2009 Nisan Anneleri

günaydın....
çok sıkıcı bir günboshayallersmile
egeye yapma annecim demekten yoruldumkafamçokkarıştı
tv kablolarını çıkarıyor,tv camına yapışıp öyle izliyorkafamçokkarıştı
tv yi kapatsam ev sessiz canım sıkılıyor offf offff.

aynen aysun yaa tv yi kapatayım diyorum ççce sessiz oluyo sıkılıyorum birde o cam sehpalı tvlerle çocuklar bi arada çok zor..bizim yok ama annemlerde var gün elayı o camlardan almak için cnm çıktı gidiyo oraya sürekli açıp kapıyo camın köşesi suratına çarpaçak devamlı yanındaydım..

egeyi bıraktığımda uzun süre taytay duruyor.
1-2 adım atıyor ama çok sallanıyor,sonra düşüyor...
yaşımızı karşılıcaz sanırım:)))

bence sen yeni bi dekorasyon dene odada hem can sıkıntın geçer hem kabloları saklamanın yollarını ara egenin ellemesinden kurtulursun :))

bizim kızda dolap kapaklarıyla pek haşır neşir. açıyo içlerini boşaltıyo.

günaydın bayanlarmirmirmirmir

günaydın canım

ay deniz sorma ....cam tv altığı egenin parmak izi içinde..
benim gibi titiz biri için onları görmek işkence((
camların köşeleri benide korkutuyor ama ne yapıcamı şaşırdım
ege oyuncaklarıyla oynamıyor((((
biraz ilgilenmesem diğer odalara gidip yerle bir ediyor(
ne zamana kadar sürücek bu böyle yaa

kızlar ben rehber hocasının yanına iniyom. oğlan hakkında konuşayım az. görüşürüz.

yok yaa 23:30da çıktık 12de evdeydik çantaları boşalt kereme kıyma ciğer almıştım onlaı hallettim dolaba attım bide ilik için kemik kaynatmıştk tuğbalarda onları hazırladım falan öle işte
saat 9da altımızdaki boş dükkanda tadilat yapmaya başladılar yasak değilmi şikayet etsem mi hihi

bu seste kerem çook zor uyur

bence sen yeni bi dekorasyon dene odada hem can sıkıntın geçer hem kabloları saklamanın yollarını ara egenin ellemesinden kurtulursun :))

o mümkün değil işte hayatım.
2 koltuğu karşılıklı koymam lazım kabloları saklamak için.
ama böyle olursada egeye oyun alanı kalmıyor.
geçen akşam misafir odasında oturduk arkadaşlarımız bizdeydi diye.
amannn allahım ege ortalığı yerle bir etti.
birde ip perde kullanıyorum onları çekip durdu((((

sultan tay tay durduklarında daha panik olunuyor.
bir bakıyorum ege ellerini bırakmış her an düşebilir.
şu kemiğin çok fazla yağ çıkartmasından nefret ediyorum.
kemik suyunu tadayım dedim,tüm gün damağımda yağ hissettim ıyyy...

günaydın bayanlarrr yaa dün gece gene sinirlerim bozuldu tam 10 ayağıma aldım kayrayı gece 12 i geçiyodu uyudu ayaklarımda derman kalmadı valla. sabahın köründede kalktık ben şöle bir gün ayağımı uzatıp oturamıcam heralde. bu arada kayrada her kabloya her deliğe girmeye çalışıyo özellikle betona gidip oynamak istiyo elli kere getiriyorum gene gidiyo dün çok şık konsol setimin bi parçasını kırdı

günaydın hanımlarrr :))
inşallah döndüm. nihayet!!
nasılsınız?? ben oldukça yorucu bir hafta geçiridim. bakalım bu biter mi bu hafta??

umarım hasta bebiş falan yoktur. geçmişe bakamıyorum. malum hem işteyim hem çoookkk konuşmuşsunuz :)))

''şimdi bebeler ne yapıyor ''diye bir konu açsak egenin bütün fotolarında yaramaz olduğu görünürr:))))

elada tay tay duruyo arada 1-2 adım atıyo düşüyo üstüme sonra :) ben sadece yaza yani temmuza kadar kendi başına düşmeden yürüsün istiyorum o kdara yoksa benim elanın o sıcakta peşinden koşmam allahım aklımı kaçırırım

canım ya sinirlerim bozuldu deyince bende kötü bişey oldu sandım. canınız sağolsun . seni rahatlatmak isterdim ama bunlar iyi günler yarın ayaklanınca gör sen yaramazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…