boyuna göre az dedi yaaçok geçmiş olsun sehercim iyidir şimdi inşallah selencim
sizede çok geçmiş olsun..
ayenne elada 45 dk da anca etrafı incelemeyi bırakır tam karıştırmaya geçer kısa sürede kalkarız :))
aaay süper bi iş hayırlı olsun cnm bende yapmak isterdim ööle bişii..
sizde çook geçmiş olsunn
bende aynı şeyi söylüyorum hep ma onlar ağlar ve uyuyamazken bu düşünce avutamıyo :)
aman maşallah güle güle giysin resim koysana yelizcim merak ederiz biz :))
aynen benimkide o sıalar maç izliyodu ama ela uyanıktı ve babası maç izlerken bağırınca korktuğu için çook kibar izliyo benim ki artık eskiye göre heheheh
ooh ne güzel gezmişsiniz keremede maşallah ama anlamadığım şirvanın dr bu kilolara çok diyo senin 30 gr az :)) neyse pişiği nasıl oldu sultan .dr ne verdi..?
aaa ben bırakmayayaım o zaman :))esencim benim daha önce de sigarayı bıraktığım zaman kilom artmıştı vee kilo veremeyince pasif jimnastiğe gitmiştim evet beden olarak 3-5 cm inceldim ama hiç kilo vermedim nerdeyse tavsiyemö diyetle yap cnm mutlaka..
allahım o iğrenç sigaradan temelli kurtuldum sonundaa çook şükür zaralarının yanında bırakıncada deli gibi kilo alıyosun hatta ben son bırakmamda ki 1,5 sene oldu önceden deneyimli olduğum için kilo alacağımı biliyordum ve bırakınca hemen rejime başladım rejimle 3 kilo aldım inanabiliyo musunuz :)))
eşim rejimsiz 10 :) birde aldığın kiloları ilk 1 sene kesinlikle veremiyosun vücut duruyo ıııyyy aman kurtuldum :)
kızlar sitede gezinirken şöyle bir başlığa rastladım çok şaşırdım hepimizin bebekleri büyüyo ve böyle bir problemle karşılaşabiliriz bir okuyun.
http://www.kadinlarkulubu.com/davranis-bozukluklari/329078-25yasinda-oglum-masturbasyon-yapiyo.html
ben emziriyorum birde genelde evdeyim diye fazla aynaya bakmamaya dikkat ediyorum oldurda bakarsan göbeğime oyyyyyyyy resmen bunalım takılıyorum erimeyecek gibi duruyor ama işe başlayınca koşuşturmayla zayıflarım diyorum birde evdeyken hadi sıkıldım pasta yapım diyorum haftada 2 kere yapıyorum genelde nasıl eriyecek bilmiyorum valla bu gidişle eşimde beğenmeyecek artık beni((((
ya keremde 2 aydır cinsel organıyla oynuyo.
altını her açtığımda eli direk oraya gidiyo.
tutuyooo çekiyooo.
normal bi süreç sanırım.
valla canım ben hayatımda rejim nedir bilmediğim için ne olduğunu bilmıyorum ama arkadaşım yok övüyor
ben 2 kilo daha vermişim ishalden sonra vitamin alıyorum kilo almak için ama banamısın demıyor dün tartıldım 49 kiloyum(
iyi yapmışşın sultancım 20 ecemede büyük oldu emanet gibi duruyo öteki ayakkabılaı:)
ay ya o hırka çok güzeldi neyse şekerim üzülme bir akşam yine çıkarız ama daha erken doya doya alışveriş yaparız:))
esen ben deli gibi yiyorum cnm ama alamıyorum sanıyorum metabolizmam çok hızlı çalışıyor ben hamileyken geceleri kalkar yarım ekmek tost yerdim eşim benimle 6 kilo aldı benim kilolar gitti ama eşim aynen devam:))
esencım testın negatıf cıkmasına sevındım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?