canın yatış saati fix 8:30 dur en geç 9 da uykuya dalmış olur canım. sabah da 7 yada 7 buçukta kalkar. ama geçen hafta diş ıkarıyodu çıldırdı birkaç gece geç yattı hatta gündüz uyumadı hiç
canın yatış saati fix 8:30 dur en geç 9 da uykuya dalmış olur canım. sabah da 7 yada 7 buçukta kalkar. ama geçen hafta diş ıkarıyodu çıldırdı birkaç gece geç yattı hatta gündüz uyumadı hiç
maşallah Can'a.
Bizim ki 10 da uyursa çok iyi..
12 1 bile oluyoo...
erken yatınca iyi oluyo ya eşimle en azından rahat birkaç saat geçiriyoruz muhabbet edebiliyoruz
maşallah can'a çiçek gece hiç uyanmıyor mu ?? bide yatarken ne yediriyorsun sen bizimki mama için mutlaka kalkıyor da
yaa ben artık gece olsun istemiyorum o kadar yoruldumki 10 dk da bir kalkarmı çocuk ayağmda salla salla uyutuyoum yerine koyuyırum tam dalıcam hoop kalkıyo.ağlasa dicem bi rahatsızlığı var ama hep böyleydi zaten .dün gece eşime bağırdım sinirden kalk birazda sen salla ben uyuyim dinleniyim horul horul uyuyosun diye 11 ay dır uyku nedir bilmiyorum e bide hamileliğimin son aylarıda uykusuzz geçti valla çıldırdım gece
tuğbacım Can doğduğundan beri 8 i 20 gece yıkıyorum dışarda kar da yağsa yıkıyorum hemen giydirip mamasını hazırlayıp yatağa götürüorum. bu sayede alıştı bilioki banyoya gidicek sonra mamasını emicek yatakta ve uyucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?