2009 Nisan Anneleri

aa nasıl ya aylara göremi cinsiyet belirleniyor?
yok canım yılları göre
yok şeker 2012 ağustos daha var:)

bakın anlatayım ilk başlarda biz hamileyken urla hesaplıyodu herkese.siz varmıydınız bilmiyorum o zaman
bir rivayete göre erkeklerin 3 yılda bir kadınların 4 yılda bir kanlarında bir değişiklik oluyo ve hamile kalınan tarihe en yakın tarihte kimin kanı değiştiyse bebeğin cinsiyeti onunkinden oluyo
ben 83lüyüm eşim 79 lu hesaplarsak 2012 ağustos(eşimin doğum tarihi) ta eşimin kanı değişiyo o zaman hamile kalmam lazım
2012 den önce 2009 var
benim de 2011 şubatta değişicek yani 2009 ağstv ile 2011 şubvarası da erkek gözüküyo ama o erken olur 2011 şub ile 2012 ağust arası da kız olur

bilmem anlatabildimmi

canım şu planmayı beraber yapalım daha heyecanlı olur..
sen yaptın ben yaptım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ama ben bu sefer kız istiyorum. tabii öncelikle sağlıklı olsunda gerisi boş..
gönlümden gecen kız ama ne yapım

çok güzel yazmış kadın TDK yıda anneye kocakarı lafını kondurduğu için kınıyorum!

ii geceler kızlarr size haberimm varr
sanırımm dişimiz çıktıııı
ayrıca zeynebi dr götrm kulagıyla oynuyodu devmlı ortakulak iltihabı olmşş yavrum ondan huzurszz
hayırlı olsun nagihan ve de çok geçmiş olsun...

kızlar ben sizi çok seviyorum .....

içimden geldi.. yazım valla...

buraya bakmadan yapamıyorum
neden acaba ???

keske hepimiz yakın olsak ..
zaten toplasan devamlı giren kaç kişiyiz ki ?
bende seni çok seviyorum tatlım keşke imkanmz olsada toplu bi buluşma yapsak

hayırlısı olsun aliyecim vardır bundada bir hayr

günaydın tatlım erkencsin

nasıl yapıyosun kız cinsiyet işini bizede söyleeeedelikafadulden

tuğba zaten 1.hamile adayı çiçek istiyodu şirvanda olsa olur diyenlerden gibi geliyor:))

doğru hesapladıysam 2011 yılındada benim kzım olur 87 liyim ben üstüne 4 sene koyarak hsapladım en yakın 2011 çıktı:))

gel şekerim gel yeter ki sen gel

yapalım valla ben de özeniyom çok bursalılara
sen çalışıyosun kız yorgunluk olmasın sana biz aylakız bana gelin
sana gelcem de tek düşündüğüm selenle o yolculuğu nasıl yapıcam ben bile zaptedemiyorum ana kucağına sığmıyo saten artık önce bi oto koltuğu almam lazım sana gelmek için:)

sorma sultancım ya ah ah ben bu saatlerde kalkacak insanmıydım ecem artık hiç uyumuyor erkenden ayaktayız valla bu çocuk nasıl düzelecek bilmiyorum:))

eeee bennn kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ben ağustos 79
eşim ekim 80

yapalım şekerim
doğru hesapladıysam 2011 yılındada benim kzım olur 87 liyim ben üstüne 4 sene koyarak hsapladım en yakın 2011 çıktı:))

evet canım be de ayı da düşün yani 2011 bi de hangi ayda doğduysan o aydan sonra olacak

bende kız istiyorum yaaaa ama kararlıyım Can kıskanç bi çocuk olavağa benzio eğer onun psikolojisini bozacağını yıpratacağını düşünürsem yapmam ikinciyi

yapalım şekerim

evet canım be de ayı da düşün yani 2011 bi de hangi ayda doğduysan o aydan sonra olacak

tam olarak nasıl hesaplanıyo..
bakalım biz doğarken de tutmuşmu.
bide bizim meriç te

senin de 2011 ağustostan sonra hamile kalırsan kızın oluyo şirvan(2013 ekime kadar istedilin tarihte hamile kalabilirsin)
2010 ekimden 2011 ağustosa kadar erkek
2013 ekimden sonra tekrar erkek
ya kızlar her şey bi yana Allah nasıl yazdıysa o olur.ama kim bu hesaba göre hamile kaldıysa doğru çıkmıştı ben de hayırlısı ne ise o olsun dedim ve hesapladım yine de. inşallah yine olur .
ben bi de garanti olsun diye çin takvimine de bakmıştım

beni çin takvimi fena kandırmıştı:))
sözde 2009 nerdeyse bütün ayları kız gösteriyordu ama ben hep diyodum benimki erkek olacak diye

şimdi bide keremim küçük onun üstüne gül kolayamam o benim aşkmm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…