2009 Nisan Anneleri

araç çubuklarının olduğu yere gel sağtıkla menu çubuğu vb..
yazan yerlerde tik işaretinin olması lazım.

merhaba kızlar aklıma takıldı dün sultan yazmış
uyuyan bebeği uyandırıpta mama verme demiş dr.
ben demiri 9 da uyutuyorum
11 de bazen uyanıyo bazen uyanmıyo
o zmn emziriyorum uyansada uyanmasada
dün uyandırmadım emzirmek için

gecee uyanmadı acaba böyle devammı etsem

evet cnm inşallah negatiftir
müge evet sultanda bizim doktora götürdü doktor gece yatan çocuğa mama vermeyn diyor zaten acıksa kendisi uyanır diyor

esen deneyecegım saol:):):)

kız yapsana testi hadi inşallah bişi yokturrrrrrrr

selene,tunaya,egeye ve mügenin eşine çokk geçmiş olsun.....çok fazla okuyamadım....hipp ni devam sütünü çok merakm ettim ama heryerde olmuyor sanırım ben göremedim...

selene,tunaya,egeye ve mügenin eşine çokk geçmiş olsun.....çok fazla okuyamadım....hipp ni devam sütünü çok merakm ettim ama heryerde olmuyor sanırım ben göremedim...

sagol gülşencimmm

ben hasta olayımmmmmmmmmmm
cocuklar olmasın mıymıymıyyy uyumuyorda 10 dk uyuyor aglaya aglaya kalkıyor kıyamam dişlerıde kabarmış hepsi bi anda olup bıtecek herhalde corbasnı içmiyorrrrrr

öksürüyoo şuan içim parcalanıyooo

aay müge uyanmadıysa uyandırma bence sen..ela kalkmasa ben hayaatta uyandırmazdım mama için hiç bi zaman
burnumu oynatayım hem evim temizlensin hem yemekler yapılsın hem ela yemek yemiş olsun istiyorum tembelim bugün yaa ..annemin yanından geldim hemen alışmıışım insan rahata çabuk alışıyo.. :))

smart trike dx bisiklet kırmızı bisikletin adı arat internetten çıkar
güzelmiş.. Bende alım bari.. Yok selen teyzesi bize doğum günü hediyesi alacaktı. Ahh nasıl da unuttum..

ayy yarama basma o ayı kocadan bende de var bir tane...

ben bulaşık makinesinin kapağını açık unutmuşum yine bizimki gitmiş bıçak almış emekliyodu öyle ya ayyy aklım çıktı koştum aldım elinden hemen. Ayyy çok dalgınım yaaaaaa
allah korusun .. Dikkat et güzelim..
Bizimkide dün yapma çiçek koparmış ağzında geveliyor..
Tabii ben görmedim.. öksürüyor baktım ağzında yapma çiçek yaprağı..
Nerden buldunda aldın diyorum.. Görmesem boğulacak sıpa...

ege kahvaltısı yapmadı 2 gündür sadece meme emiyor.............
hasta ya annesi ondan bırak meme emsin..

kıyamam egeciğe hemencik iyileşir inş.yalnız bende şok oldum 9 da yatırdım ve hala kalkmadı kahvaltıda etmedi daha kıyamıyorum kaldırmaya da benim oğlan alışkın değil böyle yatmaya

tam dedim kalktı yavrum karnını doyurayım hemen...
şom ağızlı seni .. Uyuyan çoçuğu uyandırdı..

bende markete gıdıyorum kabak çıntmesı yapacam malum kabızız belkı ıyı gelır üstünede yoğurt,benım bıle ağzım sulandı,öpüldünüz
o kız bacım .. Nasıl bişeymiş o öyle...

valla ben yatarken kaldırıyorum çünkü kendisi zaten kalkacak .. En azından benim uykum bölünmesin.

gebelik testi aldımmm...
Ama yapmak istemiyorummm... üff yaa..

yap bakalım .. Sende bişey varsa bende hemen yapım bari....

o burundan bende istiyorum bir tane...

çiçek geçen sene bu zamanlar bir söz veriştin.
Umarım unutmamışsındır.
Baranın ilk yaş günü pastasını sen yapacaktın..
Zamanın azaldı hatırlatırım .
çalışmalara başala yavaştan.
Pasta kursalarına gittin. Göster bakalaım marifetlerini
pastacı güzel

o burundan bende olsa şirvancım valla sırayla ışınlanır tertemiz yaparım evlerinizi :))
çiçek mi yapacak pastasını çok iyi yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…