2009 Nisan Anneleri

bende sıkıldımm..
inşallahh 4 5 haftaya eski kıyfetlerim olacak..
öyle ümit ediyorum yanii.

ya kızlar benim bir arkadaş var herbalife ürünlerine başlamış inanılmaz farketti diyo resmen idrarından yağ parçacıkları geliyormuş

hiç duymadım tuğba o ürünü.acaba emzirirken kullanmanın bi zararı olurmu ki?

ben emziriyorum birde genelde evdeyim diye fazla aynaya bakmamaya dikkat ediyorum oldurda bakarsan göbeğime oyyyyyyyy resmen bunalım takılıyorum erimeyecek gibi duruyor ama işe başlayınca koşuşturmayla zayıflarım diyorum birde evdeyken hadi sıkıldım pasta yapım diyorum haftada 2 kere yapıyorum genelde nasıl eriyecek bilmiyorum valla bu gidişle eşimde beğenmeyecek artık beni ((((

selam kzlar kerem yaramazından anca girebildim
geçmişide yarıda kestim durmuyo yaa

boyuna göre az dedi yaa
kremin ismini htırlamıyorum reçete eşşimdeakşam yazrım
aaa ben bırakmayayaım o zaman :))

bunlar çok normal şeyler şimdiden kerem pipisinin bacaklarının arasına sıkıştırııyo ve gülüyo

ya keremde 2 aydır cinsel organıyla oynuyo.
altını her açtığımda eli direk oraya gidiyo.

tutuyooo çekiyooo.

normal bi süreç sanırım.

meriç 4.5 aylıktan beri çalışıyorum çok yoruluyorum..4 5 saat toplasam uyumuyorum..
birsürü misafir geliyorr
evim kocaman.. işleri eşimle beraber yapıyoruz...
ama vere vere 2,5 kilo verdim..
işe başladığımdan beri.. yanii 5,5 ay olmuş..
emmeyi bıraktığında biraz gider kilo dedi arkadas kizi 2 yasında şimdii.
bilemiyorum..
şimdilik eski kiloma 3 kio kaldı..
5 kilo versem 5 haftada çok iyi
yazın yürüyüs yaparis biraz:)

herballife ı duydum.
ama mamaların (mama diyorlar ismine yiyecekerin)
görüntüsü iğrenç... tadını bilmiyorum.

valla canım ben hayatımda rejim nedir bilmediğim için ne olduğunu bilmıyorum ama arkadaşım yok övüyor
ben 2 kilo daha vermişim ishalden sonra vitamin alıyorum kilo almak için ama banamısın demıyor dün tartıldım 49 kiloyum(

ya keremde 2 aydır cinsel organıyla oynuyo.
altını her açtığımda eli direk oraya gidiyo.

tutuyooo çekiyooo.

normal bi süreç sanırım.

evet özellikle altı açılınca bacaklarıı açıp kapıyor açıp kapıyor sonrda gülüyo eşşek:))

şöyle bir baktığımda hepimzin şikayetleri aynı
yaramazlık annenin arkasından ağlama yanlız bırakılmama isteği karıştırmak yemeği ağzında tutmak geç yatmak gündüz uykularının kısalması istediği şeyi elde etmek için bas bas bağrınmak....elinden birşey alınca ağlamak değilmi?

tuğba biz dün koruparktaydık keremin ayakkabılarnı 1 numara küçük aldık 19 numara yani ecemin o pembe ayakakkabısı gibi önü kırılıyodu bir baktıım kocaman ayakkabı

o hırkayı da almaya gittim s beden kalmamış yaw ksmetim değilmiş demekki

:) bi arkadasim var senin gibi kilo almıyor..
hatta o kadar çok yiyor ki anlatamam..

kız ayşe notebokun hayırlı olsun alıntılardan okudum,
farmville yide açmışsın :)
artıık foto bekliyoruz aaaa

iyi yapmışşın sultancım 20 ecemede büyük oldu emanet gibi duruyo öteki ayakkabılaı:)
ay ya o hırka çok güzeldi neyse şekerim üzülme bir akşam yine çıkarız ama daha erken doya doya alışveriş yaparız:))

esen ben deli gibi yiyorum cnm ama alamıyorum sanıyorum metabolizmam çok hızlı çalışıyor ben hamileyken geceleri kalkar yarım ekmek tost yerdim eşim benimle 6 kilo aldı benim kilolar gitti ama eşim aynen devam:))

negüzelll:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…