çok güzel yazmış kadın TDK yıda anneye kocakarı lafını kondurduğu için kınıyorum!
hayırlı olsun nagihan ve de çok geçmiş olsun...
bende seni çok seviyorum tatlım keşke imkanmz olsada toplu bi buluşma yapsak
hayırlısı olsun aliyecim vardır bundada bir hayr
günaydın tatlım erkencsin
nasıl yapıyosun kız cinsiyet işini bizede söyleeeedelikafadulden
tuğba zaten 1.hamile adayı çiçek istiyodu şirvanda olsa olur diyenlerden gibi geliyor:))
ben gelirim diyecem de arabayla karşıya nasıl gelirim ona cesaret edemiyorum.gel şekerim gel yeter ki sen gel
yapalım valla ben de özeniyom çok bursalılara
sen çalışıyosun kız yorgunluk olmasın sana biz aylakız bana gelin
sana gelcem de tek düşündüğüm selenle o yolculuğu nasıl yapıcam ben bile zaptedemiyorum ana kucağına sığmıyo saten artık önce bi oto koltuğu almam lazım sana gelmek için:)
bende kız istiyorum yaaaa ama kararlıyım Can kıskanç bi çocuk olavağa benzio eğer onun psikolojisini bozacağını yıpratacağını düşünürsem yapmam ikinciyi
ağustosta o zaman kerem 2.5yaşında falan olur sanırım 9ayda öyle 3yaşını geçer aman ne diyorum ben ya ben daha istemiyoruumm
cin takvimi bende tutmamıştı. bakalım hayırlısı . zaten istediğim tarihlerdi.senin de 2011 ağustostan sonra hamile kalırsan kızın oluyo şirvan(2013 ekime kadar istedilin tarihte hamile kalabilirsin)
2010 ekimden 2011 ağustosa kadar erkek
2013 ekimden sonra tekrar erkek
ya kızlar her şey bi yana Allah nasıl yazdıysa o olur.ama kim bu hesaba göre hamile kaldıysa doğru çıkmıştı ben de hayırlısı ne ise o olsun dedim ve hesapladım yine de. inşallah yine olur .
ben bi de garanti olsun diye çin takvimine de bakmıştım
bencede katılıyorum sana...Can da benim aşkım Sultan ama anneye kız şart bence erkek çocuk ne yazıkki büyüyünce anneye babaya daha az bağlı oluyo ama kız öyle değil
kızlar eşlerimiz genelde 80 doğumlu galiba...eşim 80 li
83
86
89
92
95
98
2001
2004
2007
2010
2007 ile 2010 arası oldu kerem benimkide tuttu
aliyecim hayılısı olsun cnm allah gönlüne göre mutlu olacağın başka bi iş versin :)
elif senin poğacanı yapıyorum bakalım tutturacak mıyım ,dün hep tatlı isteyen eşim poğaça yapsana dedi allaah dedim elifin tarifi var allahtan :))
canım bakarsın tabii duruma ama belli dönemlerde her türlü sorunları olacak biliyosun 2.leri kıskanacakları kesin bizde kıskanmışızdır hatırlamıyorum ben ama iyi de anlaşırlar yeri gelince. hele şu 2 yaş bunalımı denen şeyden herkes illallah demiş:)bende kız istiyorum yaaaa ama kararlıyım Can kıskanç bi çocuk olavağa benzio eğer onun psikolojisini bozacağını yıpratacağını düşünürsem yapmam ikinciyi
erkeğin doğum tarihine 3 er yıl kadınınkine 4 er yıl ekleyerek 2000 li yıllara kadar gel canım mesela eşin 79 luysa2012 çıkar bu yıldan sonraki en yakın yıltam olarak nasıl hesaplanıyo..
bakalım biz doğarken de tutmuşmu.
bide bizim meriç te
:)ağustosta o zaman kerem 2.5yaşında falan olur sanırım 9ayda öyle 3yaşını geçer aman ne diyorum ben ya ben daha istemiyoruumm
ya kıskandırmayın şimdi atlayıp otobüse gitçem ben de birine.şirvan çalışıyo esra ya gideyim bari:)tuğba hadi atla otobüse gel hadiiiii kahve içerükkk
durur ya durmazmı hiç camdan baktırrısın uyur bile arabada insanlara bakarofff bugün sözde benimki arabayı bana bırakıcaktı gece dedi bırakayım bende bakarız yarın dedim sabah yine arabayla gitmiş kız nasıl geleyim otobüste ecem durmazki
Can da benim aşkım Sultan ama anneye kız şart bence erkek çocuk ne yazıkki büyüyünce anneye babaya daha az bağlı oluyo ama kız öyle değil
negatif canımmmm ,
geçmişe bakındım birazcık..
sabah test yaptm negatifti,, eşime söylüyorum..
aman sende hemen test yapıyorsun diyor,, ,insan biraz bekler heyecan katar yaşamııza ,,bütün sihiri bozuyorsun diyor..
delimidir nedir bu adam anlamadım gitti....klava:
kızlar ben sizi çok seviyorum .....
içimden geldi.. yazım valla...
buraya bakmadan yapamıyorum
neden acaba ???
keske hepimiz yakın olsak ..
zaten toplasan devamlı giren kaç kişiyiz ki ?
selenle ancak bi günaydın yazabildim valla
bugün nasılsa erken kalkacağı tuttu normalde öğlende kalkar şimdi uyudu yine
bisikleti bende çok beğendim ama arabasında gizmeyi sevmeyen selen buna biner mi acaba
oto koltuğu da almam lazım ama elimde kalcak diye korkuyorum ama ağlasa da ona oturmayı kabul etmesi lazım
şirvan hayırdır böyle bir ihtimal mi vardı.geçmiş olsun:)
benim de 1 hafta 15 gündür midem bulanıyo başım dönüyo dün adet olur gibi oldum ama tam olmadı hala. hamile kaldığımda da böyle olmuştu 1-2 gün az az kanama olmuştu adet tarıihimde.akşama kadar tam gelmezse ben de test yapıcam eşime göre böyle bi ihtimal yok ama olsun
şirvancım dün arayıp sınavımı sordu sağolsun . sınav kötü geçti kazanamadım kızlar ama üzülmedim hiç hayırlısı. yaza yazlığa gidebilicem kızımla ohh:)
bende kardeş sevgisini bilsin istiyorum...Şirvan evet dyerum ya hepimizi ikilemdeyiz ikici bebek konusunda yok bünyem kaldırır mı hamielleik zaten zor kilolar falan derken yine lhusalık bilmem ne doğum cart curt zor iş bunlar ama ben tek çocuğum 2 çocuk istiyorum o yüzden
ben yarın evdeyim gel şekerim bize gel...canım bakarsın tabii duruma ama belli dönemlerde her türlü sorunları olacak biliyosun 2.leri kıskanacakları kesin bizde kıskanmışızdır hatırlamıyorum ben ama iyi de anlaşırlar yeri gelince. hele şu 2 yaş bunalımı denen şeyden herkes illallah demiş:)
erkeğin doğum tarihine 3 er yıl kadınınkine 4 er yıl ekleyerek 2000 li yıllara kadar gel canım mesela eşin 79 luysa2012 çıkar bu yıldan sonraki en yakın yıl
ya da meriçe bakacaksan 2008e en yakın yıl hanginizin ki ona bakacaksın
of anlatabildimmi acabafisfisfis
:)
selen de 3.5 oluyo ama bence de 2.5 daha küçük geliyo bana da
ya kıskandırmayın şimdi atlayıp otobüse gitçem ben de birine.şirvan çalışıyo esra ya gideyim bari:)
ama 1 yıl olucak nerdeyse daha vücutlarımız çok yorgun çoğumuz adam gibi uyumuyoruz bile hele bi dinlenelim sonra yaparız ikinciye zaten güç kuvvet artı maksimum sabır lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?