bizim kız 120 cc içiyo mamabende hala milumil2 veriorum canım 240 ml içio
ayy Allah korusun ....ben bulaşık makinesinin kapağını açık unutmuşum yine bizimki gitmiş bıçak almış emekliyodu öyle ya ayyy aklım çıktı koştum aldım elinden hemen. ayyy çok dalgınım yaaaaaa
gebelik testi aldımmm...
ama yapmak istemiyorummm... üff yaa..
egeye çok geçmiş olsun
selene,tunaya,egeye ve mügenin eşine çokk geçmiş olsun.....çok fazla okuyamadım....hipp ni devam sütünü çok merakm ettim ama heryerde olmuyor sanırım ben göremedim...
güzelmiş.. Bende alım bari.. Yok selen teyzesi bize doğum günü hediyesi alacaktı. Ahh nasıl da unuttum..smart trike dx bisiklet kırmızı bisikletin adı arat internetten çıkar
ayy yarama basma o ayı kocadan bende de var bir tane...yaa ben artık gece olsun istemiyorum o kadar yoruldumki 10 dk da bir kalkarmı çocuk ayağmda salla salla uyutuyoum yerine koyuyırum tam dalıcam hoop kalkıyo.ağlasa dicem bi rahatsızlığı var ama hep böyleydi zaten .dün gece eşime bağırdım sinirden kalk birazda sen salla ben uyuyim dinleniyim horul horul uyuyosun diye 11 ay dır uyku nedir bilmiyorum e bide hamileliğimin son aylarıda uykusuzz geçti valla çıldırdım gece
allah korusun .. Dikkat et güzelim..ben bulaşık makinesinin kapağını açık unutmuşum yine bizimki gitmiş bıçak almış emekliyodu öyle ya ayyy aklım çıktı koştum aldım elinden hemen. Ayyy çok dalgınım yaaaaaa
hasta ya annesi ondan bırak meme emsin..ege kahvaltısı yapmadı 2 gündür sadece meme emiyor.............
kıyamam egeciğe hemencik iyileşir inş.yalnız bende şok oldum 9 da yatırdım ve hala kalkmadı kahvaltıda etmedi daha kıyamıyorum kaldırmaya da benim oğlan alışkın değil böyle yatmaya
şom ağızlı seni .. Uyuyan çoçuğu uyandırdı..tam dedim kalktı yavrum karnını doyurayım hemen...
o kız bacım .. Nasıl bişeymiş o öyle...bende markete gıdıyorum kabak çıntmesı yapacam malum kabızız belkı ıyı gelır üstünede yoğurt,benım bıle ağzım sulandı,öpüldünüz
valla ben yatarken kaldırıyorum çünkü kendisi zaten kalkacak .. En azından benim uykum bölünmesin.merhaba kızlar aklıma takıldı dün sultan yazmış
uyuyan bebeği uyandırıpta mama verme demiş dr.
Ben demiri 9 da uyutuyorum
11 de bazen uyanıyo bazen uyanmıyo
o zmn emziriyorum uyansada uyanmasada
dün uyandırmadım emzirmek için
gecee uyanmadı acaba böyle devammı etsem
gebelik testi aldımmm...
Ama yapmak istemiyorummm... üff yaa..
aay müge uyanmadıysa uyandırma bence sen..ela kalkmasa ben hayaatta uyandırmazdım mama için hiç bi zaman
burnumu oynatayım hem evim temizlensin hem yemekler yapılsın hem ela yemek yemiş olsun istiyorum tembelim bugün yaa ..annemin yanından geldim hemen alışmıışım insan rahata çabuk alışıyo.. :))
çiçek can sallanmadanmı uyuyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?