2009 Nisan Anneleri

selende aynı sultan pılav makarna balık dolma içi patates kızartması severek yıyo köfte ve balıkta yıyo
kerem ve ecem ayakabılarını gule gule kullansın kızlar karında catlaklar içi krem sera dıye bişey varmış arkadasta ıse yaradı bende çok az var denıcem bakalım

kızlar okudumda şimdi gece mama işini ya benim kız hiç yemedi mama şimdide yemiyor yani ben gece bir kere vermeyi denedim ağlayarak uynadı içmiyor benim kzı emme dışında sabah yarım kase kahvaltı öğlen yemek akşamda meyveli muh yiyor başkada bişey yok gecede 8 den sonra emiyor sabaha kadar versemde içmiyor acaba yine denesemmi sadece süt ytermi artık ya (((

bu arada c.tesi üniversite. arkadaşımdan bi haber aldım bayağdır bebiş isitolardı c.tesi müjde verdi hemde ikizmiş o kadar sevindimki allah isteyen herkese nasip etsin.

kakao yağı da iyi gelebilir..
doğumdan önce kullamıyordum.. çok çatlak olmadı bendee..
cildi besliyor.

en güzelini sen yapıyorsun ne güzel işte sütün var ve mamaya gerek duymuyorsun. kilo almasında yada gelişmesinde problem yoksa bence mamaya hiç gerek yok

bu arada kayrada ancak balık tavuk köfte içi patates kızartması yiyebiliyo ama azar azar bazen öğürüyo boğulacak diye çok korkuyorum ama ööle taneli şeyleri pirinç şehriye falan yiyemiyo alışır inşallah yaa

bu arada c.tesi üniversite. arkadaşımdan bi haber aldım bayağdır bebiş isitolardı c.tesi müjde verdi hemde ikizmiş o kadar sevindimki allah isteyen herkese nasip etsin.

amin. insallah..
görümcenim arkadasi var 17 yıllık evli bebişleri olmuyor.
bizim bebek mevlütünde kendi istedi annem kucağına verdi meriçi gözlerinden yaşlar aktı..

amin allah olmayanlarada taddırsın bu duyguyu.... bizimde pilav,balık,makarna yer ama dediğin gibi öğünler daha çok püre şeklinde o zaman kaşık kaşık verince daha iyi yiyor...

allah kimseye aratmasın isteyen herkeze nasip etsin valla çok zor benim teyzemn kızınında 7 yıl olmadı çok üzülüyordu ondan biliyorum.((

benimkide aynı
canım bi dene istersen çok vitamin var mamalarda.
dene diyonda şeker.. Benimki biberon almıyorki ..
Siz biberonu veriyosunuz.. Luk luk içiyor.. Bizimki ağzına koymuyor..
Uykuda ne yapcam ...akşam 9 dan sonra sırf meme emiyor..
Azaldı ama sütlerim. Gündüzde sağmıyorum ya ..

amin. Insallah..
Görümcenim arkadasi var 17 yıllık evli bebişleri olmuyor.
Bizim bebek mevlütünde kendi istedi annem kucağına verdi meriçi gözlerinden yaşlar aktı..
inş. Allah gönüllerine göre verir diyecem ama.. Deniyolarmı daha..

aslında alıştırmak lazım katıya ama zor ve korkuyorum bende pütürlü veriorum da korka korka. erline meyve veriorum onları da yiyo ama pilava falan öğürüyo niyeyse

bende gece sadece anne sütü veriyorum..
aptamil dısında baska bişi yemedi yemiyor da..
pilav yiyebiliyorr..
köfte et tavuk balık da yiyebiliyor..

kıslar valla hiç geçimişi okuyamadım canım çok sıkkın.azra cumartesi gecesi ateşlendi ağla ağla sabah etttik annemdeydik de zaten neyse dün doktora götürdük alerjik bronşit dedi besinsiz kalmış dedi yıkıldım yaa.çalışmama reğmen çok dikkat ediyorum ama uff nebilim akşam olsada eve gitsemm geçmio zaman durdu sanki.sabahdan beri 2 kere yemiş onlarıda kusmuş feci öksürüyo bitkin halsiz yavrum çok fenayım yavrumun yanına bile gidemiorum işlerdenn çok fenayımm

ay canım ya çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir

çok üzüldüm yaaa canım benim dua edicem azra için canım benim

cnm benim tüylerim diken diken oldu hemencik toparlar inş.yemesi için kendini suçlama cnm biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz .

kıyamamm inşallah çabucak düzelir yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…