2009 Nisan Anneleri

istiyorum tabii kızım olsun fena mı olur..
eşim diyor erkek olursa kız bulana kadar yaparız oldu dedim..
son hakkın onu iyi değerlendir.

ben gelirim diyecem de arabayla karşıya nasıl gelirim ona cesaret edemiyorum.

bende kız istiyorum yaaaa ama kararlıyım Can kıskanç bi çocuk olavağa benzio eğer onun psikolojisini bozacağını yıpratacağını düşünürsem yapmam ikinciyi

kıskançlığı gider,, bencil olmaz.. okulda da bunlar sorun..
alışır gider canım sen vazgeçme sakın ...

ağustosta o zaman kerem 2.5yaşında falan olur sanırım 9ayda öyle 3yaşını geçer aman ne diyorum ben ya ben daha istemiyoruumm

düşünmeyene bak. hesaplama yapıyor şimdiden ..

Can da benim aşkım Sultan ama anneye kız şart bence erkek çocuk ne yazıkki büyüyünce anneye babaya daha az bağlı oluyo ama kız öyle değil

eşim 80 li
83
86
89
92
95
98
2001
2004
2007
2010

2007 ile 2010 arası oldu kerem benimkide tuttu

aliyecim hayılısı olsun cnm allah gönlüne göre mutlu olacağın başka bi iş versin :)

elif senin poğacanı yapıyorum bakalım tutturacak mıyım ,dün hep tatlı isteyen eşim poğaça yapsana dedi allaah dedim elifin tarifi var allahtan :))

Şirvan evet dyerum ya hepimizi ikilemdeyiz ikici bebek konusunda yok bünyem kaldırır mı hamielleik zaten zor kilolar falan derken yine lhusalık bilmem ne doğum cart curt zor iş bunlar ama ben tek çocuğum 2 çocuk istiyorum o yüzden

cin takvimi bende tutmamıştı. bakalım hayırlısı . zaten istediğim tarihlerdi.

Can da benim aşkım Sultan ama anneye kız şart bence erkek çocuk ne yazıkki büyüyünce anneye babaya daha az bağlı oluyo ama kız öyle değil
bencede katılıyorum sana...
eşim 80 li
83
86
89
92
95
98
2001
2004
2007
2010

2007 ile 2010 arası oldu kerem benimkide tuttu
kızlar eşlerimiz genelde 80 doğumlu galiba...

tutar tutar güzel olur inş.
afiyet şeker olsun .

aliyecim bayan arkadasim 74 lü eşi 72 li 2010 da ikiside oluyoo nolcak şimdii.

benim de 2012 eylüle kadar erke olur

bende kız istiyorum yaaaa ama kararlıyım Can kıskanç bi çocuk olavağa benzio eğer onun psikolojisini bozacağını yıpratacağını düşünürsem yapmam ikinciyi
canım bakarsın tabii duruma ama belli dönemlerde her türlü sorunları olacak biliyosun 2.leri kıskanacakları kesin bizde kıskanmışızdır hatırlamıyorum ben ama iyi de anlaşırlar yeri gelince. hele şu 2 yaş bunalımı denen şeyden herkes illallah demiş:)
tam olarak nasıl hesaplanıyo..
bakalım biz doğarken de tutmuşmu.
bide bizim meriç te
erkeğin doğum tarihine 3 er yıl kadınınkine 4 er yıl ekleyerek 2000 li yıllara kadar gel canım mesela eşin 79 luysa2012 çıkar bu yıldan sonraki en yakın yıl
ya da meriçe bakacaksan 2008e en yakın yıl hanginizin ki ona bakacaksın
of anlatabildimmi acabafisfisfis
ağustosta o zaman kerem 2.5yaşında falan olur sanırım 9ayda öyle 3yaşını geçer aman ne diyorum ben ya ben daha istemiyoruumm
:)
selen de 3.5 oluyo ama bence de 2.5 daha küçük geliyo bana da

tuğba hadi atla otobüse gel hadiiiii kahve içerükkk
ya kıskandırmayın şimdi atlayıp otobüse gitçem ben de birine.şirvan çalışıyo esra ya gideyim bari:)

ama 1 yıl olucak nerdeyse daha vücutlarımız çok yorgun çoğumuz adam gibi uyumuyoruz bile hele bi dinlenelim sonra yaparız ikinciye zaten güç kuvvet artı maksimum sabır lazım

bencede çok erken enaz 2 yıl geçmelii.
daha daha 1 kere regl oldum hala emziriyorum.
normal yasantima dönmedim bile.
kızıma yeteri kadar vakit ayırmak istiyorum.
arada kaynasın büyüsün istemiyorum..

offf bugün sözde benimki arabayı bana bırakıcaktı gece dedi bırakayım bende bakarız yarın dedim sabah yine arabayla gitmiş kız nasıl geleyim otobüste ecem durmazki
durur ya durmazmı hiç camdan baktırrısın uyur bile arabada insanlara bakar

kız çocuğu büyütmek bana çok zor geliyo
hayırlı br evlat olursa tabi ilerde çok iyi olur annesine yardımcı olur ama korkuyorum ben kızım olcak diye ne bileyim sorumluluğu çok daha fazla

HADİ GÖZÜN AYDIN.

kızlar ben sizi çok seviyorum .....

içimden geldi.. yazım valla...

buraya bakmadan yapamıyorum
neden acaba ???

keske hepimiz yakın olsak ..
zaten toplasan devamlı giren kaç kişiyiz ki ?

ben de çok seviyorum hepinizi.

o zaman yeniden aramıza hoşgeldin aliye.herşeyde vardır bi hayır.

Sultan korkma bereber büyütürüz kızımızı da:)

kızlar hatta beraber yapılacak madem hedef koyalım 2012 de hamile kalmaya çalışalım:)

selam kızlar nasısınız. çoğu kişi nickini değiştirmiş bende değiştridim. eski adımla şemşamer. benim bakıcı işi bırakmak istiyo ne yapacağımı şaşırdım. çocuk yapmaktan değil bu bakıcı olayından korkuyodum korktuğum başıma geldi. işe başlayalı 1 ay oldu ve ben ikinci bakıcıyı aramaya başladım. bulmak problem değilde çıcvuklar yeni birine nasıl ısıncak tekrar. Allahım sen yardım et bana.

valla bende istıyourdum 2.yi eşimde hatta bu yaz sprali çıkarttırıcaktım
ama ecem inanılmaz bir çocuk oldu 2.asla kaldıramam herhelde ecem zaten çok yıpratıyo beni ama eşim başımın etini yiyo 2. diye

bende kardeş sevgisini bilsin istiyorum...

ben yarın evdeyim gel şekerim bize gel...
otogar yakın zaten sana.
ama 1 yıl olucak nerdeyse daha vücutlarımız çok yorgun çoğumuz adam gibi uyumuyoruz bile hele bi dinlenelim sonra yaparız ikinciye zaten güç kuvvet artı maksimum sabır lazım

fazla rahata alışmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…