2009 Nisan Anneleri

kağan paşaa kahvaltı yapmalk istemioo kızlarr..ne yapıcamm..devam sütü içtii..direk çorbaya geçiş yapmak istio nedensee...

maşallah Can'a.
Bizim ki 10 da uyursa çok iyi..
12 1 bile oluyoo...

yaa ben artık gece olsun istemiyorum o kadar yoruldumki 10 dk da bir kalkarmı çocuk ayağmda salla salla uyutuyoum yerine koyuyırum tam dalıcam hoop kalkıyo.ağlasa dicem bi rahatsızlığı var ama hep böyleydi zaten .dün gece eşime bağırdım sinirden kalk birazda sen salla ben uyuyim dinleniyim horul horul uyuyosun diye 11 ay dır uyku nedir bilmiyorum e bide hamileliğimin son aylarıda uykusuzz geçti valla çıldırdım gece

kızlar o topiği bende okudum korkmayın..çok normal birşey..önemli olan onu pekiştirmemek..

görmemiş gibi davranılacak..ilgisi başka yönlere çekilecek.çocukları oyalamak çok kolay zamanla unutu
yor..

kesinlikle olumlu yada olumsuz pekiiştirilmemeli..

maşallah çiçek ecem gece 12 den önce uyumuyor uyusada 1 saat uyuyup uyanıyor doktora sordum nasıl alıştırıcaz diye o nasıl isterse öyle yapacaksın sıkma dedi sen nasıl alıştırdın ?

maşallah can'a çiçek gece hiç uyanmıyor mu ?? bide yatarken ne yediriyorsun sen bizimki mama için mutlaka kalkıyor da

tuğbacım Can doğduğundan beri 8 i 20 gece yıkıyorum dışarda kar da yağsa yıkıyorum hemen giydirip mamasını hazırlayıp yatağa götürüorum. bu sayede alıştı bilioki banyoya gidicek sonra mamasını emicek yatakta ve uyucak.

anladım cnm sen hangi mamayı veriyosun ben eceme milumil veriyorum gece muhallebi vermeye korkuyorum acaba omu tok tutmuyo?

tugbacım sen ecemin keyfine bırakma bence..büyüme hormonu salgıllanıo o saatlerde..

kağanda aynıydı biliyosun..tam bi haftadır 9 da yatırıyorum..çok d,irenio..45 dk uyuyup kaklmak istiyo ama ben yanıma pe4kmez şerbeti hazırlıom uyandıkça onu içioo..sonra tekrar sallıom..böyle böyle düzene girio..

çok büyük rahatlıkmışş..ohhh eşimle çayy sobheett..derss çalışıomm..kitap okuyomm ohh beeee..

ben de bunu marek ediyodum.gülfem gece çok uyanır bazen abartmıyorum 15 kere kalktığımız bile oluyor.ama en geç 9 da yatardı.bi haftadır uyutamıyorum.acaba bizimki de dişten olabilir mi?

bi tane daha benden.hergün akşam olacak diye afakanlar basıyo beni.ben tam çıldırıyodum ki eşim bi güzellik yaptı beni anneme gönderiyo.gelirkende beraber gelin dedi.düşünün artık halimizi.kafamçokkarıştı

maşallah cana.rabbim nazarlardan korusun.ben uyuyan yiyen çocuğa çok dua ediyorum.nazar falan değer de annesi benim yaşadıklarımı yaşar diye çok korkuyorum.
ben de yıkamak istiyorum ama bizim ev soğuk oluyo gülfm de azıcık annesi gibi nazlı olunca cesaret edeemiyorum.

çiçekimmm..peki yatarken sallıyomusnn..kendi kendine mi uyyoo..

bu düzenimiz otursun ben sallamayıda bırakıcamm..

arkadaşlar gülfeme ben hippin organik 10 aydan sonra içirilen sıvı devam sütünden alıyorum.çok rahat.bi deneyin.çok lezzetli.

bende genelde banyo yaptırıp yatırıom..çocuk anlıo bu kez..banyomu yaptım mamamı içtim uyumalıyım dioo.. ve bi ninimiz var..emir kağan uyusunda büyüsünn..annesinin kollarında büyüsün.

bu ninniye başlayıncaa gözler kayıyoo..uyaranlarımız bunlarrr..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…