ben bulaşık makinesinin kapağını açık unutmuşum yine bizimki gitmiş bıçak almış emekliyodu öyle ya ayyy aklım çıktı koştum aldım elinden hemen. ayyy çok dalgınım yaaaaaa
ay bunun kocasıda öldürüyo beni allah nazarlardan saklasın :))) ben bi pazar günü görsem o kahvaltıyı keşke..ama hakkını yemeyeyim ben çok yorgunsam yediklerini falan toplar hep :))neyse kızlarr ben kahvaltı yapıcam..eşim geldi..kahvaltıyıda hazırladıı..by byyyyyyyy
ege kahvaltısı yapmadı 2 gündür sadece meme emiyor.............
sabahta en geç 8 de kalkıyo cnm ama şu 2 haftadır falan eskiden daha geç kalkardı diyorumya ecem bambaşka bir çocuk oldu
çiçekçim bizde gaz yapmadı çok şükür milumil 3
cnm gece 8,5 -9 saat uyuyunca gündüz 2 uyku yapıyo toplamda 3 saat yani.
uyandırayım diyorum mesela 1 saat sabah 1 saat öğlen uyusun diyorum ama çoook mızmız olur o zamanda denesem mi bilemiyorum yaa...tüm hayatım durur artık mızmız uykusunu almamış elayla :))
kıyamam egeciğe hemencik iyileşir inş.yalnız bende şok oldum 9 da yatırdım ve hala kalkmadı kahvaltıda etmedi daha kıyamıyorum kaldırmaya da benim oğlan alışkın değil böyle yatmaya
ay bunun kocasıda öldürüyo beni allah nazarlardan saklasın :))) ben bi pazar günü görsem o kahvaltıyı keşke..ama hakkını yemeyeyim ben çok yorgunsam yediklerini falan toplar hep :))
kıyamam egeye yaa melek allah acil şifalar versin cnm çok zor hemen düşsün ateşi inşallah..iştahı açılsın..
canım Ege hemenn iyileşsin inşallah da ibufen süper bir ilaç Can da hastayken o çok iyi gelmişti
melekçim inşallah hemen iyileşir egede iştahınız yerine gelir.
inşallah kızlar yavalla melek ege yarı a duzelır selende 2 gun gıttı pazar gunu daha ıyıydı bu gun maşallahı var yarına toparlar egecık
selende saat 10 gıbı yatar sabahta bu ara 9 da kalkıyo gunduzde 2 kez uyur gercı hastalığındna dır dıyorum yoksa 9 a kalmadan uyanıyo gecede sut ıcıyo 150 cc ama doktorum verme artık dedı bıraksın
bıde hastalandığından berı huy değiştirdi bazen sallanmak ıstıyo bazen yerdekkı yastına gıdıp yatıp uyuyo kendı kendıne
kızım uyandı.ben de yavaş yavaş hazırlanayım bari.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
annelik dünyanın en zor ama bi o kadarda en değerli en kutsal mesleğiymiş.
kızımı çok ama çok seviyorum.artık onsuz bi yaşam düşünemiyorum.ama buna rağmen ona kızabiliyorum.bu ikilem beni çok yıpratıyo.emzirmeyi bırakınca antidepresana başlıcam.
sağolun kızlar çok güzel bi paylaşım oldu benim için bugün yazılanlar.
kendinize ve meleklerimize iyi bakın.
akşam görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?