2009 Nisan Anneleri

ZAYIFLAMA VE METABOLıZMA HIZLANDIRMA ÇAYI
3 adet limon
2 greyfurt
4 su bardağı su
3 çorba kaşığı bal
limon ve greyfurtlar kabuklarıyla 4-5 parçaya bölünüp 4 bardak suda 15 dk. kaynatılır. Soğuduktan sonra limon ve greyfurtlar suları sıkılarak çıkarılır bal eklenir.. sabah ve akşam yemeklerden sonra 1 su bardağı içilir...

ZAYIFLAMA VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir...

ÖDEM SÖKÜCÜ YAĞ YAKICI VE BAĞIRSAK TEMıZLEYıCı ÇAY
4 su bardağı kaynar su
1 çorba kaşığı ufalanmış papatya
1 çorba kaşığı rezene
1 limon suyu
4 subardağı kaynamış suyun içine bütün malzemeler karıştırılır 4-6 saat bekletilir sonra sabah ve öğle yemeklerinden 1 saat sonra 1 su bardağı içilir...

selam kızlar, biraz geçmişe bakiim dedim ama maşallah baya yazmışsınız ne güzel kalabalk burası ben yusufa bi çorba içirip gelicem ..........

kızlar ayakkabı konusu olmuş bizim dana can ın ayakları o kadar tombul ki ayakkabılara girmiyo ancak 21 numara alıyoruz öyle giriyo korkunç bişey geçen ayakkabı aradık eşim çıldırdı

arkadaşın doğum günü vardı..
pastayı indirdim mideye..
negatif çıktıya pastayla kutlama yaptı karıya bak...

profetirol yapıyorum bende hamurunu yaptım soğuyorrrr akşama yeriz eşimle
akşama yemek yok ama pasta var :)))
afiyet şeker olsun..
ya kızlar benim bir arkadaş var herbalife ürünlerine başlamış inanılmaz farketti diyo resmen idrarından yağ parçacıkları geliyormuş
nasıl yani ..idarrada parçaçık
şirvan karısı yapıcam dedim daha 2 ay var zaten ehehehehe
olsun.. banane....
ya keremde 2 aydır cinsel organıyla oynuyo.
altını her açtığımda eli direk oraya gidiyo.

tutuyooo çekiyooo.

normal bi süreç sanırım.

aynen baran da öyle... dur oğlum silim de öyle oyna diyorum sıpaya :)))

eee olacak o kadar aynı devreler ya şekerim.

sağlık olsun ..kereminde ayakkabısı ayağında paralansın ... ayy öylemi denirdi..

bunları buldum kendim için ararken sizinle de paylaşayım dedim işinize yarar belki.

bunları buldum kendim için ararken sizinle de paylaşayım dedim işinize yarar belki.

bende eskiden yerdim yerdim alamazdım şimdi iş değişti 57 nin altına inemiyorum
inmek istemiyorum gerçi sadece sıkılaşmam lazım özellikle göbrğim
birde benim göbeğim çok çatlamıştı sarkık ve büzüşüyor

kızlar bi de sizinkiler hiç bütün öğün olarak katı bişeyler yiyo mu? benimki yemiyo. mesela pilavı öyle yemiyo anca yoğurt koyucam 2 kaşık yicek. tavuk butundan 2 3 küçük parça koparıcam öyle yiyo. patate kızartması yiyo. ama azıcık yani öğün deilk. öğün olarak yine küçük parçalı ama püre kvamına yakın şeyler yiyo

kızlar okudumda şimdi gece mama işini ya benim kız hiç yemedi mama şimdide yemiyor yani ben gece bir kere vermeyi denedim ağlayarak uynadı içmiyor benim kzı emme dışında sabah yarım kase kahvaltı öğlen yemek akşamda meyveli muh yiyor başkada bişey yok gecede 8 den sonra emiyor sabaha kadar versemde içmiyor acaba yine denesemmi sadece süt ytermi artık ya (((

evet sultan şikayetler hemen hemen aynı.

ben daha ayakkabı almadım kereme.6 aylıkken almıştım.numarasız ve bez.

doğum gününe alıcam inşallah.

canım bi dene istersen çok vitamin var mamalarda.

merhaba herkese karşıda eşimin dayısında mevlüt vardı kayrayla ancak 40 dk dayanabildik ve eve geçtik mecburen şimdi uyuyo.bu arada ayakkabı mevzusu konuşulmuş kayraya ayakkabı giyidrmek işkence ayağnı büküyo sizinkilerde varmı böle bişey...

kerem yiyor patates kızartması
pilavıda yer şehriyeleri yer maşallah silip süpürür:)

çiçek geçmişi okumuyosun yazdığımı kaçıırmşsındır cumartesi günü tuğbayala avm deydik asansörde bir beebek vardı aynı can o gözler o yanaklar

balet sanki benim oğlum da

yelizcim keremde öyle.

ben 6 aylık olduğundan her mamayı denedim.

burda arkadsların yazdıkları mamalarıda aldım.ama kesinlikle yemiyo ve içmiyo.

bende çok istyorum en azında gece vereyim tok tutsun diye ama istemiyo.en son 10 gün önce denedim belki içer diye.içmiyo.direk püskürtüyooo

ehehehe oğlumun ikizi kaçmış oraya mı gelmiş:) keşke istanbul a gelebilseniz yaaaaaa

meriç giyiyor.. 20 numara.. paqpa nın ...
1 kac gün garip geldii .
artık rahatlıkla onlarla da yürüyor..

masallah kereme.darısı bizimkilerin yani yemeyen bebişlerin bşına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…