ege cubuk kraker bile yıyor 2 aydır denk gelırse verıyorum

ege biz ne yersek yıyor bisküvide hiç fark etmıyor evet bence senden kaynaklanan bişi

görümcemin oglu 21 aylık cocuk anca yürüyor cocuk ayaga kalkardı aman aman düşecek bişey yıyecek aman bogazında lkalır dur bi kadın sakin ol...

doktorda demişti cocuk geviş refleksini bilmez ver diyeeeeee

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, aliye83, eftelyasu, sevdaazra, zeyno5

Çubuk kraker mı maşallah aslında yemeklere ekmeği batırıp elimle veriyorum onları yiyor ama çorbada ağzına kıyma geldiğinde vs yemek istemiyor

ne varsa bu kuru ekmekte kızlarda kafayı yiyo ekmek görünce sinir oluyorum
bende herşeyi veriyorum boğazına takılır diye panik yapmıyorum yanlarına oturuyorum benim gözetimimde kemirip duruyolar

selam kızlar
mügenin eşi ameliyat oluyo galiba bi geçmiş olsun diyeyim dedim başka neler oluyo bilmiyorum ama
bursalı hatunlar baya ilerlettiniz yoluna koydunuz valla buluşmaları bravo size özeniyorum valla
biz istanbullular uyuşuk çıktık:)
minecim bende selenin eline herşeyi veriyorum bikaç kere boğazına takıldı ben de panik oluyorum o anda ama hallediyoruz beraber selenin de bebekliğinden beri kusma huyu yok zaten
en sevdiği şey de ekmek kemirmek hepsi aynı bunların

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr!!
ben geldim...

şenay ne şekerdir şimdi onlar kemirirken benimkide bayılıyor ekmeğe hımm diye diye yiyor ama ağzını öle bir dolduruyorki sormayın!!!

benim kızda öle üstüm giyinikse bana yapışıyor gideceğimi anlıyor. kuzu onlarr.
evet selen de artık arkamdan ağlamaya başladı önceden hiç ağlamadan bırakıyodum şimdi yandık
geçmiş olsun canım maşallah eceme sıraya dizilecekler artık selen de baya çabalıyo bu ara
iyi gelir canım çok seviyolar dışarıyı hava da çok güzel
selen de dün gece 5,30 a kadar 1-2 saat ağlamış annem artık bizi arıcakmış neredeyse annemin pili bitmiş artık bir an önce yarın olsun da alıyım kuzumu
kolay gelsin canım sana gezin gezin bizim için de gezin
evet ya hiç durmuyo maşalah nazar değmesin

maşallah kağan paşaya uyusun da büyüsün

hoş geldin deniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…