2009 Nisan Anneleri

ben bulaşık makinesinin kapağını açık unutmuşum yine bizimki gitmiş bıçak almış emekliyodu öyle ya ayyy aklım çıktı koştum aldım elinden hemen. ayyy çok dalgınım yaaaaaa

allah korusun....
egede hep ben yerleştırırken sepetini eller
içine girmek isterrrrrrr

ya kızlar ege yıne bu ekranı bozdu hangi tuşa bastı bılmıyorum arac cubukları falan gitti....

nerde yapıcam bilen varmı?

kıyamam egeciğe hemencik iyileşir inş.yalnız bende şok oldum 9 da yatırdım ve hala kalkmadı kahvaltıda etmedi daha kıyamıyorum kaldırmaya da benim oğlan alışkın değil böyle yatmaya

neyse kızlarr ben kahvaltı yapıcam..eşim geldi..kahvaltıyıda hazırladıı..by byyyyyyyy
ay bunun kocasıda öldürüyo beni allah nazarlardan saklasın :))) ben bi pazar günü görsem o kahvaltıyı keşke..ama hakkını yemeyeyim ben çok yorgunsam yediklerini falan toplar hep :))
ege kahvaltısı yapmadı 2 gündür sadece meme emiyor.............

kıyamam egeye yaa melek allah acil şifalar versin cnm çok zor hemen düşsün ateşi inşallah..iştahı açılsın..

sabahta en geç 8 de kalkıyo cnm ama şu 2 haftadır falan eskiden daha geç kalkardı diyorumya ecem bambaşka bir çocuk oldu
çiçekçim bizde gaz yapmadı çok şükür milumil 3

maşşalah canım aslında milumil 3 vitamin açısından daha zengin işte ma bizimkine yaramadı

ya bir anda 2 saate indirme gündüz uykusunu yavaş yavaş azaltın 15 er dakika kırp her uykusundan belki farkeder azıcık. ya bi de geçen dergi aldım bu kuzuların toplamda hala 13-14 saat uyku ihtiyacı varmış

melekcım tereyağ yumuşatırmış boğazı çay kaşığı ucuyla azıcık erıtıp versene,çıçek el çabukluğu marıfet bu kuzulara kaşlagöz arası halledıyorlar benımde öyle aklım çıkıyor yürümeden değıl emeklemeden elıyle ayağıyla halledıyor,bu arada neye alıştırırsanız öyle gıdıyor ben hıç sallamadım yatağına yattığında anlıyor uyuyacağını her boşlukta yatırmıyorum zaten ben olmazsam annemde öyle yapıyor gündüz sabah kahvaltı sonrası 1,5 saat,öğlen de 1 saat,akşama doğru 5 gıbı,bazen uyku uykuyu mayalıyor 8 gıbı uyuyor 1 saat sonrada gece uykusu yapıyor sabah 8 gıbıde uyanıyor

9 aylık
Toplam 14 saat ( 2 seans gündüz uykusuyla birlikte)
1 yaş
Toplam 13,75 saat ( 2 seans gündüz uykusuyla birlikte)
18 ay
Toplam 13,5 saat ( 1 seans gündüz uykusuyla birlikte)
2 yaş
Toplam 13 saat ( 1 seans gündüz uykusuyla birlikte)
3 yaş
Toplam 12 saat ( 1 seans gündüz uykusuyla birlikte)
4 yaş
Toplam 11.5 saat ( gündüz uykusu gerekmez )
5-9 yaş Kaynakwh:
Toplam 10-11 saat
10-15 yaş
Toplam 9-10 saat

ee ben geçenler de bizim çocukların 12 saat artık uyuyacaklarını okumuştum allah allah..gerçi bişii farketmez benimki toplam 12 saat uyuyunca ben çook mutlu oluyorum :)

valla melek ege yarı a duzelır selende 2 gun gıttı pazar gunu daha ıyıydı bu gun maşallahı var yarına toparlar egecık
selende saat 10 gıbı yatar sabahta bu ara 9 da kalkıyo gunduzde 2 kez uyur gercı hastalığındna dır dıyorum yoksa 9 a kalmadan uyanıyo gecede sut ıcıyo 150 cc ama doktorum verme artık dedı bıraksın

Ayshe, AysunEge, bigudi54, burcu_arda, cicekcicek, denizela, gulfemim, sev_rey, ssengun, tugbiş123, urla maşallah maşallah

bıde hastalandığından berı huy değiştirdi bazen sallanmak ıstıyo bazen yerdekkı yastına gıdıp yatıp uyuyo kendı kendıne

bende markete gıdıyorum kabak çıntmesı yapacam malum kabızız belkı ıyı gelır üstünede yoğurt,benım bıle ağzım sulandı,öpüldünüz

kızım uyandı.ben de yavaş yavaş hazırlanayım bari.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
annelik dünyanın en zor ama bi o kadarda en değerli en kutsal mesleğiymiş.
kızımı çok ama çok seviyorum.artık onsuz bi yaşam düşünemiyorum.ama buna rağmen ona kızabiliyorum.bu ikilem beni çok yıpratıyo.emzirmeyi bırakınca antidepresana başlıcam.
sağolun kızlar çok güzel bi paylaşım oldu benim için bugün yazılanlar.
kendinize ve meleklerimize iyi bakın.
akşam görüşürüz.

kıyamam egeciğe hemencik iyileşir inş.yalnız bende şok oldum 9 da yatırdım ve hala kalkmadı kahvaltıda etmedi daha kıyamıyorum kaldırmaya da benim oğlan alışkın değil böyle yatmaya

canım Ege hemenn iyileşsin inşallah da ibufen süper bir ilaç Can da hastayken o çok iyi gelmişti

melekçim inşallah hemen iyileşir egede iştahınız yerine gelir.

inşallah kızlar ya

evet seher huy degıştırdiiiiiiiiiiiiiii

zombinin zobisiyim yani dün gece 15 dk bi kalktık 4dende 6 kadar uyumadı aglamadı agladı kucagıma alıyom inliyo resmen ııhıh diyeeeeee

bıde hastalandığından berı huy değiştirdi bazen sallanmak ıstıyo bazen yerdekkı yastına gıdıp yatıp uyuyo kendı kendıne

evet annelik bambaşka bişi.................

esen sen bilirsinnnn

ege biyere bastı yukardakı ve asagıdaki arac cubukları yok olsu nasıl düzeltecmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…