negatif çıktıya pastayla kutlama yaptı karıya bak...arkadaşın doğum günü vardı..
pastayı indirdim mideye..
afiyet şeker olsun..profetirol yapıyorum bende hamurunu yaptım soğuyorrrr akşama yeriz eşimle
akşama yemek yok ama pasta var :)))
nasıl yani ..idarrada parçaçıkya kızlar benim bir arkadaş var herbalife ürünlerine başlamış inanılmaz farketti diyo resmen idrarından yağ parçacıkları geliyormuş
olsun.. banane....şirvan karısı yapıcam dedim daha 2 ay var zaten ehehehehe
ya keremde 2 aydır cinsel organıyla oynuyo.
altını her açtığımda eli direk oraya gidiyo.
tutuyooo çekiyooo.
normal bi süreç sanırım.
eee olacak o kadar aynı devreler ya şekerim.evet özellikle altı açılınca bacaklarıı açıp kapıyor açıp kapıyor sonrda gülüyo eşşek:))
şöyle bir baktığımda hepimzin şikayetleri aynı
yaramazlık annenin arkasından ağlama yanlız bırakılmama isteği karıştırmak yemeği ağzında tutmak geç yatmak gündüz uykularının kısalması istediği şeyi elde etmek için bas bas bağrınmak....elinden birşey alınca ağlamak değilmi?
tuğba biz dün koruparktaydık keremin ayakkabılarnı 1 numara küçük aldık 19 numara yani ecemin o pembe ayakakkabısı gibi önü kırılıyodu bir baktıım kocaman ayakkabı
o hırkayı da almaya gittim s beden kalmamış yaw ksmetim değilmiş demekki
kızlar okudumda şimdi gece mama işini ya benim kız hiç yemedi mama şimdide yemiyor yani ben gece bir kere vermeyi denedim ağlayarak uynadı içmiyor benim kzı emme dışında sabah yarım kase kahvaltı öğlen yemek akşamda meyveli muh yiyor başkada bişey yok gecede 8 den sonra emiyor sabaha kadar versemde içmiyor acaba yine denesemmi sadece süt ytermi artık ya(((
kızlar bi de sizinkiler hiç bütün öğün olarak katı bişeyler yiyo mu? benimki yemiyo. mesela pilavı öyle yemiyo anca yoğurt koyucam 2 kaşık yicek. tavuk butundan 2 3 küçük parça koparıcam öyle yiyo. patate kızartması yiyo. ama azıcık yani öğün deilk. öğün olarak yine küçük parçalı ama püre kvamına yakın şeyler yiyo
merhaba herkese karşıda eşimin dayısında mevlüt vardı kayrayla ancak 40 dk dayanabildik ve eve geçtik mecburen şimdi uyuyo.bu arada ayakkabı mevzusu konuşulmuş kayraya ayakkabı giyidrmek işkence ayağnı büküyo sizinkilerde varmı böle bişey...
kerem yiyor patates kızartması
pilavıda yer şehriyeleri yer maşallah silip süpürür:)
çiçek geçmişi okumuyosun yazdığımı kaçıırmşsındır cumartesi günü tuğbayala avm deydik asansörde bir beebek vardı aynı can o gözler o yanaklar
kerem yiyor patates kızartması
pilavıda yer şehriyeleri yer maşallah silip süpürür:)
çiçek geçmişi okumuyosun yazdığımı kaçıırmşsındır cumartesi günü tuğbayala avm deydik asansörde bir beebek vardı aynı can o gözler o yanaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?