şirvan sen işe başlayınca baran gündüz ememedi yaa zorluk çıkarmış mıydı o zaman..
sevindim şirvan negatif olmasına
günaydın
anladım canım:) öbürü de hayırlısı olsun :)sınav için demiştim hayırlısı olsun diye yanlış anlaşılmasın
selenle ancak bi günaydın yazabildim valla
bugün nasılsa erken kalkacağı tuttu normalde öğlende kalkar şimdi uyudu yine
bisikleti bende çok beğendim ama arabasında gizmeyi sevmeyen selen buna biner mi acaba
oto koltuğu da almam lazım ama elimde kalcak diye korkuyorum ama ağlasa da ona oturmayı kabul etmesi lazım
şirvan hayırdır böyle bir ihtimal mi vardı.geçmiş olsun:)
benim de 1 hafta 15 gündür midem bulanıyo başım dönüyo dün adet olur gibi oldum ama tam olmadı hala. hamile kaldığımda da böyle olmuştu 1-2 gün az az kanama olmuştu adet tarıihimde.akşama kadar tam gelmezse ben de test yapıcam eşime göre böyle bi ihtimal yok ama olsun
şirvancım dün arayıp sınavımı sordu sağolsun . sınav kötü geçti kazanamadım kızlar ama üzülmedim hiç hayırlısı. yaza yazlığa gidebilicem kızımla ohh:)
günaydın
alışmaz canım bence inşallah yani. selen de annemde gece kalkıp oturup oynamaya alışmış bi gece yaptı evde de ama bi daha olmadı çok şüküryasemin dün akşam olay yarattı öğlen 2.30 da kalkmış dışarı çıkmışlar sonra amca gelmiş onla emekleyip durmuşlar ölmüş yorgunluktan ama uyutamadık. çok uykusu var uyumamak için direniyor. nasıl ağlıyor. en son çare arabaya atladık bi boğaz turu hemen gitti. saat 21.30 olmuştu. bişi değil alışkanlık haline getirirse akşamları selin yollarda olur. bebekken bile yapmamıştık böle bişi ilk oldu.
sağol canımgünaydın kızlar
aliye hayırlısı olsun cnm herşeyde vardır bir hayır
şirvancım sonucun negatif çıkmasına sevindim,
zeynebin dişi hayırlı olsun
ya acaba ilk kim hamile kalıcak ben çok merak ediyorum nasıl hareketlenir burası valla:))
hayırlısı canım herşeyde vardır bi hayır..
selenle ancak bi günaydın yazabildim valla
bisikleti bende çok beğendim ama arabasında gizmeyi sevmeyen selen buna biner mi acaba
oto koltuğu da almam lazım ama elimde kalcak diye korkuyorum ama ağlasa da ona oturmayı kabul etmesi lazım
benim de 1 hafta 15 gündür midem bulanıyo başım dönüyo dün adet olur gibi oldum ama tam olmadı hala. hamile kaldığımda da böyle olmuştu 1-2 gün az az kanama olmuştu adet tarıihimde.akşama kadar tam gelmezse ben de test yapıcam eşime göre böyle bi ihtimal yok ama olsun
şirvancım dün arayıp sınavımı sordu sağolsun . sınav kötü geçti kazanamadım kızlar ama üzülmedim hiç hayırlısı. yaza yazlığa gidebilicem kızımla ohh:)
alışmaz canım bence inşallah yani. selen de annemde gece kalkıp oturup oynamaya alışmış bi gece yaptı evde de ama bi daha olmadı çok şükür
sağol canım
ilk kim kazaya kurban gidicek diyosun yani:)planlı olursa çok heyecanlı olmaz çünkü:)
ben dü n gece yattıktan sonra bi hesap yaptım benim için en iyisi 2012 gibi gözüküyo selen de yaptığım gibi hesapların tutması ve erkek olması için ağustostan sonra hamile kalmam lazım.herşey Allah"tan tabi ama denemekten bişey olmaz selen de tutmuştu
bu ağustostamialışmaz canım bence inşallah yani. selen de annemde gece kalkıp oturup oynamaya alışmış bi gece yaptı evde de ama bi daha olmadı çok şükür
sağol canım
ilk kim kazaya kurban gidicek diyosun yani:)planlı olursa çok heyecanlı olmaz çünkü:)
ben dü n gece yattıktan sonra bi hesap yaptım benim için en iyisi 2012 gibi gözüküyo selen de yaptığım gibi hesapların tutması ve erkek olması için ağustostan sonra hamile kalmam lazım.herşey Allah"tan tabi ama denemekten bişey olmaz selen de tutmuştu
sen zaten gözümde tütüyosun .. aşk böcüğüm benim...beni özlüyosundur şirfaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
bende yazlığa gelebilirmiyim ..selenle ancak bi günaydın yazabildim valla
valla artık bir buluşma ytapalım anca tembel olduk çıktık anacım..bende çok seviyorum sizi şirvan. deme öyle kız adım kalacak öyle yanarım yanarım sizden ve kızımdan ayrı kaldığıma yanarım burnumda tütünüz valla dün aradın ya buluşma var sandım hemen düşünüyorum nasıl giderim diye:)
bu gidişle ben kalırım anacım.. korunma falan yok... allaha emanet yapıyoz işte...günaydın kızlar
aliye hayırlısı olsun cnm herşeyde vardır bir hayır
şirvancım sonucun negatif çıkmasına sevindim,
zeynebin dişi hayırlı olsun
ya acaba ilk kim hamile kalıcak ben çok merak ediyorum nasıl hareketlenir burası valla:))
yasemin dün akşam olay yarattı öğlen 2.30 da kalkmış dışarı çıkmışlar sonra amca gelmiş onla emekleyip durmuşlar ölmüş yorgunluktan ama uyutamadık. çok uykusu var uyumamak için direniyor. nasıl ağlıyor. en son çare arabaya atladık bi boğaz turu hemen gitti. saat 21.30 olmuştu. bişi değil alışkanlık haline getirirse akşamları selin yollarda olur. bebekken bile yapmamıştık böle bişi ilk oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?