2009 Nisan Anneleri

gülfem ancak 100 cc içiyo.çok az di mi?ondan sonra da saat başı emmek için kalkıyo.sütüm de yetmediği için doymuyo.acaba ben de mi gece devam sütü versem bi kere daha.
ben 7 de mama 11 de süt gece boyunca kalkışına göre emziriyorum.

çiçekimmm..peki yatarken sallıyomusnn..kendi kendine mi uyyoo..

bu düzenimiz otursun ben sallamayıda bırakıcamm..

canım sallamıyorum müzik çalan bi oyuncağı var 5 dakika boyunca şarkı söylüyo uyuyo bizimki o arada zaten banyo akşam saatlerinde yaptırılınca feci uykusu gelio bebeklerin.

canım mesela 9 da yatırdım diyelim 11 de kalkıyor
çiçek ben milumil 3 e geçtim

canım milumil 3 e geçmiştim bende inanılmaz gaz yaptı can 3 gece boyunca kıvrandı sonra tekrar 2 ye döndük biz

ela da 4 aylıktan beri en geç 9 da uyurdu 2 hafta 10 a 11 e çekti hemen düzelttim :) valla alışkın değilsen geç yatması çok kötü yapıyo insanı :) amaaa 10 saa uyurdu gece şimdi büyüdü 8.30-9 saat uyuyoo gece yaa o zamanda sabahın köründe kalkıyoruz hava aydınlansın diye bekliyoz 2 saat..ne yapacağımı şaşırdım valla geceden mi fedakarlık yapsam da geç yatsa 7.30 da kalksa yoksa akşam erken uyusun eşimle muhabbet edeyim ama en geç 6 da kalkayım ...bilemedim..tabi gece 9 saat uyuyunca gündüz 3 saat uyumak istiyo ..çok uyumasın kaldırayım akşam uyusun desem mızmız olur tüm gün..önerisi olan var mı???

tugbacım..hani 11 de kalkıoo yaa..ışığı hiç açmadan ve konuşmsadan eceme mamayı içirsen..yatakda sallarlkende elini tutsan 10 dk da bayılırr..1 haftadır bu şekilde yapıommm..inşallah düzene girer canım yaa..çok zorr geç yatmasıııı..hiç vakit kalmıoo.

peki sabah kaçta kalkıooo..

ayşe ben de gülfemi uyuturken o ninniyi söylüyorum..hatta bilgisyarda kayılı açıyorum sakinleşiyo onunla.

hımm sütün azsa daha kıvamlı bişey versen gece daha iyi olur bencede canım hem uykunuz bölünmez devamlı

bizim uyku düzenimiz de oturdu gibi bu aralar akşam 9-10 arası uyuyor gece 3 de mama için kalkıyo tekrar yatıyor 5 de mır mır başlıyor 6 da kesin kalkış bazen 2 defa mama yiyor o zaman 7 de kalkıyor.

ya bu durumu konuştuğumuz çok iyi oldu.mesela ben gülfeme aptamil milumil3 almıştım doğrudan.demek ki çocuğa ağır geldi.bugün izmire giderken bi kutu alayım dedim hippler şişde taşıması zor olur diye.3 yerine 2 alayım bari.
gerçekten çok faydalı oldu bu sohbet benim için.

önerim varr denizzz..::))

elanın yatağı nerdee..pencereden direk gün ışığı geliyormuu??eğer gün ışığını çok alan bi odan varsa
o rahatsız edebilir..kağanda tam 6 da uyanmalk istio..mamasını içirip gözlerini kapatıom..saat 9 a kadar uyuyoo..yoksa toplam 9 saat uyuycak ki oda çok azz..yetişkinler bile göz bandı kullanıoo..

canım her bebekte aynı etkiyi yaratmıyodur belki ama bizimki mahvoldu. bencede 2 yi kullanın siz Gülfemciğe

evet çiçek sanırım çocuk acıktığı için de uyanıyor.ben de niyeyse bu emzirme konusunda bi inat var.illa 1 yaşına kadar emzirecem.sütüm yok gibi ama işte niyeyse bu inat kendime zarar.

Gülercim bence de gece uyanınca mama ver bir emzir bir dahaki kalkmasında bizimki de emziği veriyorum o boğuşana kadar mamayı verdim verdim eğer yetişmezse ağlamaya başlıyor ve mamada içmiyo sinirden uyanıyo o ık mık derken veriyorum ağlarsa işimiz iş yani

sabahta en geç 8 de kalkıyo cnm ama şu 2 haftadır falan eskiden daha geç kalkardı diyorumya ecem bambaşka bir çocuk oldu
çiçekçim bizde gaz yapmadı çok şükür milumil 3

gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlerrrrrrrrrrrr

bizimki de tutmaya çalışıo ama bu farklı bişey sanırım
egede tutuyorrrrr cekıyor

ege nasıl oldu acaba ?

egeyi merak ediyorum..nasıl acaba???

egenin ateşi

39,5-------

38,4

37,9

hep bu aralar inip cıkıyorrrrrrrr

gözleri ne mahrur bakıyorrrrrrrr

göz kenarları mkıpkırmızı öksürüyüooooooo

ve doktor öksürük surubu vermedi

ibufen ve calpol
verdi........

içim acıyor o öksürürken

hep benim yanımı sitıoo tuvalete dahi gidemıyom....

kucagımda uyuyooooooo kucagıma alıyorum danayı:):):):)

bi sag bi sol hasta oldugundan beri böyleeeeeeeeeee

Denizcim ela gündüz ne kadar uyuyo?

cnm gece 8,5 -9 saat uyuyunca gündüz 2 uyku yapıyo toplamda 3 saat yani.
uyandırayım diyorum mesela 1 saat sabah 1 saat öğlen uyusun diyorum ama çoook mızmız olur o zamanda denesem mi bilemiyorum yaa...tüm hayatım durur artık mızmız uykusunu almamış elayla :))

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, AysunEge, bigudi54, burcu_arda, cicekcicek, denizela, Esennn+, gulfemim, oslem1907, sev_rey, ssengun+, tugbiş123

neyse kızlarr ben kahvaltı yapıcam..eşim geldi..kahvaltıyıda hazırladıı..by byyyyyyyy

ben bulaşık makinesinin kapağını açık unutmuşum yine bizimki gitmiş bıçak almış emekliyodu öyle ya ayyy aklım çıktı koştum aldım elinden hemen. ayyy çok dalgınım yaaaaaa

merhaba hatunlar bızde gece uyuyanlardanız 10 gıbı muhallebı verıyorum bende ama 1 haftadır sadece ılk adım sütünden verıyorum 200 lük sabah 8 gıbı kalkıyoruz o zamanda 100 lük ıçıyoruz sabah 10 gıbıde kahvaltı ne yerse artık,gece uykusuzluğu zordur,bız hıç yaşamadık çok şükür allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…