elifcim eğer gelirsen yazarmısın.
gece yatmadan etimek tatlısını yapıcam..2 paket aldım..10 kişilik bi gurup..
etimekler tepsiye tek kat olarak mı dizilioo 2 kat mı..???
egede kuru ekmegi cok sevıyorrrrrrrreline çoğu şeyi veriyorum mine...özellikle bir sofradayken kesilmiş turp ,ekmek veriyorum....ekmeği yavan yemeyi çok seviyor idil....bazen büyük parçalar koparabiliyor o zamanda müdahele ediyorum...şuna inanıyorum ki biraz bizim elimizde..korkup bişey vermezsek hiç alışmıcaklar....
ege cubuk kraker bile yıyor 2 aydır denk gelırse verıyorum5 yaşına kadar mı ne diyosunn eyvahlar olsun o zaman nasıl alıştırırım sizler eline her şeyi veriyormusunuz bende de vsr aslında oğazında kalır diye bir şey de vermiyorum çocuğa acaba yanlış mı yapıyorum
Kıslar ya ÇİÇek nerelerdee??
egede kuru ekmegi cok sevıyorrrrrrrr
ege cubuk kraker bile yıyor 2 aydır denk gelırse verıyorum
ege biz ne yersek yıyor bisküvide hiç fark etmıyor evet bence senden kaynaklanan bişi
görümcemin oglu 21 aylık cocuk anca yürüyor cocuk ayaga kalkardı aman aman düşecek bişey yıyecek aman bogazında lkalır dur bi kadın sakin ol...
doktorda demişti cocuk geviş refleksini bilmez ver diyeeeeee
evet selen de artık arkamdan ağlamaya başladı önceden hiç ağlamadan bırakıyodum şimdi yandıkbenim kızda öle üstüm giyinikse bana yapışıyor gideceğimi anlıyor. kuzu onlarr.
geçmiş olsun canım maşallah eceme sıraya dizilecekler artık selen de baya çabalıyo bu aragünaydın kızlar ben bugün şükür biraz daha iyiyim düne göre ama bursalılar kusura bakmazsanız şu buluşma işini haftaya birgüne alsak bir mahsurumu olurmu sizin için bu hafta ecemin rahatsızlığı benim rahatsızlığım derken ne temizlik yapabildim ne bişey
ister önümüzdeki hafta içi yapalım ister haftasonu bu arada seher sen ne diosun cnm ya eskisi gibi giremıosun artık elif sanıyorum hafta içi erken çıkıyor yani kızlar ne zaman isterseniz salı falan uyarsa salı yapalım kusuruma bakmayın ne olur
bu arada ecem bugün 3 kere arka arkaya 3 er adım attı ya sanıyorum artık yürüycek:)
iyi gelir canım çok seviyolar dışarıyı hava da çok güzelgünaydın herkese artık uykuyu unuttum bende yaa inanırmısnız 10 dk da bir uyanıyo çıldırdım artık gece sabahtan beride mız mız şimdi ayağmada sallıyorum ara ara ağlıyo uykuda acaba diştenmi yaaçok keyifsiz bugun biraz dışarı çıkarıyım onu hava alsın belki ii gelir
kolay gelsin canım sana gezin gezin bizim için de gezingünaydınlar olsun herkese ve hayırlı cumalar....yaşasın hava çok güzel yarında böyle olacak sanırım hep gezicem kızımla.....haftasonu misafirim bu akşam gelicek yemeğe ve gidecek inşallah....sabah 6 dan sonra yemek yaptım akşama pilav yapıcam onuda ıslattım gelirken:))....
bu arada müge geçmiş olsun eşine şimdiye bitmiştir inşallah ameliyatı....
evet ya hiç durmuyo maşalah nazar değmesinmügecim sizede çok geçmiş olsun.. inş. iyi haberler le gelirsin.
ben zaten melek hanıma diyecek bir laf bulamıyorum..
anası bunu temizlik yaparken falan mı doğurdu anacım ..
çok hamarat bir karı ben onun yazdıklarını okuyunca anma tembelim diyorum..
günaydın güsellerr..
biz artık 9da yatıozz..alıştı sanırım..10da da kalkıozz..aralarda 3 defa kalktı ama olsun..erken yatsındaaa..çokk mutluyumm..hayatımızz düzene girdii yaww..artık gesmelerden 9 olmadan kalkıozz..
yarınki misafirlerim için de menüde ufak değişiklikler yaptım..
deizcim o muzlu topların malzemesini aldım denizycemm..ama bol bisküvi koyim de elime yapışmasınn..
patetes toplarıi iptall..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?