aynen o yaşadıklarımı bir kez daha yaşamak için çok erken yani benim sinir sistemim daha düzelmediama 1 yıl olucak nerdeyse daha vücutlarımız çok yorgun çoğumuz adam gibi uyumuyoruz bile hele bi dinlenelim sonra yaparız ikinciye zaten güç kuvvet artı maksimum sabır lazım
heheh kamyonla gelsen anca çiçek heheh gözümün önüne geldi ne gldüm hee kasaya doluşurux dümbelek falan çalarız muhahahkızlar yaz gelsin banada gelin biraz uzak evim ama sarıyere falan gelebilirseniz ordan ben alırım sizi
aynen o yaşadıklarımı bir kez daha yaşamak için çok erken yani benim sinir sistemim daha düzelmedi
bazı şeyler eskisine dönmedi bana daha çok var
heheh kamyonla gelsen anca çiçek heheh gözümün önüne geldi ne gldüm hee kasaya doluşurux dümbelek falan çalarız muhahah
canım senin de 2012 nisan dan sonra kız oluyoaliyeee kız benimkini de hesapla benim kafam basmadı
ben 84 nisan
eşim 80 şubat
dimi çıkıyo ya herkesinaliye ben de hesapladım yasemin de doğru çıktı. o zaman ikinci de ayarlıyalım :)
bizimki de erkeğe kadar devam diyo şirvan:)istiyorum tabii kızım olsun fena mı olur..
eşim diyor erkek olursa kız bulana kadar yaparız oldu dedim..
son hakkın onu iyi değerlendir.
ben gelirim diyecem de arabayla karşıya nasıl gelirim ona cesaret edemiyorum.
kıskançlığı gider,, bencil olmaz.. okulda da bunlar sorun..
alışır gider canım sen vazgeçme sakın ...
düşünmeyene bak. hesaplama yapıyor şimdiden ..
evet ya kız şart allah nasip eder inşallahCan da benim aşkım Sultan ama anneye kız şart bence erkek çocuk ne yazıkki büyüyünce anneye babaya daha az bağlı oluyo ama kız öyle değil
sağol canım benim aminaliyecim hayılısı olsun cnm allah gönlüne göre mutlu olacağın başka bi iş versin :)
elif senin poğacanı yapıyorum bakalım tutturacak mıyım ,dün hep tatlı isteyen eşim poğaça yapsana dedi allaah dedim elifin tarifi var allahtan :))
evet çok gözümde büyüyo benim de herşey ama 2. olmalı bence ama şimdi daha erken ondan zor geliyo birazda canımŞirvan evet dyerum ya hepimizi ikilemdeyiz ikici bebek konusunda yok bünyem kaldırır mı hamielleik zaten zor kilolar falan derken yine lhusalık bilmem ne doğum cart curt zor iş bunlar ama ben tek çocuğum 2 çocuk istiyorum o yüzden
aliyecim bayan arkadasim 74 lü eşi 72 li 2010 da ikiside oluyoo nolcak şimdii.
şemşamer hoşgeldin.uğramıyosun pek
nereye kaçtım kız burdayım klavye problemli yavaş yazıyorum o yüzdenaliye kaçarrrrrrrrrr
aynen katılıyorumama 1 yıl olucak nerdeyse daha vücutlarımız çok yorgun çoğumuz adam gibi uyumuyoruz bile hele bi dinlenelim sonra yaparız ikinciye zaten güç kuvvet artı maksimum sabır lazım
geliriz canım avr sonuçtakızlar yaz gelsin banada gelin biraz uzak evim ama sarıyere falan gelebilirseniz ordan ben alırım sizi
ben debencede çok erken enaz 2 yıl geçmelii.
daha daha 1 kere regl oldum hala emziriyorum.
normal yasantima dönmedim bile.
kızıma yeteri kadar vakit ayırmak istiyorum.
arada kaynasın büyüsün istemiyorum..
ben de korkuyorum sultan ya ama ben erkekten de korkuyorum. ne bileyim ya zaman çok kötüdurur ya durmazmı hiç camdan baktırrısın uyur bile arabada insanlara bakar
kız çocuğu büyütmek bana çok zor geliyo
hayırlı br evlat olursa tabi ilerde çok iyi olur annesine yardımcı olur ama korkuyorum ben kızım olcak diye ne bileyim sorumluluğu çok daha fazla
HADİ GÖZÜN AYDIN.
ben de çok seviyorum hepinizi.
o zaman yeniden aramıza hoşgeldin aliye.herşeyde vardır bi hayır.
ikincileri konuşmaya başlamışsınız ben ikinci ciyi doğurmuş bi anne olarak şunu söyleyim. ara çok kaldı bizde oğlum 8 yaşında sueda malum 10 aylık valla kızın burnundan getiriyo. nerden doğdum diyo yavrucak . açık açık itiraf ediyo sıpa sevmiyom diye. halbuki ne kadar istemişti. canını yakmaktan ağlatmaktan zevk alıyo. neyse bende dert çokkkk anltıp sizi bunaltmayımmafoldumben
unutulmadın yaaa sadece araya mesafe sokuosun çok
:)
ayyy kıyamammm belki biraz büyüyünce düzelir araları
ikincileri konuşmaya başlamışsınız ben ikinci ciyi doğurmuş bi anne olarak şunu söyleyim. ara çok kaldı bizde oğlum 8 yaşında sueda malum 10 aylık valla kızın burnundan getiriyo. nerden doğdum diyo yavrucak . açık açık itiraf ediyo sıpa sevmiyom diye. halbuki ne kadar istemişti. canını yakmaktan ağlatmaktan zevk alıyo. neyse bende dert çokkkk anltıp sizi bunaltmayımmafoldumben
evet ya benim de içim gidiyo o halleri hem çok zor hem çok güzel bi de çok çabuk geçiyoama şöyle bi durum var yeni doğan minikleri falan görünce insanın halaaa içimgidiyo çook tatlılar
evet evet ama başlık nisan annelerinden 2012 de hamile kalanlar olsun aylarımız farklı görüşemeyiz yoksa:)Sultan korkma bereber büyütürüz kızımızı da:)
kızlar hatta beraber yapılacak madem hedef koyalım 2012 de hamile kalmaya çalışalım:)
hg canım çok zor Allah kolaylık versinselam kızlar nasısınız. çoğu kişi nickini değiştirmiş bende değiştridim. eski adımla şemşamer. benim bakıcı işi bırakmak istiyo ne yapacağımı şaşırdım. çocuk yapmaktan değil bu bakıcı olayından korkuyodum korktuğum başıma geldi. işe başlayalı 1 ay oldu ve ben ikinci bakıcıyı aramaya başladım. bulmak problem değilde çıcvuklar yeni birine nasıl ısıncak tekrar. Allahım sen yardım et bana.
daha erken tuğbacım ya dinleme sen onuvalla bende istıyourdum 2.yi eşimde hatta bu yaz sprali çıkarttırıcaktım
ama ecem inanılmaz bir çocuk oldu 2.asla kaldıramam herhelde ecem zaten çok yıpratıyo beni ama eşim başımın etini yiyo 2. diye
gelirim canımda yarın akşam kursum var yetişebilirmiyim? otogardan otobüsle mi geleyim?kim zaptetçek bu kızıbende kardeş sevgisini bilsin istiyorum...
ben yarın evdeyim gel şekerim bize gel...
otogar yakın zaten sana.
fazla rahata alışmamak lazım
sultan çok hoşsunaynen o yaşadıklarımı bir kez daha yaşamak için çok erken yani benim sinir sistemim daha düzelmedi
bazı şeyler eskisine dönmedi bana daha çok var
heheh kamyonla gelsen anca çiçek heheh gözümün önüne geldi ne gldüm hee kasaya doluşurux dümbelek falan çalarız muhahah
bende sevindim canım aynı yılda kalcaz yine kısmetse ne güzelaliyeee çok sevindim tam da istediğim tarih ben 2012 nisandan sonra çalışmalara başliicam oleeeeeeeeyyyy inşallah tutturum kızım olur
yani sen arayı çok açmamakmı lazım diyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?